Art of Living

Domov » Domov » Koncentracija na 4.dan v mesecu

Koncentracija na 4.dan v mesecu

DSCN9624.JPG

Dr.Grigorij Grabovoj je v knjigi “Vstajenje in večno življenje, od sedaj naša realnost” opisal kako deluje zavest in kakšna je naloga človeka, pred izzivom evolucije človeštva. Evolucija človeka je neposredno povezana z razvojem zavesti, kar je v rokah vsakega posameznika. Da se zavest kolektivno širi, vidimo na vsakem koraku, saj se svet zelo spreminja in kdor vidi dobroto okrog sebe jo tudi ustvarja.

Da bi nam bilo lažje v tem prehodu je dr.Grigorij Grabovoj dal vaje, koncentracije za vsak dan v mesecu posebej. Torej, katerega dne smo, tisto koncentracijo delamo. Kako delamo? Dovolj je, da beremo in razmišljamo o tem. To imenujemo upravljanje z lastno zavestjo.

****************************************************************

četrti 4. dan v mesecu:

Na ta dan se osredotočimo na kristale. Ko enkrat izberemo kamen, se začnemo osredotočati nanj. Nato okoli kamna postavimo sfero informacij. Zavestno v to sfero pošljemo vse osebne cilje. Zgolj vstavimo jih v sfero. Na ta način s pomočjo osredotočanja izvajamo nadzor

Sedemmestno število: 5194726; devetmestno število: 715043769.

Prepoznajmo stopnjo resničnosti, ki jo z osredotočanji dosežemo. Ti postopki ustvarjajo harmonijo. Vsak postopek je posledica prejšnjega postopka, podobno kot če se sprehajamo po ulici in je vsak korak posledica prejšnjega koraka. Po tem, ko smo nekaj časa sedeli, lahko vstanemo in občutimo, kako je lahko vsak gib drugačen od drugega. Vsak gib je lahko posledica prejšnjega giba in hkrati nov predhodni gib. Predstavljajmo si Svet, kot da bi bil ta neprekinjen, kot da se vsak premik tega sveta nanaša zgolj na nas kot na integrirano osebo. Takoj ko začutimo enotnost sveta, ki jo pridobimo z uporabo konkretnih postopkov nadzora v tem Svetu in s tem Svetom, se bo naš Svet raztezal povsod. Prišli bomo do njega. Vzeli ga bomo v roke in naše roke bodo postale svet, ki drži naš Svet. In občutili bomo, da smo povezani z večnim Svetom, z Svetom vseh Svetov. Za vsakega izmed nas bo ta edinstven. To bo kolektivni Svet, ki smo ga izbrali, ki so ga izbrali vsi. Ustvarimo ta svet na način, ki je idealen za vse IN za nas same. To idealno stanje mora biti na voljo vsemu človeštvu in nam samim, tako v našem integriranem Svetu, kot v integriranem svetu vseh ljudi.

DSCN9624.JPG


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: