Art of Living

Domov » Domov » Archangel Raguel pravičnost

Archangel Raguel pravičnost

Angel pravičnosti in harmonije. Pomen imena Raguel je “Prijatelj Boga“. Njegova odgovornost je, da Božji duh vnaša v človeške odnose. Arhangel Raguel nam omogoča, da z Božjo voljo čutimo pravičnost in mir. Raguel je odgovoren, da se Božja volja razširi  v nebesa. Nadzira angele, da delujejo, kot jim je Bog povedal.

Archangel Raguel v svetih besedilih

V knjigi Enocha je Raguel opisan kot eden od sedmih arhangelov. Sodi vsakogar, ki se upira Zakonom Božjim.

Archangel Raguel se pojavlja v zgodnjem delu knjig Razodetja. Toda to ni del novih prevodov Biblije. Raguel je opisan kot angel, ki pomaga Bogu. On je eden od angelov, ki ločuje duše, ki so bili zvesti od tistih, ki niso bili. Pomaga angelom in ljudem, da sodelujejo v harmoniji. Arhangel Raguel prinaša zveste in čiste misli vsem.

Ta arhangel kaznuje grešnike in tiste, ki delujejo, vodijo do uničenja v fizičnem svetu. Zato bo izdal angele, ki bodo našli in kaznovali tiste, ki delujejo proti božji volji.

Arhanđel Raguel je eden izmed poglavarjev. Njegova odgovornost je ustvariti in vzdrževati red v skladu z Božjo voljo.

Raguel je angel, za katerega se morate moliti, ko ste sredi konflikta ali nesporazuma. Ve, kako prinesti mir in obnoviti harmonijo. Zato vam lahko Archangel Raguel pomaga pri boljših medsebojnih odnosih in pri iskanju prijateljev.

Archangel Raquel

Torej, če hočeš najti nove prijatelje, spoznati nove ljudi, ki se bodo počutili dobro, molite za vodstvo Raguela. Vodil bo ljudi s harmoničnim vedenjem na vaš način. Raguel lahko odpravi vsako težavo v vaših odnosih. Te težave so lahko s svojimi prijatelji, vašo družino, partnerjem in celo sami. Archangel Raguel vam lahko pomaga do miru v odnosu do sebe.

“Odprite svoje srce in molite za zaščito Raguela za mirno in harmonično življenje. Uživajte v njegovi navzočnosti in njegovem vodenju.”

Raguel je eden od vas imenovanih zemeljskih angelov. Toda ta naslov pripada tudi angelom, kot so: Azriel, Archiel, Ariel, Halfiel ali Samuil.

Sv. Iranaeus izenači angel Oroiael (eden od štirih velikih svetilk  v gnosticizmu) z Raguelom.

Raguel je knez ali skrbnik drugega nebesa. Čeprav ni najvišji vladar tega področja. Vladar je Archangel Raphael. V drugem nebesu padli angeli čakajo na sodbo. Raguel je eden najpomembnejših angelov tukaj. Odločitev padlim.

Vir: spiritualexperience.eu

 

Sporočilo Nadangela Raguela:

»Ne prezrite ponavljajočih se telesnih zaznav in čustev, saj ta ponazarjajo Božje vodstvo.«

Obsežnejše sporočilo: »Prosim, spoštujte svoje zaznave. Ne bojte se globokih čustev niti močnih občutkov. Z mojo pomočjo boste lažje razlikovali med lastnimi občutki in občutki drugih. Hkrati vam bom pomagal odstraniti vse energije, ki ste jih morda nehote absorbirali vase. Vodil vas bom k ljudem, okoliščinam in krajem s čisto in ljubečo energijo. V vaših ponavljajočih se čustvih in telesnih zaznavah se skrivajo pomembne informacije, zato vas prosim, da ste nanje pozorni in jim sledite. To so namreč odgovori na vaše molitve. Prosite me, naj vam pomagam prevesti nerazumljiva sporočila, da bi jasno vedeli, katere korake ubrati.«

Sodelovanje z nadangelom Raguelom: Raguel podobno kot nadzorniki poletov bedi nad nadangeli in angeli ter skrbi za njihovo skladje, sodelovanje in red. Na enak način bo tudi vam pomagal urediti vse vaše občutke ter vam s tem omogočil, da jih boste poslej znali opaziti, razumeti in jim slediti.

 

%d bloggers like this: