10 skrivnosti, ki preprečujejo izpolnitev želja

Pri uresničevanju večjih ciljev, ki spreminjajo življenje – se pojavlja nekaj – strah ega, ali se bo znašel v novi situaciji? Kletka je čudež:  kakor je – tako je, tukaj se najbolje znajdem in naj tako ostane.

Torej ni samo to, da sumimo v svojo lastno moč, kar nas blokira. Tu je še veliko detaljev in zato je manifestacija tema, katero raziskujem. Zato ne delajo “Skrivnost” in  druge instant tehnike. 

Zakaj je temu tako?

1. Ko nekaj moraš, ti vstopiš v konflikt, to je problem.

Še tega ni – jaz hočem. In to je pokazatelj, da obstaja problem. Če nekaj hočeš, ti občutiš razdvojenost od tega in to že otežuje stvar, ker podrazumeva privlačnost tega. Mnogim je problem, da privlačijo v življenje to kar želijo, hišo, avto, partnerja,.. Pomeni, potrebna je velika sila, a to pomeni delovanje na silo.

Če uspemo, da doživimo občutek, da smo eno z vsem kar obstaja, se stvari poenostavijo. To pomeni, da je tudi to, kar hočem del mene, pa zakaj mu potem ne dovoljujem, da se manifestira v mojem vidnem polju? Sedaj je vprašanje, ali mi je to še potrebno, če je del mene? Stvar je v doživljanju. Vedite, da ste edino sami sebi v napoto.

2. To je praktično igra.

Če sem del vsega, imam vse – to je ključ. Če imaš ta občutek, potem se z lahkoto manifestira. Človek ima pravico do vsega že z rojstvom. Rojstvo je sveto in pika. Če sem izvzet od vsega, imam bolečino, ker moram šele postati lastnik vsega, kar je absolutno nemogoče iz 3D sveta.

3. Moliti komu?

To je razlog mnogih razočaranj v Boga. Bog, prosim te zaključi mi s tem problemom hiše ali stanovanja in jaz se ti bom oddolžil, bil bom dober. Ali: naj ta ozdravi in šel bom v cerkev. To pomeni, da je Bog neki dedek z brado, ki igra Dedka Mraza in kaznuje po potrebi. Mogoče ga tudi boli uho za nas? To pomeni tudi za naše Višje Jaz.

4. To so vse iluzije izzvane z dejstvom petih čutil v 3D dimenziji.

Kar vidim – to obstaja? Ni tako. Um daje slike o nečem iz potrebe, da objasni vse, pa tudi neobjasnjeno.  In servira čisto iluzijo.

Torej molitev zahteva, da vstopite v  ABSOLUTNO EMOCIALNO STANJE, TEGA KAR ŽELITE IZKUSITI. Ne v emocialno stanje izzvano s problemom, kot vsi delajo in dobijo nasprotno od pričakovanja. Šele tedaj je sporočilo sprejeto na višjih nivojih.

Življenje je emocionalna izkušnja, ne miselna. Misli služijo, da razložijo resničnost, a kako to naredijo…?

Zapomnite si: Ni enako zamišljati si, da si del vsega in resnično to izkusiti. Mogoče je to glavna razlika.

Če vizualiziraš cilj in se trudiš, da občutiš radost, ni to samozavajanje, kar um zelo dobro zaznava? Kaj ni to vrsta uporabe sile?

Ko delam na manifestaciji, se trudim, da um ni prisoten, drugače se bodo prikazale vsi sumi in blokade.

To je resnično proces, ki zahteva zelo veliko poskusov in močno namero.

5. Kako, narediti, da um ne bo prisoten?

Tako, da bo odšel na spanje ali počitek. Za resnično hitro in kvalitetno manifestacijo morate vstopiti v zelo čudno stanje. Temu se reče Prag budnosti ali Prag zavesti. Če ste kdaj potovali z vozom, pa vam glava klone in naenkrat ne slišite ničesar več. Spomnite se tega. Preneha percepcija okoliškega sveta in gre fokus na notranost. Preneha hrup vsakodnevnega življenje in vi ste na pragu sanj.

To je stanje izredne manifestacije in se nahaja na 4 Hz. Problem je tedaj naslednji. Težko se boste spomnili, kaj je vaš cilj.Naenkrat je vse lepo in nič več ne potrebujete. To bi bilo potrebno preslikati v budno zavest in imate RAZSVETLJENJE. Budna zavest je del materialnega in zato ji vse težko uspeva, tudi te meta-manifestacije tipa: zamisli-občuti.

6. Vsa skrivnost je prav v tem: zamisli – občuti

Zato se ta proces nadaljuje, zato molimo stalno znova. Samo ne z besedami: Alo vi zgoraj, kaj je z mojim uresničenjem in podobno. Pač pa tako, da občutimo ponovno vse veči vtis uresničenosti, to je čustva.

Torej molimo s čustvi, a ne z besedami + hvaležnsot, da je vse že ustvarjeno. Na neki način mi ustvarjamo željeno. Takrat se bo začela zunanja Namera ali Sveti Duh in nas bo uravnalo v novo linijo resničnosti, ali v novo vlogo.

Spremenite svoje življenje v igro, ker on to je. Čim sebe preveč resnobno jemljete, se začno dogajati “sranja”.

7. Energetska molitev

Molitev naj bo čisto energetski proces z občutki, nikakor ne religiozno delo. Misli in besede delajo energijsko spremembo v vašem biopolju, toda čustveni vpliv je daleč močnejši.

Idealno stanje in največjo energetsko0 moč pokaže človek, ki je čustveno nevtralen do svojih problemov. Toda to je težko doseči. Če bi dosegli to vrsto nevtralnosti vaše življenje bi teklo po zelo kvalitetni liniji.

8. Čustveno nevtralen

Čustveno nevtralen ne pomeni brezobčuten, nasprotno. Pomeni, biti usklajen z naravnim fonom, visokih vibracij – mirom, radostjo in ljubeznijo.

9. Beta, Alfa, Theta stanje

Beta stanje je stanje človeka, ko je buden, vvsakodnevnih aktivnostih.

Alfa stanje je stanje človeka, ko je nekoliko zaspan, to je stanje v meditaciji.

Theta stanje (4-7 Hz) je stanje manifestiranja, ko se pojavljajo sanje in vi veliko spite. Trik je, da ostanete budni. Toda to se zelo težko doseže, čista Theta, absolutno naj, naj..) Preostane vam, da izzovete dvojno stanje Beta – Theta. To pomeni, nekaj časa ste budni in v globokem stanju. To se zgodi s posebnimi tehnikami, eden od njih je: da dokler mižite pogledate navzgor, odidete iz telesa v Belo svetlobo par metrov iznad. Ostanete tako do popolne umiritve. Tedaj ste v Theti. Čim se javi neka misel, vi preidete v Beta. Torej kar najmanj misli, to bolje.”

Kompletna manifestacija pomeni očutek čiste in jasne povezanosti z Univerzumom in izražanjem namere skozi srce in um, ki je v tem slučaju sluga.

Domena manifestacije je srce-namera. V vsakem primeru je dobro cilje razdeliti na manjše etape in stremeti k njemu. Obstajajo nedostopne želje, če želite pri 40-50 letih postati slaven košarkaš, to je noro. Potem vam je potrebno psihiatrijsko opazovanje. Obstaja linija, katera vam je dana z rojstvom ali ste jo sami izbrali, po kateri je potrebno iti. Potem ni nedostopnih cilje. Oni so že vaši. Kot reče moj prijatelj ribič: moje ribe ne bo nihče ulovil. One so moje in Božje, kadar koli grem po njih.  🙂

10. Miljarda blokad

Če vam ne uspeva, pomeni da imate miljardo blokad. Ljudje mislijo, da nimajo blokad, toda to ni tako. Jih je preveč. Ko mislite, da ste povsem čisti od njih – pomislite kako se počutite na primer, ko nimate prav? Kako se počutite ko pomislite, kako ste govorili vašim staršem? Kako se počutite ob misli na smrt? Kako se počutite ko pomislite na kače in insekte? Kaj bi občutili, da vam otrok pade na izpitu ali da se ne vpiše v šolo? Ko ga ujamejo na laži? Ko ste nemočni? Kako se počutite, ko ste krivec nesreče? itd.

 

 

 

Tekst povzet od avtorja: Zoran iz Zemuna

%d bloggers like this: