Tahioni delci, ki potujejo hitreje od svetlobe, tema za sodobno fiziko.

Materija kozmosa je sestavljena iz valovanj, ki so pravzaprav zgoščena energija. Najgostejša oblika materije je fizična materija. Fizična materija se pojavlja v treh aregatnih stanji, trdnem, tekočem in plinastem. Ta agregatna stanja so odvisna od načina razporeditve molekul ali atomov.

V trdnem agregatnem stanju se molekule ali atomi večinoma razporedijo v pravilno kristalno strukturo.

V tekočem agregatnem stanju so molekule ali atomi v stalnem gibanju, vendar se združujejo v tako imenovane mikroskupke, ki so sposobni zapisovati, ohranjati in prenašati informacije. To dejstvo je osnova vseh oblik tako imenovane informirane vode, ki so se pojavile na trgu.

Za razliko od njih tahionizirana voda ne deluje na mikroskupke, tmeveč na samo strukturo atomskih jeder vseh atomov, ki to vodo sestavljajo.

V plinastem agregatnem stanju so molekule in atomi v še hitrejšem gibanju in povezave med njimi so ohlapnejše. Zato plini niso tako dobri prenosniki informacij kot tekočine.

Kaj je tahion? Povzeto iz wikipedije

 

Tachyon ( t Æ ɒ n / ) ali tachyonic delcev je hipotetičen delec , ki vedno potuje hitreje od svetlobe . Večina fizikov verjame, da delci hitrejši od svetlobe ne morejo obstajati, ker niso skladni z znanimi fizikalnimi zakoni. [1] [2] Če bi taki delci obstajali, bi jih lahko uporabili za izgradnjo tahionskega antitelefona in pošiljanje signalov hitreje kot svetloba, ki bi (glede na posebno relativnost ) povzročila kršitve vzročnosti . [2]Eksperimentalni dokazi za obstoj takih delcev niso bili najdeni.

Možnost, da se delci, ki se premikajo hitreje od svetlobe, prvič predlagajo OMP Bilaniuk, VK Deshpande in ECG Sudarshan leta 1962, čeprav so izraz, ki so ga uporabljali, “meta-delcev”. [3] V papirju iz leta 1967, ki je skoval izraz [4], jeGerald Feinberg predlagal, da bi tahionski delci lahko bili kvanti kvantnega polja z namišljeno maso. Vendar pa je kmalu spoznal, da pobuđenja takih namišljenih množičnih področjih storiti ni v nobenem primeru ne širi hitreje od svetlobe, [5], in namesto imaginarno maso pa ima za posledico nestabilnost znan kot tahionskega kondenzacijo . [1]Kljub temu pa v sodobni fiziki izraz “Tachyon” pogosto [1] [6] se nanaša na imaginarne množičnih področjih, ne pa hitrejša od svetlobe delcev. Takšna polja imajo pomembno vlogo v sodobni fiziki .

Izraz izvira iz grščine : ταχύ , tahi , kar pomeni “hitro”. Komplementarne vrste delcev se imenujejo luksoni (ki se vedno premikajo s hitrostjo svetlobe ) in bradioni (ki se vedno premikajo počasneje od svetlobe); znano je, da obe vrsti delcev obstajata.

tahion

Ker bi tahion vedno potoval hitreje kot svetloba, ne bi bilo mogoče videti, da se približuje. Ko je tahion prešel v bližino, bi opazovalec lahko videl dve njegovi podobi, ki se pojavljata in odhajata v nasprotnih smereh. Črna črta je udarni val Čerenkovega sevanja, prikazano samo v enem trenutku. Ta dvojni učinek slike je najbolj opazen za opazovalca, ki se nahaja neposredno na poti superluminalnega objekta (v tem primeru je krogla, prikazana v sivi barvi). Desna roko modrikasta oblika je slika, ki jo oblikuje modro-dopler premaknjena svetloba, ki prihaja do opazovalca – ki se nahaja na vrhu črnih Čerenkovih linij – iz krogle, ko se približuje. Levo rdečkasta slika se oblikuje iz rdeče premaknjene svetlobe, ki zapusti kroglo, ko gre mimo opazovalca. Ker objekt pride pred svetlobo, opazovalec ne vidi ničesar, dokler krogla ne začne prenašati opazovalca, po katerem se slika-kot-videna-pod-opazovalcem razcepi na dva dela – eno od prispele krogle (desno) in eno od odhodnih krogel (levo).

 

TAHIONI ZA HARMONIZACIJO IN ZDRAVLJENJE

Tahioni delujejo tako, da harmonično usklajujejo vse kombinacije prvih dvanajstih žarkov, vse nivoje materije in vse frekvence elektromagnetnega spektra. Tahioni so tako univerzalno sredstvo harmonizacije in zdravljenja.

Ker so tahioni osnovni prevodniki sile sintropije, zavirajo procese staranja in lahko v določenih pogojih celo obrnejo proces staranja v proces pomlajevanja. Prav tako lahko izredno pospešujejo proces celjenja ran zaradi vpliva na regeneracijo celic. Zaradi vpliva na gluone na subatomskem nivoju zmanjšajo stopnjo genetskih okvar in mutacij.

Tahionizirana voda je osnovni medij, ki vnaša tahione v telo in aktivira zdravilne procese. Poleg vode so zaradi svoje pravilne strukture za tahionizacijo izredno primerni tudi kristali. Kristali že sami po sebi pozitivno plivajo na energetsko polje človeka. S postopkom tahionizacije se njihov vpliv drastično poveča. Tahionizirani kristali nam pomagajo vzpostaviti mentalno jastno in čustveno ravnotežje, odpravljajo stres, zavirajo procese staranja in jačajo imunski sistem. Višajo stopnjo našega energetskega potenciala ter pospešujejo duhovni razvoj. Tahioniziranih kristalov ni potrebno čistiti, saj oni čistijo in harmonizirajo okolico.

ENERGIJSKI KONTINUUM

Dobro je, če se ponovno povežemo z našim naravnim stanjem harmonije in zdravja, tako da odpravimo vse blokade v energijskem kontinuumu. Tako se odpremo toku tega kontinuuma, od ničelne, prek tahionske energije, vse tja do polj nezaznavne organizirajoče energije in sicer na način, ki energijska polja izpolnjuje z energijo in jih ponovno strukturira, da lahko ustvarimo negativno entropijo ali proti-staranje.

 

Vir: pozitivke.net

%d bloggers like this: