Izpoved ženske z izkušnjo prehoda v svet, ko človek zapusti fizično telo.

 Anita Moorjani:

Najbolj čudna stvar je, ker sem prvič v svojem življenju začutila neverjeten občutek brezpogojne ljubezni. Bilo je kot da sem zaobjeta s tem občutkom popolne brezpogojne ljubezni.. Daleč močnejši občutke kot to občutim v fizičnem življenju! Bilo je resnično brezpogojno. Občutila sem, da ne potrebujem nič narediti, da bi sebi dokazala, niti ničesar delati da bi jo zaslužila.. Bila sem ljubljena samo zato da obstajam. Občutila sem, da sem bila od vedno tako ljubljena, ali to nisem dojemala ali spoznala. Čutila sem kako se mi je moja zavest širila daleč višje kot je bila soba..in še višje..Bila se v telesu, toda kot da je bila zavest daleč večja in višja od mojega telesa. Telo se mi je zdelo zelo nepomembno. Moja zavest se je neprestano širila. Zdelo se je, da sta čas in prostor povsem drugačna v tej realnosti…Zdelo se mi je, da sem lahko bilo kje v bilo katerem času. Ni bilo pretoka časa, kot da sem lahko potovala v bilo katero odaljenost, a čas ni tekel, kot da se je vse dogajalo istočasno. Kot da sem opazovala življenja…kot da jih vidim…svoja pretekla življenja in svojo prihodnost sem videla kot da se dogajajo istočasno.. opazovala sem kot neko tapiserijo..fraktal… vse se dogaja istočasno, gledate v tapiserijo in ga vidite celega, ni časovnega prehoda med barvami na njej, videla sem vse hkrati. Kot da se vsa moja življenja dogajajo istočasno, vse je bilo zelo jasno. Zgledalo je kot da sem ena nit v tkani tapiseriji. Lahko sem videla kje sem bila, kam bi lahko šla in da obstajajo izbire…Če grem sem, bi se zgodilo to..če grem tam, se bo zgodilo to..in bilo je še del nedokončane tapiserije..videla sem vsa življenja katera sem že preživela in življenja katera še moram dotakniti..

V tej stvarnosti, zaradi tega ker čas ni obstajal na način kot je tukaj – tukaj mi doživljamo linearno čas, v katerem gre misel za mislijo in trenutek za trenutkom in jih povezujemo v linearen čas, tam ni tako. Ves čas obstaja naenkrat. Tam so dogodki v nekih sferah.

Ko preidemo na drugo stran odpade naš ego, kulturna pripadnost, rasna pripadnost, vrednosti v katere verjamemo,..kaj torej preide preko? Naša esenca, naše bistvo, naša zavest. Enkrat ko ogulite vse sloje in filtre, jih odvržete. Ta esenca, ki ostane …je čista brezpogojna ljubezen! Enostavno je popolno čista.. Vso kulturološko programiranje odpade, prilagajanja skozi spolnost, reagiranja na ego,..vse odpade.

Srečala sem očeta ( na katerega sem bila do sedaj jezna, ker me je napodil od doma) sem vseeno čutila čisto brezpogojno ljubezen. In tudi on je to vedno čutil do men.

Vsi smo žrtve naših programov, predsodkov, družbenih norm, …prineslo mi je ogromno razumevanja. Mnogi od nas mislimo dobro, toda ni vedno videti tako, to je zaradi naših prepričanj skozi filtre v nas…Potem sem ugotovila, da čeprav sem iskala opravičilo od očeta, to kar sem dobila od njega je bilo daleč več kot oprostitev, bilo je to čisto sočutje. To je daleč globlje. Ker če vi nekomu oproščate, vi to osebo obsojate, da je nekaj naredila narobe proti vam, pa ji boste sedaj vi oprostili. Od očeta sem dobila sporočilo »nisi naredila nič narobe« naredila si kot si najbolje znala in vedela… recimo, ko ste bili mladi ste kdaj pomislili, da je pomembno imeti sebe rad?

Če resnično ljubite sebe, cela gomila vaših problemov in tresljajev v življenjih bi bila rešena in zaceljena. Preden greste na kakršnokoli duhovno potovanje, branje knjig, seminarji, …se začnite imeti radi sebe, ampak resnično.

Ko se imaš rad…ko se ljubite se napolnite z ljubeznijo imate veliko več za dati drugim…ker ne morete dati drugim nekaj kar sami nimate, če stalno dajete, dajete, dajete,..postanete prazni od znotraj, in vi dajete, mogoče ste naučili, da je sebično imeti sebe rad, nenehno biti prijazen do drugih..če to delate neprestano, postanete izčrpani, postanete utrujeni od neprestanega dajanja. Ljudje kateri se imajo radi, dopustijo sebi lastno srečo. Občutijo radost življenja, so zabavni v družbi, in ko se imate radi, se počutite izpolnjeni, samouresničeni, tedaj je ljubezen ki prihaja od vas brezpogojna, ker ne potrebujete nič nazaj od bilo koga!! Ljubezen katero dajete je čista in brezpogojna. To je najpomembnejša lekcija!! KO se imamo radi prenehamo kritizirati, smo ljubeznivi do sebe, in do drugih. To kar je znotraj se izraža navzven!

Živeti brez strahu! Bodi svoj, brez strahu. Zelo pomembno je biti brez strahu, prenehate misliti, kaj drugi mislijo o vas, večini ljudi to sploh ni važno.

Bala sem se vsega, kaj drugi mislijo o meni, o svojih napakah,.., drugi so bili vedno pred mano,.ko sem delala stvari za druge nisem delala iz pozicije ljubezni ampak iz strahu. Kaj bodo rekli, če ne naredim tako.

Isto z zdravo hrano, nisem jo izbirala zaradi tega, ker bi cenila svoje življenje, pač pa iz strahu pred rakom. Ljubezen je ta, ki vas varuje, če ljubite sebe, se  nikoli ne boste  prinesli v nevarnost.

Življenje je dar!! Večina to ne ve. Ljudje nimajo idejo o njihovi vrednosti dokler ne gredo.  Dejstvo je, da je vse v življenju dar. Tukaj smo, da bi izkusili življenje. Da bi šli skozi izkušnje.

Tudi če imate bolezen, vi niste ta bolezen. Zaslužite živet svoje življenje v radosti.

Kako bi se počutili, da se zjutraj vstanete in dobite potrdilo, da vašega problema ni več, ste zdravi, imate denar.. pretvarjajte se,  kako se počutite… občutite…, proslavite, ne prenehajte slaviti življenje.

Vsaka odločitev naj pride od ljubezni in ne od strahu!!

Cenite se!

Upajte si!

Živite brez strahu!

Napolnite se z ljubeznijo in svetlobo!

Molite

Vizualizirajte

Meditirajte

Življenje naj bo posvečeno slavi!! Slavljenju!!!!!

Samo dopustite življenju, da se razkrije pred vami, to je enostavno, pomembno je biti svoj, bolj kot pozitiven. Biti svoj tudi, če čutiš negativno, čutiš,..gre..Ves čas skrbimo, da smo pozitivni. In imamo fokus na skrbi. Biti svoj je bolj pomembno, prepusti se, slavi, radosti se življenja, ker je dar!!! Bodite to kar ste, svetlite s polnim sijajem in živite brez strahu

Predanost pomeni, da se predajate višji sili, Univerzalni energiji, pustite Univerzumu, da dela skozi vas.

Izpoved ženske, ki je doživela izkušnjo prehoda v svet, ko človek zapusti fizično telo.   Anita Moorjani

Avtor: Brigita

Svetovalka Grabovoj Nauka

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: