Sveta Geometrija

Sveta geometrija ima sposobnost usmerjanja energij. Posebna energijska telesa usmerjajo energijo na določen način, v točno določeni smeri.

Kako je nastala geometrija in kaj je to?

Z začetkom gibanja nastane spirala, iz spirale krog. Zato, da duh izkusi samega sebe. BITJE se želi izraziti skozi izkušnjo!!1173Ko nastane izkušnja – to prvič imenujemo UNIVERZUM! Pred tem univerzum ni obstajal. Bila je skupna zavest. Nastane potreba po izražanjem te zavesti. To je trenutek ko se pojavijo subtilne ravni. In so to kar imenujemo prvih 11 dimenzij. Iz prvih 11dimenzij izide izraz 11/11 1111

(refleksno, kot v ogledalu). To pomeni, da smo pozvani, da se vrnemo k izkušnji izražanja. Zaradi tega, ker nas duh kliče, da povežemo energije v nas. Znotraj teh 11 dimenzij se duh izraža.

Geometrija postane sveta geometrija

Duh se znotraj 11 dimenzij izraža skozi

1. FREKVENCE

Frekvence se začno izražati, se združujejo, kolapsirajo, vibrirajo in ustvari se energija. Celotna zavest se izraža skozi frekvence. Vsi ti valovi so duhovi, ki so del celotnega Duha. V stvarnosti ste vi frekvenčni valovi Univerzuma.

2. ENERGIJA

Energija nastane z združevanjem valovanja-nastane motor; (merkaba)ko začne delovati nastane esenca Univerzuma, ki ji pravimo Svetloba. In center tega motorja, ki ima torusno obliko je DUŠA. V središču je duh. Duša je sestavljena iz čaker. Čakre so vse ravni energije, ki so združene s frekvenčnimi valovi duha. In to ustvari vrtinec proti navzgor in vorteks, ki gre nazaj dol. Prvič nastane OBLIKA. Oblika nastane, ko se združi svetloba in zvok.

3. SVETLOBA

Trenutek nastanka sveta geometrija

Ko se združita svetloba in zvok, nastane OBLIKA in iz tega nastane sveta geometrija.

Geometrija je fizični izraz frekvence duha.

Števila so senca svete geometrije

Njena senca je sevanje, ki ga imenujemo ŠTEVILA. Števila nas vodijo k geometriji.

Geometrija nas vodi k DUŠI-SVETLOBI-ENERGIJI. Energija nas vodi k TOKU – ki ga imenujemo DUH. In zaradi tega je Duh, enako kot satelitski valovi – POVSOD. Neprekinjeno seva – nas obkroža!

V stvarnosti vsi delamo ENO na različnih frekvencah! Ko govorimo o višjem jazu – govorimo o enem frekvenčnem valu Velikega Duha. Zato smo vsi ENO in vsi smo del istega Duha. Na tem potovanju: SVETLOBA – ZVOK – OBLIKA nastane 3.dimenzija.

vv

To je 3.dimenzija. Duh se izraža in se mora izraziti skozi dualnost, skozi 3.dimenzijo.

Namen svete geometrije v našem življenju

Namen svete geometrije se izrazi skoti četrto dimenzijo, ki zahteva ozemljiti zavest Duha na zemlji. 4.dimenzija omogoča, da pripeljemo Nebo na Zemljo. Kako? Skozi 4.čakro pripeljemo 4.dimenzijo na Zemljo.

4.čakra je področje srčne čakre – z energijo LJUBEZNI.

KAJ JE NAMEN DUHA?

 • BITI
 • IZRAZITI TO KAR JE
 • IZKUŠATI TO KAR JE
 • INTEGRIRATI TO KAR JE
 • PRESEČI TO KAR JE

IGRA SVETLOBE IN TEME v tretji dimenziji, dualnosti

Cilj je najti ravnotežje med igro svetlobe in teme. Vse kar mislimo, da je negativno, hudobno, zlobno, … je tu zaradi igre, da se prepozna svetloba. Vse je z določenim namenom.

jin jang

 • In potem se namnožim v toliko Univerzumov, kako bi povezal še več izkušenj. Na zelo neobičajen način integracije – kar imenujemo Bog, ki to ni.
 • Vse kar smo ustvarili kot duhovi v teh dimenzijah; smo to mi sami, ki bivamo; ENO. Poskušajmo razumeti sebe po poti našega odseva. Vse kar obstaja v tem svetu smo mi sami. 11-11 odsev= dualnost doživlja enost v 3.dim.
 • Vsi smo istočasno svetloba in tema.Da bi se razumela svetloba = se mora iti skozi temo.
 • Ko se izražamo skozi enost, zrcalimo našega dvojnika, kako bi se lahko videli – to sem jaz.
 • Iz enosti sem prišel na razdaljo demona in angela in ne morem se več videti, zato se ne zavedam, da sem to jaz – en duh. Čas je transformator duha in duše. Duh je božanska zavest.
 • Duh ne preživlja časa.
 • Duša preživlja čas.

To je prevedeno iz predavanja Matias de Stefano 🙂 

 

 

 

Sveta geometrija v našem telesu

V vsaki stvari, bitju je osnova geometrija. In v 4.dimenziji postane sveta geometrija, ker ima višjo vibracijo in frekvenco, seva svetlobo.

Tudi ljudje smo svetlobna bitja, le da svoje svetlobe ne vidimo. Če se slikamo s kirlianovo kamero vidimo, da sevamo svetlobo. In bolj ko imamo auro obdano  s svetlobo bolj smo zdravi.

image0117

Takole zgleda, ko je oseba pošiljala občutke ljubezni drugi osebi:

love

Pomislite kaj se zgodi, če ti nekdo pošilja občutke “negativnosti” ti pa imaš slabo avro in si brez energijske zaščite:

med1

Človek ima svetlobno telo, ki se imenuje mer-ka-ba (svetloba-duh-telo)

merkaba2 (1).jpg

 

Flower of Life ali cvet življenja je seme življenja

 images-6

Svetovni znani fizik Nasim Haramein, pravi, da se v cvetu življenja skriva največja skrivnost našega porekla in vse energije in vsega življenja. Je srčika in osnova vsega kar je. Njegovo proučevanje zajema delovanje dinamike torusa in vektorskega ravnotežja. To je tehhnologija nove energije. Gre za močan izvor potencialne energije. Ozirisov simbol, kateri je vtisnjen v piramidah v Egiptu, imenovan tudi Roža življenja je opisan takole: Če ta simbol prenesemo v 3d dimenzijo- naše realnosti, se začne z vektorskim ravnotežjem, 12 enakih energijskih sil, ki sevajo ven in stabilizirajo center. Sestavljen je iz 64 energijskih enost (sferic), iz katerega nastane torus.

Torus, motor ali generator energije

 

 

Drevo življenja, ki je čisto v vsaki strukturi življenja, je sestavljeno iz 64 heskagramov ali sferic. Generator oblike in sferičnega polja je piramida.

 

 

Vektor ravnovesja, sestavlja rožo življenja in nazorno prikazuje kako energija deluje v prostoru in hkrati je to pristop do čiste, varne in neomejene energije. To je ugotovil že Nikola Tesla.

Ključ; usklajevanje s torusom

Delati moramo na našem energijskem telesu, preko čaker.

 Vektorsko ravnotežje je raziskoval Buckinster Fuller. Zato tudi poimenovanje sodobne nanotehnologije v znanosti in gospodarstvu delci “fulereni” kateri dajejo energijo in moč.

Vektor ravnovesja v modelu torusa je model za pristop k čisti, varni in neomejeni energiji.

 

%d bloggers like this: