Art of Living

Domov » Domov » Zakaj naše telo potrebuje zdrava olja?

Zakaj naše telo potrebuje zdrava olja?

Rastlinska olja, hladno stiskana, katera ohranijo vse vitamine, minerale, esencialne maščobne kisline, ostale zdravilne učinkovine in seveda uskladiščeno svetlobo Sonca, so zelo zaželjena za nego naših celic, tako zunanjih kot notranjih. 

Zdrava olja so koristna za našo dušo. Vemo, da ima človek več teles: fizično (telo), astralno(duša, čustva), mentalno (um, misli) in duhovno (Veliki Duh). Delovanje duše se izraža skozi čakre (energijski vrtinci v našem telesu)

prenos-1

Vsa ta telesa so medsebojno prepletena in le ko so v ravnovesju in harmoniji živimo zadovoljno in zdravo življenje. Zdravje je naravno stanje človeka, bolezen pride ko se v celicah poruši harmonija. Harmonija se lahko poruši zaradi zunanjih ali notranjih okoliščin.

Sedaj bomo govorili o zunanjih motilcih naše naravne frekvence. Nutricionisti jim rečejo hormonski motilci. Hormonski motilci v hrani so različni aditivi, ki rušijo harmonijo v celicah. Naša hrana postaja vse bolj osiromašena brez hranilnih snovi. To se odraža v pomanjkanju energije, čakre se vrtijo prepočasi ali prehitro.

Kaj narediti?

Ne moremo vrniti časa nazaj in živeti drugače kot živimo, saj smo del sodobne družbe. Lahko si pomagamo sami. Uporabljajmo organsko, ekološko hrano, naravne izdelke za nego kože, las, zobne higiene. Hrana naj bo čimbolj sveža, kajti le sveža hrana ima v sebi svetlobo sonca ali biofotone. Biofotoni so delci svetlobe, ki pa so zelo občutljivi na UV svetlobo in se na svetlobi hitro uničijo.

Hladno stiskana olja vsebujejo biofotone, svetlobne delce. Le v primeru, da je olje pravilno skladiščeno v hladnem in temnem prostoru. Ko damo taka hranljiva olja na kožo, nahranijo naše celice in preko kože pridejo v telo, v kri. Zato dajemo na kožo le tisto, kar lahko tudi pojemo. Rastlinska olja, hladno stiskana z biofotoni, delujejo pozitivno na naše hormone in žleze in na vse notranje organe. Človeško telo je kot urni mehanizem, ko se ustavi en del, sistem odpove. Zato moramo skrbeti, za hormone, saj le ti prevajajo svetlobo do žlez z notranjim izločanjem in žleze so povezane z notranjimi organi in energijskimi centri ali čakrami. Po sedmih glavnih energijskih čakrah se pretakajo svetloba, vitamini, minerali, esencialne maščobne kisline in ostale hranljive snovi.

Tako kot nalijemo v motor olje, da nemoteno deluje, tako tudi ljudje dajmo našemu telesu zdrava hladno stiskana olja z biofotoni. To lahko naredimo tako, da jih uporabimo na koži in preko nje pridejo učinkovine v telo ali pa jih enostavno vsak dan popijemo.

 

 

%d bloggers like this: