Art of Living

Domov » Domov » 7 znakov, da ste z nekom globoko duhovno povezani

7 znakov, da ste z nekom globoko duhovno povezani

Razumete eni druge na najglobljem nivoju.

V naših življenjih srečujemo veliko ljudi in vsak je edinstven na svoj način. Toda samo z nekaterimi od njih občutimo vez. In samo s posamezniki lahko ravzijemo duhovno vez, ki ostane za vedno. To je ena od največjih vezi, katere so.

Kako jih prepoznati?  7 znakov

1. TVOJA INTUICIJA DELA ODLIČNO

Enostavno veš, da ti človek odgovarja. Za to ne obstajajo razlogi, enostavno veš in ne sumiš v to Ko si duhovno z nekom povezan, se tvoji instinkti izostrijo in vse občutijo brez logične potrditve uma.

2. OBČUTIŠ SE NEVERJETNO UMIRJENO

Prisotnost tega človeka te umirja. Vsa tvoja vznemirjenost, zasklrbljenost, strahovi izginejo ko je on blizu. Počutiš se varno v tem odnosu.

3. OBČUTIŠ SVOBODO OB NJEM

Nič  te ne omejuje, čutiš da si lahko svoj, občutiš svobodo in lahkostnost.

4. ČUTIŠ, DA GA POZNAŠ 100 LET, ČEPRAV STE SE ŠELE NEDAVNO SREČALI

Ne verjameš, da se že niste enkrat srečali. Izgleda, ti tako sorodno in znano, da te vleče k njemu še bolj – to je duhovna veza.

5. VERJAMEŠ MU

Ne razmišljaš o tem, ali ti to treba. Enostavno veš, da mu lahko verjameš. Če njemu ne moreš verjeti, potem ne moreš nikomur.

6. KOMUNICIRATE V TIŠINI

Ni potrebno izražati svoje radosti, zaskrbljenosti ali strahu. On to enostavno ve. On čuti tvoje razpoloženje in reagira na to.

7. IMATE GLOBOKE POGOVORE

Ko si z nekom s katerim imaš duhovno vez, nimaš površnih pogovorov. Vedno odkrivaš sebe ko si z njim, Sebe spoznavaš, njega in svet okrog sebe.

Prevedeno iz bebamur.com

%d bloggers like this: