Art of Living

Domov » Domov » Nadangel Azrael

Nadangel Azrael

Spremlja tvojo dušo na njenih prehodih. Ob tebi je bil, ko je tvoja duša vstopila v tvoje delo in ob tebi bo, ko se bo tvoja duša poslavljala od fizičnega življenja. Pomaga ti na pomembnih prelomnicah v življenju ohranjati pomirjenost in sočutje. Azrael ti odkriva tančico tvojih preteklih življenj, zato ga povabi k sebi, ko boš želel raziskovati spomine svoje duše.

Sporočilo Nadangela Azraela

Moje ime je Azrael in sem vodnik prehodov duš. Moja pot je pot ob duši, zato spremljam potovanja duš. Ob vas sem, ko se vaša duša utelesi (spusti v telo) in ko vaša duša odide iz telesa (ob prehodu življenja). Moja vloga je, da vas pomirim in vam pomagam v teh prehodih duše. Najlažje mi je, ko ste z menoj sproščeni, zato vam pomagam, da se sprostite in tako najlažje kot duša potujete dalje.

Spremljam vse bolnike, katerih duša je na prehodu, prav tako spremljam vse ljudi, ko se njihovo fizično življenje počasi zaključuje. Moja naloga je, da vas varno vodim v teh prehodih v polno življenje duše v nefizičnosti. 

Prav tako sem ob vas, ko vaša duša doživlja prehode v nove cikle življenja. Nekaj pomembnih ciklov opravi vsaka duša. Tedaj sem ob vas, vas pomirjam in vam pomagam, da se lažje soočite z izkušnjami, ki jih ima življenje za vas. 

Prav tako vas vodim v spomin duše, ko se želite spomniti svojih preteklih življenj ali ko želite prebuditi katero izmed svojih dušnih sposobnosti preteklih življenj. Tedaj me povabite k sebi in vodim vas k spoznanju vaše dušne poti. Pomagam vam, da preko vizualizacije vstopite v barvite tunele svetlobe in tako odkrivate svoja pretekla življenja in spomine duše. Ta izkušnja je izjemno osvobajajoča, saj vam prinese uvide v resnice vaše duše. 

Ob vas sem vedno, ko vaša duša potrebuje podporo v prehodih in na pomembnih prelomnicah življenja.

Z ljubeznijo!

Nadangel Azrael

christ_heaven3b

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.