Dr.Grabovoj

Učenje o rešitvi in harmoničnemu razvoju notranjega in zunanjega sveta dr.Grigorija Grabovoja. Učenje se je začelo leta 1992 v Rusiji na več različnih inštitutih istočasno. Od začetka do danes gre pot dalje z novim ravojem. To učenje izhaja od predpostavke da Stvarnik obstaja  v vseh religijah in kulturah.

To ni religija, pač pa znanje o samem življenju, razkrito in razdelano s strani doktorja znanosti Dr.Grigorija Grabovoja. Grabovoj govori o svetu (zunanja realnost) in duševnem človeku (notranja realnost) kot o informacijskih strukturah: “Če opazujemo svet, človeka v njem in kako se človek v njem razvija, vidimo, da vse spremembe izhajajo od samega človeka. To pomeni, da se svet (zunanja realnost) razvija po poti zavestnega in nezavednega delovanja samega človeka.”

G.Grabovoj piše:” Življenjska naloga se sestoji v tem, da se znanje Duše prevede v logično formo in se jo po tem zavestno uporablja. Za to nam je potrebno znanje, ki prihaja neposredno od Stvarnika!”

Vse metode rešitve, samoobnavljanja in upravljanja z lastno situacijo, katere je dal Grabovoj ljudem na razpolago so bazirane na edinstvenem zanju, katere je on dobil neposredno od Stvarnika.

Akademik Grabovoj je naredil metode rešitve človeštva. Največja zasluga Grigorija Grabovoja je, pred vsem v tem, da je proučil subtilni svet in njegove zakone ponovno definiral.

Subtilni svet, kateri je največjemu številu znanstvenikom popolnoma nepoznan, predstavlja področje s katerim se lahko dela, v kolikor se razpolaga z znanji o njegovih zakonih in zakonitostih. Grabovoj pravi, da je vse v nas vsebovano ter se lahko to znanje koristi. Mora se to znanje koristiti samo v ustvarjalne namene, v smislu rešitve in harmoničnega razvoja.

Vse v Vesolju predstavlja objekt informacija, cel svet je kompliciran informativni sistem. V življenju vsakega posameznika informacija igra odločujočo vlogo. Vsa bitja na zemlji so od trenutka rojstva do konca obstoja, objekti informacij znotraj edinstvenega informacijskega polja.

Življenja na Zemlji bi bilo nemogoče, ko bi živim bitjem bilo onemogočeno sprejeti informacije iz Univerzuma ali jih ne bi bili v stanju razumeti, izkoristiti za lastne potrebe, ter jih poslati drugim objektim informacije.

Vsi objekti informacije so povezani z informacijskimi strukturami. Če se bilo kje v sestavu zgodi informacijska sprememba, se menja sistem kot celota.

Grigori Grabovoj je razvil sistem upravljanja, katero bistvo je vpliv na informacijske sisteme človeka s pomočjo zavesti. Človek je informacijski objekt, bolezen tudi. Vsaka situacija predstavlja skupek informacijskih objektov in njegovih odnosov. Človek ima sposobnost mišljenja, ki je sposoben vse ustvariti, v stanju je ustvariti bilo kakšne informacijske objekte ter jih izpolniti s potrebnimi kvalitetami in osebnostmi ter delovati z njimi v skupnosti z okoliškim informativnim sistemom. Z eno besedo: Upravljati z njimi! Pri tem je potrebno vedeti, da upravljanje izhaja od nas. Prav to nas rešuje pred različnimi katastrofami in kataklizmami.

V kolikor človek poveže zavestno svoje osebne cilje z globalnimi cilji rešitve, se ustvari prehod od fizične ravni upravljanja v sistem mišljenja. Skladno s tem samo mišljenje postane upravljanje!!

Iz tega izhaja: VSE JE MISEL!”

Ena majhna misel, ki se nam porodi, nima dovolj energijskega naboja. Toda če tej misli, dodamo čustveni naboj ljubezni, je ta misel neizmerno močnješa. In večkrat ko jo izražamo bolj upravljamo s svojo realnostjo. Toda pri tem moramo prevzeti odgovornost pred posledicami naših misli. Ker so naše misli nabite z negativnimi emocijami ravno tako ustvarjalne, le s to razliko, da si takih ne želimo. Zato moramo začeti opazovati svoje misli. In misliti in pošiljati v svet harmonijo, ljubezen, veselje, radost, hvaležnost, čistost, sočutje,.. Le na ta način lahko rešimo sebe in svet. Da, tako močni smo!

imagesCAVCEIGE

Avtor: Brigita

Svetovalka Grabovoj Nauka

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: