Piramide niso več skrivnost..

cms-image-000036723Zapisala; Lizika Vardijan, članica univerze “Vseživljenjsko učenje”

“Veliko skrivnosti o bosanskih  piramidah nam je odkrivala Brigita Blatnik, ki nam je že odkrila  mnoge zanimivosti o našem zdravju.Radi jo poslušamo, ker nam pomaga razumeti svoje telo in ga dobro predihati.Upam, da bodo bralci našli še kake novosti o piramidah.

Velika skrivnost piramid v Bosni

Tak je bil naslov predavanja Brigite Blatnik, ki je ta kraj obiskala z družino in občutila moč energij petih piramid. »Vstopate v sveti prostor z energijo srca.«je napisano pred vhodom v rov. Doslej smo poznali le egipčanske, v katerih so iskali grobove vladarjev. Teh zdaj ne iščejo več, ker jih niso našli. To so posebne energijske točke, kjer se ljudje dobro počutijo. Piramide v Bosni so starejše od egipčanskih.  Ko je pred leti  arheolog  svetovnega slovesa dr. Semir  Osmanagić začel raziskovati piramide v Bosni, so ga mnogi zasmehovali in  ga po svoje označevali in ovirali. Živi v Ameriki in je prišel raziskovat piramide v svoj kraj. Kot arheolog in raziskovalec pravi, da odkrivamo pravo naravo realnosti hitreje kot kdaj prej. Zaradi geometrije se energije združujejo in usmerjajo v vrh piramide. Piramida ustvarja, zbira življenjsko energijo v višjih frekvencah. Te naj bi bile energijski stroji.. Potrebno bo pisati novo zgodovino. Teh pet piramid je poimenoval: Sonce, Luna,Zemlja,Ljubezen, Zmaj. Odprl je prvi rov Ravne, da je dostopnost do prvih dvoran za obisk in meditacijo omogočena obiskovalcem.  Po tolikih letih je sloves o piramidah privabil že veliko ljudi. Zdaj že mnogi vedo, da je najstarejša civilizacija doma v Bosni in je pustila za sabo te generatorje energij. Ljudje se v njih počutijo dobro in se jim izboljša zdravje. Prav zaradi piramid napovedujejo velike spremembe v Bosni.

Mislili smo že, da smo najbolj razviti s tehnologijo, ki obvladuje nas in smo njeni zasvojenci. Zdaj pa spoznamo, da so pred nami gradili  mostove, rove brez betona in poznali zakonitosti narave. Mi smo se ji odtujili. Morda bomo začeli spoznavati zakone civilizacije pred nami in ceniti njihova spoznanja. Zanimivo predavanje je bilo za nas pravo odkritje in vaba,da te piramide obiščemo sami in spoznamo njihovo moč.”

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: