Znanstveniki so potrdili – wi-fi sevanja so nevidni razdiralci našega zdravja

 

21.stoletje je doba napredne tehnologije.

Danes si je težko zamisliti, da ne bi bilo vseprisotne tehnologije in interneta.

Popolnoma je naše življenje odvisno od interneta. Službe, nakupovanje, hrana, potovanja, razvedrilo, druženja,…vse je v povezavi z internetom in napredno tehnologijo telefonov in ostalih elektronskih naprav.

Tehnologija je povsod okrog nas.

Če vzamemo zdravo za gotovo, brez razmišljanja o tem kako  funkcionira in na kakšen način deluje in kako vpliva na nas in na naše bližnje.

To so vprašanja, ki jih je vredno dobro razmislliti.

 

Nevidno elektromagnetno sevanje

Večina nas ve, da vsi tehnološki aparati sevajo. To ni neka novost. O tem se je že govorilo povsod po svetu.

Ko malo bolje pogledate, povsod okrog vas je vsaj ena elektronska naprava, ki je najverjetneje vključena.

Pomembno vprašanje se glasi: kako njegovo sevanje deluje na vas v tem trenutku in kako močno?

Danes je znan elektromagnetni smog.

Elektromagnetno sevanje je posebno zato, ker ni vidno in se njegove posledice na pojavljajo takoj.

Ker elektromagnetnega sevanja ne vidimo, smatramo kot da mu ne rabimo dajati posebne pozornosti. Prav zato so posledice tako razdiralne, ker se pojavijo zelo hitro, po dolgi izpostavljenosti tej vrsti sevanja.

 

Celo življenje na Zemlji je že od nekdaj bilo pod vplivom različnih vrst sevanja, v glavnem naravnega izvora na samem planetu ali iz vesolja.

Sončeva svetloba je sevanje naravnega izvora, ki ustvarja v našem telesu harmonijo. Tudi sama zemlja ima elektromagnetna sevanja in iz vesolja smo bombardirani s sevanjem iz globokega vesoljnega prostranstva.

Tudi človek sam je svetlobno bitje in seva elektromagnetno sevanje. Kadar je elektromagnetno sevanje, ki mu rečemo aura, v harmoniji s sevanji naravnega izvora, potem je človek zdrav, čustveno, miselno in fizično.

Tehnološka sevanja, pa prihajajo iz umetno ustvarjenih izvorov. In vse večji je porast tehnoloških naprav, mobitelov, računnalnikov, elektronskih naprav v hiši..

 

Umetni izvori sevajo v ozkem pasu frekvenc, kar dodatno poveča intenzivnost sevanja, ki so prisotni v tem pasu frekvenc.

Naša telesa so praktično vsakodnevno potopljena v nevidno radiacijo različnih umetnih frekvenc, da to mi ne vidimo in ne občutimo. Zaenkrat!!

Naši domovi so oskrbljeni z različnimi elektronskimi napravami, wi-fi, bluetooth, monitori za dojenčke, brezžične povezave, ki prehajajo skozi stene v prostor, za katere mislimo, da so varni.

Sevanja vplivajo na naša biološka telesa. Vprašanje je samo  v kakšni meri.

Mnogo raziskovanja zadnjih 20 let govore o drastičnem porastu nekaterih bolezni v visokotehnološki družbi:

 • kronična utrujenost
 • bipolarne motnje
 • fibromialgije
 • autizma
 • ADHD

 

Tehnološka doba in maligna obolenja

V mediji se veliko govori o tem, da sevanje elektronskih naprav lahko izzove rast celic raka v telesu.

Če primerjamo podatke izpred desetih ali dvajsetih let, je popolnoma jasno, da to niso prazne predpostavke. Sevanje resnično izzove rakava obolenja.

V prvi vrsti gre za tumore parotidnih žlez, katere se nahajajo na glavi in izpred in izpod ušes.

 

Povečanje teh tipov tumorjev je neposredno povezano z uporabo mobilnih tehnologij. Logično, ljudje dajejo mobitel na uho, ko se pogovarjajo, neposredno v bližini teh žlez.

Številke govorijo, da ljudje, ki vsakodnevno uporabljajo mobitel imajo do 50% večji rizik od te vrste karcinoma.

 

Mednarodna agencija za raziskovanje raka je leta 2012 objavila raziskovanja v katerih dokazujejo, da tisti, ki uporabljajo mobilne telefone samo 30 minut dnevno tekom daljšega obdobja imajo do 80% večjo verjetnost za nastanek tumorja možganov.

Svetovna organizacija je leta 2008 elektromagnetno sevanje mobilnih anten kategorizirala kot nevarno za pojav malignih obolenj.

 

Nevarno za nosečnice in male otroke

Obe agenciji govore, da so posebej v nevarnosti mali otroci in nosečnice.

Sevanja brez problemov prehajajo v materino telo, s čimer nevarno ogrožajo zdravje še nerojenega otroka.

Posamezna raziskovanja potrjujejo zdrvstvene probleme nosečnic in potem tudi pri novorojenih otrocih.

Pojav hiperaktivnosti pri novorojenčkih, emocionalni problemi, različne psihične anomalije, se pojavalja zaradi sevanja.

Opozoriti je treba, da so otroci danes od majhnega izpostavljeni elektromagnetnim sevanjem, še posebej, če tudi sami uporabljajo mobilne telefone.

Mali otroci še nimajo razvite kosti lobanje, zaradi tega sevanje iz okolice lažje najde svojo pot do njihovih občutljivih tkiv in organov.

Po švedskem raziskovanju, so tisti, ki so še kot teenagerji začeli uporabljati mobilne telefone 5 krat večji rizik za nastanek tumorja v odrasli dobi.

 

 

 

Nevarnost za hormonsko neravnotežje

Človeša ščitnica je organ s posebno nalogo – da ščiti telo. Zato tudi nosi tako ime.

Vpliv elektromagnetnega sevanje se kaže v vidnih znakih propadanja ščitnice, kar vodi do nepravilnega izločanja njenih hormonov – hipotireoidizmov.

Pomembni znaki, da ščitnica ne deluje pravilno so kronična utrujenost in debelost. Zanimivo je, kako sta prav debelost in kronična utrujenost tretirani za bolezni moderne dobe, katera je, povezana s povečano intenzivnostjo tehnoloških sevanj.

 

Tudi raziskovanja v Nemčiji so pokazala, da je izpostavljenost sevanju vzrok povečanja kortizola in adrenalina v krvi.

Neharmonija teh hormonov v telesu lahko pripelje do nepravilnega delovanja metabolizma in inzulina, kar je rezultat  razni diabetesi.

Zanimiv je podatek, da so raziskovanja pokazala, da sevanja povzročajo v telesu dologtrajno rast adrenalina v telesu, kar postavlja organizem v budno stanje pripravljeno za borbo ali beg.

“To, da se dogajajo zaradi sevanja v telesu različne anomalije je fizične narave, katera vpliva na našo psiho in čustva. Ker se vse prenaša preko hormonov. Hormoni so tisti, ki v celicah vstopijo v kontakt z biofotoni, kateri jim oddajo informacijo. Informacija je svetloba. Biofoton je svetlobni življenjski delec. Svetloba je tudi elektromagnetno sevanje. Toda obstaja OR – orgonska življenjska svetloba ali DOR – smrtna energija, ki uničuje OR življenjsko energijo v telesu. In sevanje elektronskih naprav ustvarja DOR. Biofotoni v našem telesu sprejemajo informacije iz okolice in od nas samih, naše zavesti. To se dogaja, tudi če se mi tega ne zavedamo. Prav v zavesti pa je ključ naše rešitve.

 

Visoke ravni adrenalina pripeljejo do nemira, napetosti, nervoze, visokega krvnega pritiska, tesnobo in nespečnost.

Če spimo obkroženi z električnimi aparaturami – tv, digiralne stvari, računalnik, wi-fi, mobiteli  je velika verjetnost, da se bo porušilo izločanje hormona melatonina, kar bo ogrozilo naš spanec in delovanje celega organizma. Pri moških se poveča nevarnost od neplodnosti, če nosijo mobitele v žepih hlač.

 

Študije so potrdile vez med sevanjem mobitela in zmanjševanjem spermija.

Pri ženah je nevarnost za raka na dojkah.

 

Vpliv sevanja na celični ravni

Če se poglobimo v naše telo, vidimo, da sevanje pride do samih elementarnih celic iz katerih smo zgrajeni – naše celice.

Celice so pod vplivom pretečega zunanjega sevanja začno zapirati, onemogočajo pretok hranljivih snovi.

Kolikor dlje smo izpostavljeni sevanju, to so celice dlje zaprte, kar pripelje do bioloških in kemijskih neravnotežji v celem telesu.

 

Novejša raziskovanja so pokazala, da se znotraj molekule DNK dogaja razpad, razpadajo se cele spirale, kar ima dolgotrajne posledice.

 

Odkrili, so pri ljudeh, ki so dolgo uporabljali mobitele, mrtve DNK segmente, brez funkcije.

Te mrtve celice kažejo na nemočnost celičnega obnavljanja, kar ustvarja nevarnost od genetske poškodbe, prehitrega staranja, tumorjev in ostalih zdravstenih problemov.

Mogoče se sliši drastično, toda sevanje elektromagnetnih naprav lahko uniči naš DNK.

 

Najpomembnejša naloga pred človekom : širitev zavesti

“Dr.Grigorij Grabovoj pravi, da se je človek v zadnjih desetletjih zelo tehnološko razvil. In da je sedaj pred človekom naloga, povsem novega dojemanja sveta. On govori, da mora človek razširiti zavest, če hoče biti rešen. Kaj to pomeni? Razširjena zavest pomeni, da ima človek večje razumevanje, kako deluje on sam v svetu in kako deluje svet. On pravi, da sta svet in človek eno. Pravi, da lahko človek z razširjeno zavestjo preživi atomsko bombo. Razširjanje zavesti najlažje dosežemo z meditacijo. Meditacija je orodje za razširjanje zavesti.” ( povzeto iz knjige G.Grabovoj, Vstajenje ljudi in večno življenje – od sedaj naša realnost”, l.2013, Jelezky Publishing, Hamburg)

 

Enostavna sprememba navad kot rešitev

Na srečo ni vse tako črno, kot se zdi na prvi pogled.

Ta sevanja lahko kontrolirate zavestno in odgovorno, če se odločite za to.

Ne moremo uiti tem sevanjem. Lahko pa se zaščitimo.

 

Vse je stvar v ravnovesju, koliko časa smo izpostavljeni sevanju in kako vzpostavimo nazaj ravnovesje.

 • Najbolje je začeti z ugašanjem vseh elektronskih naprav ko jih ne uporabljamo. Med spanem moramo imeti ugasnjene mobitele in ne v spalnici.
 • Žično spajanje interneta.
 • Ugašati router, če koristite wi-fi brezžično povezavo.
 • Izognite si bilokakšnim “smart” aparatom, tv, digitalne ure,..
 • Mikrovalovna pečica je velik izvor škodljivega sevanja.
 • Uporabljajte, za domačo razsvetljavo, klasične žarnice, današnje varčne žarnice in ostale fluoroscentne žarnice sevajo škodljivo svetlobo.
 • Monitorji za dojenčke so tudi nevarni.
 • Nošenje mobitela blizu telesa ni dobro.
 • Orgonitne naprave po raziskovanju dr.Wilchelma Reicha nevtralizirajo škodljiva sevanja.
 • Jesti ćim več domače, žive hrane iz vrta, pridelana na sonaraven način.
 • Piti vodo, ne klorirano. Če se le da izvirsko.
 • Preživljati prosti čas v naravi, gozdu, blizu vode, na soncu. Sonce prinaša v naše celice vibracije in informacije, ki ustvarjajo red in harmonijo.

 

Hrana, ki ščiti pred sevanjem

Obstaja hrana, ki ščiti pred sevanjem. Na celični ravni celo blokirajo škodljiva sevanja in zmanjšujejo oksidativni stres.

Magnezij je odličen blokator škodljivih sevanj in rešuje celice od stresa.Današnja hrana je zelo siromašna z magnezijem. Zato priporočam 2g magnezija dnevno.

Hrana bogata z fenoli – hladno stiskana olja, karotenoidi, terpeni, ščitijo pred sevanjem.

Povzeto in prevedeno iz “Alternativa za vas”

Obstaja naravna polarizirana svetloba, podobna sončni svetlobi, ki naravno in učinkovito obnavlja energijo življenja v človeku. Preko kože se prenese na celice in na celotno telo. O polarizirani svetlobi govori biofotonika. Več o tem preberite tukaj.

%d bloggers like this: