Naravno proti glivicam in virusom s koloidnim srebrom

Koloidno srebro naj bi delovalo relativno hitro – najpogosteje v šestih minutah ali prej, po stiku znotraj in zunaj telesa – patogene bakterije, tako nimajo dovolj časa, da bi mutirale v odporen soj, saj taka mutacija zahteva precej več časa kot ga potrebuje srebro, da izniči to bakterijo.

Tisočletna uporaba te izjemne substance še do danes ne pozna patogena ali soja, ki bi mutiral in razvil odpornost na srebro. Skratka, nobeno enocelično bitje ali rastlina ne bosta mogla nikoli postati imuna na srebro. 

KAJ JE KOLOIDNO SREBRO?

Koloidno srebro je Koloidno srebro je naravno, varno in najbolj učinkovito dezinfekcijsko sredstvo brez škodljivih stranskih učinkov. Poenostavljeno je koloidno srebro tekočina, v kateri so delčki srebra zelo majhne velikosti, premera 0,001 mikrona, pozitivno nabiti in se med seboj odbijajajo. Delčki srebra tako ostanejo kljub gravitaciji v tekočini enakomerno razporejeni in se ne posedejo na dno. Koloidna srebrna voda je naraven, varen in neškodljiv način ohranjanja dobrega počutja.

Srebrna voda ni škodljiva za sesalce, plazilce, rastline in vsa živa bitja, ki niso zgrajena le iz ene celice. Enocelična bitja imajo namreč drugačen sistem presnove kisika in v tem je tudi prednost koloidnega srebra. To deluje le kot katalizator in vpliva na spremembo hitrosti ali pojavnosti reakcije pri enoceličarjih, ne vstopa pa v kemijske reakcije v telesnih tkivih.

KAKO DELUJE KOLOIDNO SREBRO?

Mitoza – običajna delitev celic v tkivu – je pojav, ko dobimo dve novi, identični celici. Ko je v tkivu prisotno koloidno srebro, pa pride do drugačnih delitev. Tvorita se ena reproducirana in ena »de-diferencirana« celica (anaplazijska celica), ki je kot mlada celica, ki se lahko v telesu spremeni v  kakršenkoli tip celice. Migrirala bo v tisti del telesa, kjer je tkivo poškodovano in se bo spremenila v lokalno celico tkiva in s tem pripomogla, da se bo na poškodovanem mestu celica reparirala in bodo brazgotine na tkivu manjše.
To prednost hitrega celjenja tkiva z uporabo koloidnega sreba je odkril dr. Robert O. Becker in jo opisal v knjigi »Elektrika v telesu«.

ALI JE VSAKO KOLOIDNO SREBRO UČINKOVITO?

Koloidno srebro izgubi kvaliteto in učinkovitost na svetlobi in v bližini elektro naprav. Zato je koloidno srebro potrebno hraniti stran od elektro naprav in svetlobe..

%d bloggers like this: