Kdo je Grigorij Grabovoj?

Napisala Yelena Loginova, dne 14.11.2018

Danes je rojstni dan Grigorija Grabovaja, velikega učitelja novega sveta, ki je znanje prinesel neposredno od našega Stvarnika. Z vsem srcem mu želim srečo in briljantno zmago pri spreminjanju kolektivne zavesti Človeštva do večnega in harmoničnega razvoja. Želim citirati odlomke iz moje knjige o otroštvu in mladosti Grigorija.

«Grigori je v zgodnjem otroštvu vedel, kakšen je cilj njegovega življenja na planetu. Kot triletni otrok je Grigori videl grožnjo uničenja, ki je visela nad Zemljo. Jasno je videl trpljenje ljudi, vojne, epidemije, propad. Toda kako bi lahko pomagal pri tej starosti? Ko je bil skrit v osamljenem kraju, kjer ga nihče ni mogel motiti, je fant z naporom njegove volje duševno postavil svet v svoje srce in videl neskončni tok ljubezni, kot severni sij in preprečil uničenje in umiranje ljudi. Že v starosti treh let je Grigori odraslim rekel, da je treba rešiti planet. Očaral je sorodnike s svojimi čudnimi izjavami in zunanjimi sposobnostmi. Njegova mati Ludmila Ilinichna je poskušala prikriti sposobnosti svojega sina, da ne bi šokiral javnost.
Babica Claudia Ivanovna, plemiške dediščine, se je rodila v aristokratski družini in je Grigorija vzela pod njeno skrb.
Mati Grigorija Grabovaja je poročala Eleni Muhovikovi zanimivo izkušnjo iz življenja njenega izrednega sina:

.
Grigori je odraščal kot miren fant. Nad nikogar nikoli ni dvignil svojega glasu, nobenega vikanja, brez boja in je bil popolnoma zdrav. Ni imel nobenih zdravstvenih kartotek, ker ni bil nikoli bolan. Grigori ni bil cepljen in nikoli ni videl zdravnika.
Ko je bil deček star pet let, so se njegovi starši odločili, da ga pokažejo jasnovidnemu starcu, muslimanu, ki je živel v drugi vasi, ki je oddaljena 20 km.

Ludmila Ilinichna pravi: “Ko smo vstopili na njegovo dvorišče, s klicem tega jasnovidca, ki je zahteval, da pride k njemu ruski  fant. «Starše smo prosili, naj ostanejo na dvorišču. Preden se je pojavil Grigori, je minila dolga agonizirana ura čakanja. »Kaj je počel s teboj tako dolgo?« Je vprašala Lyudmila Ilinichna. »Nič,« je odgovoril Grigori. “On je padel na kolena pred menoj, poljubil mi je roko, moje čelo in potem molil eno uro. Po tem je dedek vstal in spet poljubil moje roke in mi je povedal, da vas zdaj povabim, da ga vidite. “

Ko so starši spet videli starega človeka, jih je svečano vprašal, če vedo, da je njihov sin rojen od Boga? Ludmila Ilinichna je to potrdila s kimom. Muslimanski opazovalec je nadaljeval: “Tvoj sin je otrok, ki ga je zasnoval Bog in ne sme biti poškodovan noben las na glavi. Drži ga kot jabolko svojega očesa in ga nikomur ne pokaži. Če ga nekdo upa, da bi ga užalil, bo prekletstvo padlo na sedem plemen. ” Grigorijeva babica je postala njegov glavni skrbnik.

Nekajkrat, ko so ljudje umirali, sem videl trenutek, ko so odšli. Z zanimanjem sem pogledal, kot raziskovalca, ki bi rad nekaj razumel. In enkrat sem spoznal, zakaj mi je to pokazalo! Razumeti moramo zelo pomembno: človeštvo je izgubilo pot …. Kaj se dogaja ni prav in nujno moramo spremeniti situacijo.

Človek ima sposobnost postaviti svoje lastne zakone v naravi in ​​fiziki. Vem, da zveni čudno, vendar je vseeno resničnost. Dober primer tega je zmožnost levitacije ali teleportacije. Nova znanost bo, ko postane norma, postala del človeške kolektivne zavesti.

Nova znanost je v bistvu nova smer znanja, ki potrjuje način razvoja samo v smeri kreativnega, pozitivnega razvoja sveta.
Prvič je bilo matematično dokazano, da lahko, če spremenite svoje dojemanje, informacije v vseh sistemih realnosti spremenite.
Grabovoi je eden redkih znanstvenikov, ki lahko globalno razmišljajo. Njegovo ime je vključeno v seznam imen, ki sestavljajo intelektualno elito Rusije.

Cilj poučevanja je harmonično reševanje vseh in vsake osebe, ohranjanje večnega ustvarjalnega harmoničnega razvoja.
Grigori Grabovoi, ki uporablja tehnologijo zavesti na način ustvarjalca, je dokazal, da se lahko celo bolezni, kot so rak in aids na zadnji stopnji, pozdravijo. Uči vse ljudi na svetu uporabo tehnologij odrešenja in naš cilj je, da jih naučimo, da rešimo sebe in druge.

Grigori Grabovoi nikoli ne pripravlja predavanja. Tema in informacije se pojavijo v trenutku, ko začne govoriti pred občinstvom. Sem se udeležila enega od predavanj Grabovoja in imela vtis, da ni govoril kot danes, temveč kot človek prihodnosti.

Redno ponavlja svoje prepričanje: “Vsak dogodek se lahko spremeni, moje napovedi se ne sodijo, vedno iščem konstruktiven način preprečevanja. Ne spremenim predmeta, spreminjam situacijo okoli njega.”

Predavanja Grigorija Grabovaja niso enostavna za razumevanje, tudi za dobro pripravljeno osebo. Toda spremljevalci nadaljujejo z delom in vse gre dobro. Vse učenje je prežete s precej pozitivno energijo, brez manipulacije.

KDAJ, ko se zavedaš, da je celo del informacij iz predavanj, potem začnete čutiti, da so človeška bitja podobna Bogu; začnete počutiti veselje in upanje. Toda tudi odgovornost. Vsaka oseba ima prosto voljo. NIHČE NIMA PRAVICE, DA DIKTIRA DRUGEMU.

Prenesete lahko samo znanje. Potrebno je oblikovati novo kolektivno zavest, da bomo lahko vsi ozdravili: lahko zdravite raka, aids, cirozo jeter, razvijete nazaj zobe, ki so bili potegnjeni. Oseba nima bolezni v svoji kanonični obliki. Bolezen je zunanja informacija. Nekje v notranjosti objekta manjkajo podatki, ki ustrezajo zdravemu vaju.

Grigori Grabovoi je ustvaril tehnologijo za preprečevanje nesreč, ki jih povzroči človek, ter tehnologijo za radikalno podaljšanje življenjske dobe. Odlikovan je bil najvišji državni nagradi Bolgarije – reda stare planine, 1. razred “, ker je bila leta 1999 preprečena nesreča v jedrski elektrarni Kozloduj v Bolgariji.

Glavni cilj človeškega življenja je dvigniti raven njegove zavesti.

Osebna zavest vsake osebe je sestavni del kolektivne zavesti vseh ljudi, ki je zelo močna, saj deluje po vsem človeštvu.

Zavestno zavest moramo spremeniti v smeri večnega harmoničnega razvoja.

Prepričana sem, da lahko stanje na Zemlji, pomaga spremeniti Grigorij Grabovaj, da se  izognemu tretji, jedrski svetovni vojni. Prihodnost ima vedno več rezultatov. Izberemo svetlo prihodnost, večni in harmoničen razvoj!

Zapisala in objavila Yelena Loginova. Tekst je povzet in preveden iz njene strani na facebooku.

Avtor: Brigita

Svetovalka Grabovoj Nauka

%d bloggers like this: