Delo na sebi…kdaj se začne sprememba?

hvala.jpg

Struktura vode, katera je bila izpostavljena besedi: “Hvala” . 

Več o tem kako ima voda spomin je pisal japonski znanstvenik dr.Masaru Emoto. O tem si lahko preberete tukaj

http://www.masaru-emoto.net/english/water-crystal.html

Kaj to pomeni? Moč misli in besed vsak trenutek. Ljudje smo večinoma iz vode. Kakšno strukturo mislite, da imamo? Opazujte svoje misli in besede…vsak trenutek. Da začnemo spremembo je dovolje odločitev tega trenutka.

Delo na sebi, duhovnost, meditacija,..je potovanje in ne cilj. Kdaj se začne sprememba? Takoj. Sprememba se dogaja non-stop. Takoj ko v sebi definiraš “ljubezen” in ne pristajaš na nič manj. To doživljaš. Na primer danes je četrtek in meditiraš in moliš. Sprememba se zgodi takoj, zato, naslednji dan, petek je v povsem drugi realnosti, kot bi bil sicer, če ne bi meditiral. Na primer zgodi se srečno naključje, ki se sicer ne bi. Dobiš priložnosti, ki jih sicer ne bi.  Težko verjamemo, ker tega ne vidimo. Ne vidimo, kaj bi se zgodilo, če danes ne bi meditiral, molil, vizualiziral,..delal na sebi. To je vera. Verjameš, da se bo zgodilo tako, kot želiš in vzdržuješ visoko vibracijo. V visoki vibraciji ta trenutek in izbirati trenutek za trenutkom visoke vibracije. Kako vemo ali sem v visoki vibraciji? Sta dve skrajni točki na palici vibracije:” strah in ljubezen” vse ostalo je nekje vmes.  Ljubezen pomeni tisto brezpogojno ljubezen in hvaležnost do življenja samega. Da se imaš rad. In ne dovoljuješ nikomur, da manipulira s tabo.

Zakaj mislimo, da se nič ne dogaja? Ker ne vidimo druge realnosti, kaj bi se zgodilo, če ne bi stopili na duhovnost, če ne bi meditirali, če se ne bi spoznavali. Vi ne vidite ali ste z meditacijo spremenili svojo realnost. Toda spremeba se zgodi takoj. Srečate ljudi, ki jih drugače ne bi. To je vera..verjeti tudi ko ne vidiš. To je delo na sebi.

Če mislite, da boste z vero in meditacijo in delom na sebi začeli doživljati harfe, …. To ni tako.

Sreča je stvar odločitve, če niste danes srečni, tudi jutri ne boste. V tem trenutku je treba spremeniti fokus. Optimizem je inteligentna izbira. Da se vse dogaja v največje dobro,..Čim spremenite pogled na stvarnost, ko želite denar, spremenite fokus, vibracijo morate vzdrževati visoko. Kako jo dvigniti?  Z vizualizacijo, meditacijo, odločitvijo v tem trenutku, da si ga želite in ne čakajte ničesar, ker potem niste v tem trenutku. Dela se zaradi tega trenutka, uživanja tega trenutka, branje knjige..uživajte v branju,…užitek v tem trenutku vam vzdržuje visoko vibracijo. Ko nekaj čakate, potem sporočate v eter (vesolje, univerzum) da tega v tem trenutku nimate, zato stanje čakanja spremenite na uživanje v tem trenutku. Tako se spreminja realnost.

In vzdrževanje visoke vibracije v vsakem trenutku naj bo cilj. Ko pridejo dnevi, ko padete, je čas za meditacijo, samoopazovanje, vero v to, da je tu vse z razlogom,..čeprav ni lahko..

Takrat je čas za vero, molitev, meditiranje, vizualizacijo, afirmacije,…. In tako se spreminja realnost. Ko delate to, se tako spremeni razvoj dogodkov, čeprav tega ne vidimo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: