Art of Living

Domov » Domov » Znanje, ki je zaklenjeno v nas

Znanje, ki je zaklenjeno v nas

Mi smo Plejadanci, energetski kolektiv in prihajamo iz vaše prihodnosti. Za nami je dolga
zgodovina. Naši predniki so prišli iz vesolja, ki je že izkusilo svoj konec. Vi zdaj delate na
planetu, ki pravkar stoji pred zaključkom nekega ciklusa, mi pa smo tu, da vam pri tem
pomagamo. Ta transformacija se najavlja že eone.

“Sami ste izbrali, da ste tu. Vaša naloga je, da se spomnite. Vi ste iskani. Vse, kar morate vedeti, je že v vas, morate se samo spomniti. To ni življenje, v katerem se boste učili novih znanj. “

To kar se sedaj dogaja na Zemlji, se bo odrazilo v celem vesolju. Zaključek ciklusa pomeni, da vi razumete, kdo ste, da bi lahko nadaljevali ta eksperiment. Naši predniki so prišli iz vesolja, ki je izkusilo svoj konec. Oni so spoznali, da je Prastvarnik vzrok vsega, oziroma, da je vzrok vsega izkustvo Prastvarnika skozi čas. Oni so spoznali svojo pravo prvinsko naravo, to pa je MOČ USTVARJANJA.

Ko so to spoznali, so razumeli, da smo MI vsi STVARNIK.
Kakor vedno kadar neka kreacija pride do konca svoje poti, so naši predniki imeli na izbiro ali se vrnejo k Prastvarniku ali pa enostavno gredo naprej. Odločili so se, da pridejo v to vesolje, ker so spoznali, da boste tudi vi nekega dne pripravljeni na zaključek ciklusa. Naši predniki so bili eni od originalnih ustvarjalcev planeta Zemlje, ustvarjalcev, ki so s polno znanja in ljubezni »sejali« svetove in civilizacije.

Zaradi njihovih kvalifikacij, radi so kreirali svetove, ravno tako kot dirigenti radi dirigirajo orkestru. Naši predniki so tudi VAŠI predniki in mi vas radi imenujemo naša »stara družina«, kar pravzaprav tudi ste. Naši predniki so dali dele svoje DNK originalnim ustvarjalcem Zemlje in ta DNK je postala del človeške genetike.
V eni verziji našega »sedaj« obstaja prostor tiranije in nemira. Mi smo videli verjetne verzije Zemljine prihodnosti, v katerih vladata enaka tiranija in kaos. V tridimenzionalni resničnosti je čas zelo napačno razumljen.

Vi verjamete, da se čas meri v sekundah. Čas je precej kompleksnejši, kot si vi lahko predstavljate. Čas pravzaprav kodira informacije in se z njimi igra. Zato se vi lahko istočasno nahajate v različnih realnostih – če čas raztegnete, zvijete, obrnete, ukrivite. Vi lahko tako rekoč skočite na eno eliptično linijo in doživite neštete realnosti, enostavno premikajoč se po tej elipsi in odkrivajoč, da čas ni nič čvrstega, kakor tudi ne realnost.

Kakor realnost ni čvrsta niti determinirana, tako niti prihodnost ni čvrsta niti determinirana – mi ravno zato zdaj vidimo to možnost, da spremenimo »možnosti za prihodnost« na precej pozitivnejšo prihodnost za Zemljo.

Mi želimo ponovno prinesti Svetlobo na Zemljo in jo privesti do njenega prvotnega namena, da postane veličasten med-galaktični sedež za izmenjavo informacij. Tako smo prišli nazaj v čas, da posadimo seme, ki bo povzročilo spremembo na bolje. Ta sprememba ne bo vplivala samo na Zemljo, ampak na vašo prihodnost, našo sedanjost in celo vesolje. To so čudovite novice. Vi ste inkarnirani na Zemlji v času in prostoru, v katerem se bliža precejšnja evolucija. Veliki skok v razvoju se bo kmalu zgodil in vi ste prišli, da bi sodelovali v njem. Niste sami in prepuščeni samim sebi, ker prihaja dosti drugih »energij«, da bi tudi one sodelovale v tem velikem projektu.

Okoli Zemlje se zdaj zbirajo »matične ladje«, ki služijo kot transformatorji energije. Na Zemljo zdaj prihajajo svetlobna žarčenja, ki z vami delajo že eone. Ta žarčenja svetlobe, oziroma žarčenja informacij, so usmerjena direktno na Zemljo. Kadar se te informacije pošiljajo proti Zemlji, jih mora vaše telo biti sposobno sprejeti, transformirati in jih posredovati vsem ostalim v vaši okolici. Mnogi od vas bodo vzpostavili direktno telepatsko zvezo s temi »matičnimi ladjami« in lahko boste sprejemali raznovrstne informacije – po želji. To kar zdaj sledi na Zemlji, je evolucija super-zavesti, VAŠA evolucija v najvišji možni aspekt vašega bitja. Ne skrbite o tem, kako boste postali super-zavestno bitje, VI to že ste, tega se morate samo spomniti.

Od časa harmonične konvergence (1987), se goste plasti okoli Zemlje, s katerimi je bila
obkrožena, redčijo in razpirajo. Od takrat ste konstantno bombardirani s to energijo iz vesolja in nivo te energije se konstantno povečuje, v toliki meri, kolikor je še lahko prenesete. Vi se sedaj pospešeno razvijate in vsako leto odslej se vam bo zdelo kot deset let, preživetih v prejšnjem stoletju. Čutite, koliko ste že zdaj dosegli v osebnem razvoju in čutite kdo boste, če nadaljujete s tem tempom. Tako bo, kot da bi živeli sto let v enem desetletju. Preplavljeni boste s spomini in tudi mnogimi drugimi stvarmi. Mnogi od vas bodo potovali z vesoljskimi ladjami, v razne dele sončnega sistema.

Medtem ko vstopate v »DOBO SVETLOBE«, se vam bodo odprli mnogi novi svetovi, o katerih niste niti sanjali, da bi lahko obstajali. Šli ste skozi mnoga obdobja: bronasto, železno, industrijsko, informacijsko. Ta obdobja ste se učili lekcije o sajenju, kultiviranju, vzgajanju – enostavno o možnostih manifestacije življenja v tretji dimenziji. ZDAJ se bliža veliki PREHOD, dimenzionalni premik, skozi katerega se gostota tretje dimenzije zmanjšuje, tako da se lahko gibljete v višje dimenzije, v katerih telo nima takšne gostote materije. Prišli ste sem, ker ste želeli upravljati svoj evolucijski proces in ker ste želeli živeti z njim. To bo zelo vznemirljivo, ker to pomeni, da boste funkcionirali v različnih stvarnostih hkrati. VSI možni odgovori na vaša vprašanja so zakopani globoko v vas.

Vprašanja, ki vam sedaj prihajajo v vašo zavest, prihajajo, da bi VI našli odgovore na njih v VAS SAMIH. Da bi VI dobili te odgovore, morate za začetek verjeti, da so shranjeni v VAS. Človeštvo se zdaj uči veličastne lekcije. Ta lekcija je – da vi spoznate svojo BOŽANSKOST, vašo povezanost z Prastvarnikom in z vsem kar obstaja. Lekcija je, da je VSE POVEZANO in da ste VI DEL VSEGA.

V širinah vesolja obstaja nešteto kultur in skupnosti in od samega začetka prihajajo in odhajajo z vašega planeta. Ne samo mi – Plejadanci, ki smo vam prišli pomagat, mi smo samo ena skupina. Tu so še mnogi drugi in vsi so tu iz različnih razlogov. Večina jih je tu zaradi dvigovanja vaše zavesti, vendar so mnogi tu tudi iz drugih razlogov. V preteklosti ste šli skozi mnoga pomembna obdobja. Mnogi od vas so pred eoni dobili priložnost, skozi delo z višjimi nivoji spoznati Zemljo in delati na njej. Poznate težave, skozi katere je prehajala Zemlja, kot na primer kolikokrat so se premikali Zemljina skorja in kontinenti in kolikokrat je prišla pomoč z neba.

Informacija je takrat bila izkrivljena, ko so tiste, ki so prišli z neba, da bi vam pomagali v
razvoju, spremenili v Bogove. Kot otroci, ki idealizirajo odrasle, ker lahko naredijo nekaj, kar oni ne morejo, je vaša skupnost spremenila v Bogove tiste, ki so bili tehnološko razvitejši in so lahko delali stvari, ki jih vi niste mogli. Vi ste tu, da spremenite ravno ta koncept, način po katerem nastajajo taka verovanja. Tridimenzionalni svet je svet velikih izzivov, ki dovoljuje fantastične omejitve.

Skozi te omejitve se formirajo strukture in skozi ta proces – omejevanja in ne-omejevanja- spoznavate da ste pravzaprav del Prastvarnika in da je Prastvarnik ta, ki želi občutiti to IZKUSTVO.

Vi ste veličastni, člani Družine Svetlobe in ste tokrat prišli na Zemljo z nalogo, da kreirate
spremembo, premik, da pomagate pri prehodu. Ljubezen je pri tem ključni element.

Vesolje je sestavljeno iz ljubezni. Sedanja tehnologija na Zemlji se bo lahko razvila samo do določene stopnje, ker človeštvo še vedno ne razume – da je ljubezen nujno potrebna.

Energija lahko zavzame vse možne oblike kreativnosti, ampak ko je pri tem osnovni motiv pohlep in sovraštvo, ali katerakoli emocija, ki ne teži proti Svetlobi, se lahko napreduje samo do določene stopnje razvoja.

Za to stopnjo vibracij (na primer vodeni od sovraštva ali pohlepa, op. prev. ) je na razpolaganju samo določena mera informacij. Če pa je nekdo sposoben čutiti ljubezen, ljubezen proti vsemu kar obstaja, so mu odprte vse možnosti.

Vaš načrt je vrniti na Zemljo koncept SVETLOBE, ki je koncept INFORMACIJE in koncept
LJUBEZNI – ki je kreativnost.

Za tak načrt so potrebni ravno odpadniki kot »Družina Svetlobe«, da pridejo v sistem, ki je bil eone pretežno mračen in da naredijo spremembo.

Tudi mi smo odpadniki, prav tako kot vi. Tudi naš lastni sistem potrebuje transformacijo. Mi delujemo kot iniciator skozi »Družino Svetlobe« v raznih sistemih – da bi tako spremenili naš lastni sistem.

Če vi z ljubeznijo in odgovornostjo dvigujete svoj nivo zavesti, nas to hrani, dela močnejše in širi našo zavest, tako da se mi lahko dalje razvijamo. Tako da – kakor mi pomagamo vam, tako tudi vi nam pomagate na isti način.

Kam vas bo odpeljala ta sprememba? Mi želimo, da postanete kvalificirani, da ZAVESTNO ustvarjate in oblikujete nove svetove. Vi se zdaj pripravljate, da bi dali vašo »žetev« dalje, da pripravite svoje seme in da boste vrsta, ki bo posejana v mnoge nove svetove, ki se ravno formirajo.

Zato, ker so v vašem spominu shranjene informacije o tem kar se je dogajalo na Zemlji, boste sposobni UČITI druge in zavestno držati smer v katero se bodo ti novi svetovi razvijali. Ravnokar sodelujete v enem veličastnem načrtu.

VSI VI ste želeli priti ravno v tem času na to mesto. Bili ste prepričani, da boste v tem načrtu uspeli. Preden ste prišli sem, vam je bilo rečeno, da boste prejeli vso možno pomoč, ki jo boste potrebovali, na različnih točkah vašega razvoja, da bodo v vaše življenje prišle razne entitete in vas aktivirale in spomnile na nalogo, ne pa tudi, da bodo opravile nalogo namesto vas.

MI smo eni od teh AKTIVATORJEV, mi smo katalizator.
Ko vi slišite »Plejadanci«, vi čutite povezanost, ker vam mi nudimo podporo v odkrivanju vaših lastnih informacij, vašega lastnega znanja. Ko delamo z vami, je naš namen, da se spomnite kdo ste VI, tako da sami odkrijete največji izvor vaše lastne inspiracije.

Mi želimo, da ste vi sami sebi največja inspiracija. Če postanete sposobni tako živeti, boste postali inspiracija za vse druge v vaši okolici, za vse, s katerimi se srečujete in takrat boste resnično živeli vašo lastno SVETLOBO in to je nekaj izjemnega in posebnega.

Spomnite se, mi smo tu iz naših razlogov, vi pa iz vaših, vsi mi pa smo tu, da bi se skupaj
razvili in ustvarili novo vibracijsko frekvenco. Mi želimo končati stare obrazce verovanja, ki na vse gledajo kot na ločene posameznike.

Mi želimo kreirati igro sodelovanja in zavezništva in vam dajati informacije, ki bodo prodirale do srčike vašega bitja in se vas dotaknile, ne glede na to, kar ste do zdaj verjeli. Mi, skupina ki se pogovarjamo z vami, imamo namen izpopolniti našo lastno biografijo z določenimi zanimivimi izkustvi. Ko smo se prvič obrnili na vas, leta1988, je bil naš kolektiv sestavljen med 50 in 75 bitji, nekateri od njih so fizični, nekateri nefizični, vsi pa smo Plejadanci. Naše število je konstantno raslo in naš kolektiv sedaj šteje okoli 100 bitij iz različnih sistemov. Zdaj nas lahko kličete Plejadanci Plus.

Tudi v naši stvarnosti so taki, ki ne verjamejo, da lahko dosežemo, kar nameravamo doseči z vami. Oni menijo, da preveč tvegamo, vseeno pa napeto čakajo in opazujejo, kaj se bo zgodilo. Nekateri ljudje v vašem sistemu verjamejo, da smo tukaj, da bi širili strah, ampak mi tega ne vidimo tako. Ne želimo strašiti nobenega od vas. MI vas enostavno želimo informirati.

Če sedite v temni sobi in slišite glasove, je to lahko strašljivo. Če pa prižgete luč, da vidite, kaj te glasove povzroča, pa več ni tako strašno. Želimo, da ste informirani – da spoznate s čim vse imate opravka.

Svetloba je informacija, ignoriranje je tema.

Mi želimo, da delate s svetlobo, ne pa v temi. Z vami delamo, ker želimo razširiti našo lastno zavest v smeri več svobodne volje in izražanja. Enako kot je vaša naloga, da spremenite sistem, v katerem se nahajate, je tudi naša naloga, da spremenimo svojega. Seveda imamo tudi mi tu svoj namen in smisel.

Kot smo že povedali, prihajamo iz vaše prihodnosti in imamo na nek način polne roke dela. Mi potrebujemo vas, kot vi potrebujete nas. Vi kot člani »Družine Svetlobe« lahko implementirate fantastične nove možnosti v verigo možnih realnosti, ki bodo implodirale v vašo realnost v naslednjih dvajsetih letih od zdaj, samo zato, ker vi fizično živite na tem planetu.

Vi ste tisti, skozi katere se bo zgodila transformacija. Vse kar počnete, ima vpliv na nas. Mi smo tu, da vam pomagamo, da  vas učimo in da se tudi sami razvijamo, medtem, ko gremo skupaj skozi ta proces. Mi vam dajemo našo verzijo pogleda na stvari, samo da bi se vi dvignili na višji nivo zavesti.

Ne želimo reči, da je ta naša verzija popolna resnica.

Naša učenja imajo cilj, naše zgodbe pa so tako sestavljene, da vas dvignejo na višji nivo
zavesti. To je naš namen. Besede, ki jih mi izbiramo in koncepti, o katerih govorimo, so
sprožilci za kode, ki so shranjene globoko v vaših telesih.

Vaša telesa čakajo, da bodo vprašanja postavljena, tako da vi lahko pridete v resonanco z odgovori, ki so v vas, tako da se vaš celični spomin lahko začne spominjati tistega, kar že ve. Medtem ko vam mi to govorimo, se boste začeli spominjati. Ko se obračamo na vas, želimo razširiti vašo predstavo o stvarnosti, ampak ne razumite vsega, kar mi rečemo, dobesedno.

Vedno sledite širšo spiralo, ki vam dovoljuje videti popolnejšo sliko. Nikoli se ne ustavite pri naši definiciji določene ideje, ker mi smo tu, da razširimo vaš pogled na svet in da pretresemo vaše kletke, da bi se počasi aktiviralo vaše pravo znanje, prvinsko
znanje, ki je shranjeno v vas.

To je prostor, kjer so informacije in mi smo prišli zbuditi to mesto v vas. Mi vam želimo nakazati ideje, o katerih boste lahko dalje razmišljali. Mi vas želimo opogumiti – da ne ostanete »zalepljeni« na eni ideji in da se spustite tudi v tisto, česar se bojite. Razumite,da kadar se soočite s tako imenovanimi temnimi deli vaše osebnosti, ustvarjate možnost osvobajanja za vse. To nas vodi nazaj do prvega in zadnjega načela: MISEL USTVARJA! Ne glede na situacijo, v kateri ste se znašli, vanjo vas je pripeljala moč vaših misli. Vaše globoko prepričanje, da misli kreirajo, bo transformiralo vaše izkustvo in celoten obstoj na planetu. Mi vam priporočamo, da izprašate vsakogar, ki vam vse točno definira in trdi, da so njegove izjave absolutno točne.

VAŽNO je, da slišite čim več različnih mnenj in čim več različnih zgodb. Poslušajte, kaj vam kdo pove in začutite, kakšen je občutek v zvezi s to zgodbo. Ali vam koristi za vaše lastno dobro? Ali vas dviguje?

Mi vas želimo naučiti, da se sami odločite, kaj boste storili.

Mi vam dajemo informacije, vi pa odločate, kaj boste z njimi storili. Vi ste odgovorni za vaše življenje, ne mi.

Mi smo ponosni na našo vlogo, glede na to, da vam pripovedujemo zgodbe. V načinu, na katerem vam predstavljamo informacije je senzacionalnost in verodostojnost. Kakorkoli, zgodba ki vam jo pripovedujemo, zagotovo ni edina možna, nima konca in nikoli ni absolutno resnična.

Je samo en fragment, mali delček večje slike. Ne glede na to, kakšno zgodbo vam pripovedujemo danes, vam zagotavljamo, da vam bomo čez leto dni pripovedovali neko drugo zgodbo, ker boste takrat sposobni stvari pojmovati na globalnejši način.

Tako se bo zgodba konstantno razvijala.

Vaša naloga je da najdete vašo identiteto v tej zgodbi, da prepoznate tisto, kar že veste, ne pa tisto, v kar želite verjeti ali pa, kar vam je nekdo povedal. Vi morate verjeti tistemu, kar že veste v sebi, ker to znanje je vaša vez s Prastvarnikom. Ko se počasi začnete spominjati vaše vloge v vsem tem, bo vsak od vas enostavno moral sam vedeti, za kaj pravzaprav gre v njegovem življenju.

Sami ste izbrali, da ste tu. Vaša naloga je, da se spomnite in da ponovno postavite vrednost človeškega obstoja v prvi plan. Vi ste iskani. Vi ste bili poučevani za to življenje skozi mnoga življenja in niste prišli nepripravljeni. Vse, kar morate vedeti, je že v vas, morate se samo še spomniti vaših priprav. To ni življenje, v katerem se boste učili nekih novih znanj.

Kot smo že rekli, to je življenje, v katerem se boste spomnili tistega, kar že znate, mi pa smo tu, da vas na to spomnimo. To je del naše naloge.

Iz knjige kanaliziranih sporočil Barbare Marciniak: PRINAŠALCI SVITA

 

Knjigo prosto dobite tukaj  –  Prosta knjiga pdf