FLUOR največja znanstvena prevara

…izjava Robert Carlton-a, Ph.D., znanstvenika Zavoda za zaščito Naravnega Okolja, ZDA,(EPA=, 24.nov.1992, v radijski oddaji “Marketplace” (Canadian Broadcast Company).

Največjo prevaro pa sta odkrila, dva neodvisna ameriška novinarja: Joel Groffoth, raziskovalni novinar (na področju medicine) in Chris Bryson, občasni sodelavec BBC, ABC-a in drugih elektronskih medijev. Pri razbiranju dokumentov o izdelavi prve ameriške atomske bombe, iz katerih je po 50-ih letih vzeta oznaka državne tajne, sta prišla do tega, senzacionalnega odkritja, kar je v ameriških medicinskih krogih povzročilo pravi šok; avtorski tekst sta objavila v reviji leta 1998 v Nexus Magazin, april-maj 1998.

Znanstvena dejstva o bioloških učinkih fluoridov (iz:www.all-natural.com, prirejeno, dopolnjeno):

  • fluoridi ovirajo sintezo kolagena, kar privede do njegovega razstavljanja v kosteh, tetivah, mišicah, koži, hrustančnemu tkivu, pljučih, ledvicah.
  • stimulirajo ustvarjanje granul in potrošnjo kisika v belih krvničkah ali proces ovirajo.
  • zmanjšujejo energetske rezerve in sposobnost belih krvnikčk, da uničujejo tuje materije s procesom fagocitoze (uničevanje bakterij). Že mikro-molarne količine fluorida, pod 1ppm lahko resno izpodbijejo sposobnost belih krvničk, da uničujejo patogene mikro-organizme.
  • motijo imunski-obrambni sistem in povečujejo hitrost rasti tumorja pri ljudeh, ki so podvrženi raku.
  • fluor preprečuje ustvarjanje antiteles v krvi.
  • motijo delovanje ščitnice
  • pospešujejo razvoj raka na kosteh
  • povzročajo prezgodnje staranje pri ljudeh
  • Ingestija (uživanje) fluora, s pomočjo sredstev za izpiranje ust in preprečevanje kariesa  pri otrocih, je zelo nevarna za njihov biološki razvoj, življenjsko dobo in splošno zdravstveno stanje.

Vsebina ene tube zobne paste s fluorom je dovolj, da usmrti otroka.  V letu 1991, je Regionalni Toksilokoški Center v mestu Akron, Ohio, ZDA, prijavil smrtni slučaj otroka, kot posledico ingestije 16mg/kg fluorida.

Samo 2 grama sta dovolj, za usmrtitev odraslega človeka. Zobna pasta s fluorom vsebuje 1 mg/gram fluorida.

Fluoridi se uporabljajo za kontrolo in modifikacijo razpoloženja ter obnašanja ljudi.

Znano je, da so kemijske spojine fluorida dodane v pitno vodo zapornikom, da se jih zadržuje v polsnu in preprečuje  pri zoperstavljanju avtoritetam, tako v nacističnih taboriščih, v času druge svetovne vojne, kot v sovjetskih gulag-ih v Sibiriji…

Raziskovanje vplivov na tkivo, zobe in možgane je zanimalo vojaške generale, v slučaju dolgotrajne hladne vojne.  Leta 1944, je bil izveden projekt, najstrožje čuvane skrivnosti, vključenih je bilo kar 200.000 ljudi. Za umestitev radioaktivnih materialov v bombo, so bile potrebne ogromne količine fluorida, ki ga je za potrebe projekta preskrbovala tovarna v lasti družine Du Pont, v mestu Deep Water. Za državo je bil projekt strateški, družinskemu podjetju je prinesel velik dobiček. Vse je bilo tajno”bila je vendar vojna.”

Vendar se je zgodil incident. Fluor, nošen z vetrom je dosegal farme na sosednjih občinah, kjer se je vzgajalo kvalitetno sadje in zelenjava. Farmerji so opažali  oparjene posevke…in kot da bi v zraku nekaj izgorevalo…, živina bi po nevihtnih nočeh, naglo poginila, delavci, ki bi pojedli kaj od sadja bi bruhali. Konji so izgledali bolehni, neke krave niso mogle stati na nogah, pasle so se tako, da so lezle po trebuhu.

Vlada je bila seznanjena s posledicami zastrupitve, tam v New Jerseyu, so imeli točno poročilo o vsem, vendar je bila izdelava atomske bombe “nacionalna prioriteta”, pa je vojaški vrh te stvari postavil na stran.

Farmerji so morali počakati na konec vojne, za vložitev tožbe, čeprav ni nihče vedel, da gre za fluor.

Zanimivo, to je bil prvi sodni spor po vojni, proti onesnaženju okolja, kot posledica  delovanja z “radioaktivnim materialom”.

Politika..sodstvo….tožbe so sledile. Boj kmetov s podjetniki, ki obvladujejo državno ekonomijo je sledil.

Politična skorumpiranost..so se spomnili, da bi uporabili neke, izmišljene argumente, da je fluor…hm…, npr…zdrav – za ohranitev zdravih zob.  “Narod vse verjame” – oni pa so znanstveniki. itd. Tako so lekcije o koristi fluora posredovane ne le tem, prizadetim prebivalcem, ampak celi državi. (zakaj pa ne celemu svetu?) Farmerji so prejeli po 200 dolarjev odškodnine.  Vsi podatki so bili državna tajna.

Ko so novinarji prišli do originalne, tj. tajne verzije znanstvenega raziskovanja in ga primerjali s falsificiranimi verzijami za javnost, iz leta 1948, so uvideli tragikomične zamenjave:

37. Tajna verzija je tako zabeležila, da večina delavcev, ki so polnili bombe s fluorom, ni imela zob. Publicirana verzija je trdila, da so imeli izrazitejše zobne luknjice.

38. Tajna verzija pravi, da so morali delavci nositi gumijaste škornje, ker jim je dim od fluora, razgrajeval žebljičke v čevljih. Javna verzija tega ni omenjala.

39. Tajna verzija je potrjevala, da je fluor, glavni vzročnik njihov izgubljenih zob. V javni verziji;”delavci so bili nenavadno zdravi, tako po oceni zdravnikov kot zobozdravnikov.”

Mnogi dokumenti manjkajo.

Na Kitajskem so odkrili, da je količina vode s fluoridi, v koleraciji z zmanjšanim IQ pri otrocih.

No fluoridi so tudi – po medicinsko “klasificirani”, kot protoplazmatični strupi in se koristijo za zastrupljanje miši, podgan in ostalih drobnih glodalcev.

Publikacija”Klinična toksikologija komercialnih proizvodov” iz 1984, navaja, da je fluorid kot strup, nevarnejši od svinca in samo malo manj strupen od arzenika.

V spet.1943 revija The journal of the American Medical Association, trdi: “Fluoridi so generalni protoplazmatični strupi, ki spremenijo propustnost celične membrane, z inhibicijo določenih encimov…S konzumiranjem fluorida pri ljudeh, se generalno povečuje stopnja smrtnosti pri raku.

Fluor pri ljudeh, nima skoraj nobenega učinka v preventivi kvarjenja zob; na Novi Zelandiji, leta 1990, je Dr. John Colquhoun prisiljen, da se predčasno upokoji potem, ko je opravil znanstveno študijo in javno objavil rezultate svojega raziskovanja, na 60.000 šolskih otrocih in dokazal, da ne obstaja nikakršna razlika v stopnji kvaljivosti zob pri otrocih, ki živijo na prodočjih fluorirane vode, kot pri tistih, kjer se to ne počne. Ugotovil je celo, da veliko število otrok na fluoriranih področjih, trpi za posledicami dentalne fluoroze. V nekaterih občinah v ZDA, je tudi do 80% mladih, ki imajo fluorosis – bele pikice na zobeh.

Ne obstajajo znanstveni dokazi, ki potrjujejo, da so tablete in sredstva za izpiranje ust na bazi fluoridov, varna za koriščenje pri ljudeh.

Leta 1989, skupina Hildebolt, sprovede znanstveno študijo na 6.000 otrocih, katerih rezultati dokazujejo, da ni nobene koristi od uporabe, natrijum-fluoridov. Tudi znanstveno delo Dr.John Yiamouyiannisa, sprovedeno na 39.000 šolskih otrocih, potrjuje isto!

Še eno dejstvo; aluminijum, v katerem so zobne paste pakirane, povečujejo dejstvo fluoridov na človeško telo; obenem aluminijev oksid, v večini slučajev, zobnim pastam daje belilo.

Leta 1976, so Dr.D.Allman s sodelavci, iz “Indiana University School of Medicine” dajali živalim 1ppm fluorida in odkrili, da je fluorid v prisotnosti aluminija, v koncentraciji samo 20 delov/miljardo, v stanju povzročiti porast nivoja cikličnega AMP,  ki preprečuje gibljivost belih krvničk in njihovo sposobnost uničevanja patogenih, mikroorganizmov.  Tudi, če bi bili fluoridi zdravi za zobe; kaj nam pomenijo zobje brez karijesa, če živimo omrtvičeno?

Kakorkoli, vedno in povsod imejmo na umu, da nas lahko le resnica osvobodi, kakršnakoli že bila. V kolikor nekdo, ki gre k zdravniku, ker ga boli glava, mu bo zdravnik predpisal antidepresiv tipa SSRI, ki z nekim “slučajem”, vsebuje fluor.

Učinki takšnih sredstev so: nagon k samomoru, manična deperesija, psihična labilnost, nagnjenje k nasilju, nevrotičnost, nemir, agresivnost, odvisnost, spolni problemi (nesposobnost doživljanja orgazma), motnje v prebavi, itd.  Tovrstna sredstva lahko spremenijo stanje človeške zavesti in omogočajo lažjo mentalno in fizično kontrolo.

Tekst je povzet iz knjige Modreci za človeštvo z naslovom “Sporočilo človeštvu na razcepu poti”, leta 2008, Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana, antropozofsko društvo Slovenije.

 

%d bloggers like this: