Brezplačna knjiga Prinašalci Svita

1. PRINAŠALCI SVITA – knjiga 

Prinašalci svita je knjiga, ki jo je napisala BARBARA MARCINIAK in dovoljuje, da se vse te informacije delijo svobodno. Razsvetljenstvo ljudi in transformacija planeta Zemlja je vodilo pri Barbarini odločitvi o brezplačni delitvi in širjenju informacij.

O čem govori vsebina knjige?

 

Barbara piše kanalizirana sporočila naših zvezdnih bratov iz ozvezdja Plejad, sebe imenujejo energetski kolektiv in prihajajo iz naše prihodnosti. Želijo nam pomagati. Pravijo, da delamo na planetu, pred katerim je zaključek nekega ciklusa. Ta transfomracija se najavlja že eone. To kar se dogaja na Zemlji se bo odrazilo v celem vesolju. Naša realnost ni črvsto zapisana, mi lahko spremenimo “možnosti za prihodnost” na pozitivnejšo prihodnost za Zemljo. Želijo, da prinesemo Svetlobo na Zemljo. Prišli so zato, da posadijo seme, ki bo povzročilo spremembe na bolje. Kako to narediti nam opišejo v knjigi.

V knjigi so vredne informacije, ki nam odprejo višja znanja.

Pošljite sporočilo, da želite knjigo in vam jo pošljemo na vaš e-mail v pdf obliki. (knjiga ima 112 strani)

Kazalo knjige, ki ima 22 poglavij:

Odposlanci nekega drugega časa, Prastvarnik na poti, Kdo so vaši Bogovi?. Spomini v zoni svobodne volje, Kdo v sebi nosi linijo Svetlobe?, Odklenite zgodovino,  Več-dimenzijonalno integriranje/staplanje, Izven vsesplošne tiranije, Popolnoma nove meje, Popolnoma novi koncept Svetlobe, Zakaj tu pravzaprav gre? Katera so pravila te igre?, Nošenje Svetlobe je veličastna naloga, Kakšen je vaš namen?, Emocije-skrivnost v časovnih kronikah, Iniciacija Zemlje skozi integriteto, Heretiki pred časom, Jezik Svetlobe, Simfonije zavesti, Razpihajte notranji plamen, Seksualnost-most do višjih nivojev zavesti, Vaša Obveza in Vaše Posvetilo, da bi se razvili v tretji dimenziji, Galaktični plimni val Svetlobe

Knjigo prosto dobite tukaj: Prinašalci svita, Barbara Marciniak

 

 

 

 

%d bloggers like this: