Nadangel Metatron

Metatron je močan angel, ki uči ljudi, kako uporabljati svojo duhovno moč za dobro, medtem ko beleži svoje odločitve v velikem arhivu vesolja (znan kot Božja knjiga življenja ali akaški zapis).

Nekateri verniki pravijo, da je Metatron eden od le dveh angelov (drugi je Archangel Sandalfon), ki je bil najprej človek. Verjamejo, da je bil prerok  Enoch iz Tore in Biblije,  preden se je povzpel v nebesa in postal angel.

poveže z ljudmi, ki se želijo povezati z njim. Tukaj je nekaj znakov prisotnosti Metatrona:

Utripa briljantne svetlobe

Morda boste videli svetle utripajoče svetlobe, kadar vas Metatron obišče, verniki pravijo, ker ima ognjeno prisotnost, ki se lahko manifestira v obliki kristalnega telesa ali barva aure.

Avtorji Tau Malachi in Siobhan Houston v svoji knjigi predlagata, da meditirate in nato zamislite, da se Metatron pojavlja kot “kristalno svetlobno telo skupaj s sedmimi notranjimi zvezdami in tremi kanali ter duhovnim soncem v srcu. ” Nadaljujejo: »Vzemi vero Sar Ha-Olam in si zamislite žarek svetlobe, ki streže skozi osrednji kanal iz duhovnega sonca v srcu in se prikaže kot sveta zvezda belega sijaja nad glavo.

 S chantom Torahkiel Yahweh si predstavljamo, da se ta zvezda čarobno pretvori v podobo Nadangela Metatrona.

Avtorica Doreen Virtue v svoji knjigi piše, da je metatronova aura “globoko rožnata in temno zelena in da Metatron pogosto uporablja bleščeče osvetljeno kocko, znano kot Metatronova kocka iz svete geometrije.

Archangel Metatron vas poziva, da spremenite svoje misli

Vsakič, ko čutite potrebo, da nadomestite negativno misel s pozitivnim, je ta poziv lahko znak Metatron, pravijo verniki. Metatron je še posebej zaskrbljen nad tem, kako ljudje mislijo, ker njegovo delo, ki vodi evidenco vesolja, nenehno kaže, kako negativne misli ljudi vodijo do nezdravih odločitev, medtem ko ljudje, ki pozitivno razmišljajo, jih vodi do zdravih odločitev.

Belinda Joubert v svoji knjigi piše, da Metatron pogosto pozove ljudi, naj nadomestijo negativne misli s pozitivnimi mislimi: “Metatron vam pomaga skrbno izbrati svoje misli. Vedno poskušajte biti mojster misli, namesto sužen vaših misli.  Ko ste gospodar, ste odgovorni, kar pomeni, da ste motivirani, osredotočeni in navdahnjeni s pozitivnimi mislimi. ”

Kristal kamene strele ali rumeno zlata sveča, vam bodo pomagali, da pokličete Metatrona kot “steber svetlobe”. ” Metatron vam bo pomagal “znebiti se vseh energij, ki ne služijo svojemu višjemu dobro ali volji Stvarnika. “Zdaj, ko ste obkroženi z  Arhangelovo ognjeno prisotnostjo, občutite, da se intenzivno zdravljenje njegove narave začne v vaših mislih.

Vse negativne misli so takoj izbrisane iz vaše zavesti in zamenjane z gorečo strastjo ljubezni. To je ljubezen do vsega, vseh bitij, ljubezen do sebe in vseh veličastnih bitij Stvarnika. ”

Močan vonj

Drug način, s katerim Metatron pokaže svojo prisotnost je v vonju. “Ko dobiš nenavaden vonj močnih zelišč in začimb, kot so čili ali poper, je to znak Metatrona.”

Sporočilo Nadangela Metatrona: Indigo in kristalni otroci

Nadangel Metatron: »Z otroci vas veže močna vez. Še zlasti lahko pomagate rahločutnim otrokom.«

Obsežnejše sporočilo: »Del vašega življenjskega namena je nudenje pomoči in poučevanje otrok. Tu ste se znašli zato, da bi pomagali otrokom ohraniti in okrepiti njihove jasnovidne in duhovne darove. Poučite odrasle, kako na naraven način, brez kemičnih snovi, hraniti in vzgajati svoje nadarjene otroke. Zelo majhni kristalni otroci in malce večji indigo otroci so pomembni za prihodnost tega planeta. Pomagajte jim zagotoviti svetlo prihodnost, jaz pa vam bom pri tem pomagal.«

Sodelovanje z nadangelom Metatronom: Če čutite notranjo potrebo, da bi pomagali otrokom (bodisi svojim bodisi otrokom nasploh), prosite Metatrona za nalogo, ki bo upoštevala vaše naravne talente in zanimanja. Metatron tesno sodeluje z jasnovidnimi in rahločutnimi otroki, rad pa pomaga tudi odraslim, ki želijo pomagati tem otrokom. Če potrebujete več časa, denarja, zamisli, poznanstev ali druge podpore za svoje poslanstvo, se obrnite na Metatrona. Pomagal vam bo zadovoljiti vaše potrebe, da bi se lahko v celoti posvetili njegovim preljubim kristalnim in indigo otrokom.

%d bloggers like this: