Principi zavesti

Kaj je realnost?

realnost je to kar vidimo, slišimo, čutimo, okušamo, vonjamo, tipamo. Torej realnost je to kar človek doživlja in okuša s svojimi fizični čutili. Torej realnost je to kar ljudje smatramo za resnico.

Vsak drugače vidi realnost?

Včasih lahko več ljudi gleda en in isti dogodek in vsak si ga bo razlagal drugače.

Na primer, vsi ljudje gledamo enak dogodek, na primer, da vidimo prizor, kjer dva čedna človeka, fant in dekle, gresta eden ob drugem mimo nas..

In sedaj vsi vidimo enak prizor in če vprašamo vsakega posebej, kaj oni menijo, kdo sta ta dva človeka? Kakšne odgovore bomo dobili:

  • človek, ki je poln ljubezni, bo rekel, to sta dva zaljubljenca, sigurno imata simpatijo eden do drugega
  • človek, ki je poln jeze: to sta bivša fant in dekle, ki sta se sprla
  • človek, ki je ranjen in občuti sram; to sta dva, ki se jima ljudje smejijo, ker ..
  • človek, ki je ljubosumen; ta dva nikakor ne moreta biti par, ker sta grda
  • človek, ki čuti sovraštvo; sigurno se kregata
  • itd…

Vsak doživlja dogodke in svojo realnost na način kar ima v svoji zavesti.

Realnost, kot taka ne obstaja.

Tudi če vsi ljudje potrjujejo, ta človek je takšen in takšen in nekaj z gotovostjo trdijo, to potrjujejo na podlagi preteklih izkušenj. In bolj ko to ponavljajo bolj je to res. Vse kar je v naši zavesti, je to res tako.

Osnovni zakoni delovanja zavesti

Če želimo spremeniti realnost je prva stvar to, da najprej spoznamo, kako deluje zavest; na zavest vplivamo z besedami in mislimi.

Zakon snemanja in bumeranga

Zavedati se moramo, da vsak trenutek, ne glede ali smo v družbi ali pa sami, astral (eter), v katerem se nahajamo, ves čas snema naše misli, besede in dejanja. Če je to troje med seboj usklajeno z nami in okolico, potem smo v notranjem ravnovesju.

Če smo iskreni do sebe in do drugih potem ohranjamo dušo čisto. V kolikor mislimo nekaj in govorimo drugo, potem pride do neravnovesja in bolezni, neugodnosti,.. In pomembno je kaj govorimo.

Kaj oddajamo? Negativne misli ali pozitivne. Po zakonu delovanja zavesti, bomo to, kar oddajamo dobili nazaj kot bumerang. To tako je. Torej naše misli so bumerang.

Blagoslavljajo vse na poti, ki jih srečamo. Morda se z nekom ne strinjamo. To ni nič narobe. Samo zavedajmo se, da vsak človek pride na svet z določeno nalogo, morda je to njegova lekcija, ki se jo uči. Zato mu raje pošljimo svetlobo.

Zakon privlačnosti enakih vibracij

Ko postavimo namero naša realnost teži, da se uresniči glede na postavljeno. Zato ne govorimo tistega, kar si ne želimo. Kolikokrat rečemo: “Jaz sem bedak, naredil sem to in to..” ni pomembno, kaj smo naredili narobe, ne govorimo grdo o sebi in o nikomer drugem.”

Astral, eter ali polje okrog nas vse snema! Zavedajmo se tega!

Zato velja, da Bog vse vidi in vse ve! To je zakon astrala. Vse kar mislimo pošiljamo na astral. Obstajajo bitja, tu in zdaj, na Zemlji, ne nekje v Vesolju, ampak tukaj! In ta bitja imajo znanja in sposobnosti, ki so iznad naših, oni so sposobni brati naše misli in se hraniti z našimi čustvi, znajo vplivati, preko sugestij, na nas. Sedaj, če so bitja plemenita, nam bodo želela dobro, v kolikor ni tako, potem bodo želela, da bodo v nas spodbudila jezo, žalost, zamero,..v glavnem negativna čustva. In mi sploh ne bomo vedeli, da smo bili zmanipulirani.

V kakšnem primeru se lahko na astralu pride do nas? V primeru ko smo nezaščiteni, da nimamo energijskega ščita, razvite zavestosti in se pustimo drugim ljudem, da nas vržejo iz tira. Ne glede na to, kaj se nam zgodi, nikakor ne pademo na finto… 🙂 Ohranimo mirno kri. Ker se bitja iz astrala hranijo s to energijo, ko se sprošča od nas, ko se jezimo, vpijemo, žalimo,..itd.

Vibracije

Oddajamo vibracijo in po zakonu privlačimo enake vibracije.

Naš namen in cilj je, da ohranjamo visoke vibracije čustev in frekvence višje zavesti.

Svojo vibracijo začnemo spreminjati s hvaležnostjo. Hvaležnost je najmočnejše orodje za spreminjanje realnosti.

 

 

 

%d bloggers like this: