Kako piramida vpliva na duhovno rast?

Se sprašujete kako bi lahko piramida imela nekaj skupnega z duhovno rastjo? Sliši se neverjetno, dokler ne spoznamo kaj v bistvu piramida je in kako deluje. Piramide so me začele zanimati, ko sem prvič obiskala dolino bosanskih piramid in občutila njihovo energijo. Vse o zdravilnih energijah, ki jih oddajajo piramide sem zbrala v tem blog članku.

V Rusiji znanstvenik Valerij Uvarov proučuje kako so gradili stari egipčani piramide in to znanje prenaša v sedanjost. Tudi on je obiskal piramide v Bosni in napisal zanimiv članek o njih. Preberite tukaj.

V Rusiji so v mestu Tomsk zgradili cel kompleks piramid po starodavnem znanju. In Valerij Uvarov pravi, da so zgrajene z namenom srečne in ustvarjalne prihodnosti njihovih otrok. Energija, ki jo oddaja piramida ustvarja življenjsko ustvarjalno energijo. Pravi, da so bile v tem mestu energije hrupne, kaos, bilo je veliko nesreč. Odkar so zgradili piramide so se energije umirile. Je manj nesreč, postalo je zelo prijetno živeti v tem mestu. Otroci so v tem mestu zelo ustvarjalni.

Znanstvenik Valerije Uvarov je bil na obisku v Sloveniji in Zoran Železnikar je naredil z njim intervju:

Kako utemeljujete svoje raziskave piramid, saj so onkraj znanosti. Ali vam je področje duhovnosti domače?

Seveda. Znanost ima določene omejitve, jaz pa se ukvarjam s pojavi, pri katerih bi zgolj z jezikom znanosti kaj malo opravil. Znanost je pomembna in ima pri medotologijah določene prednosti, vendar nekaterih pojavov – tak je primer vpliv piramid na človeka – brez poseganja v duhovnost ne bi bilo mogoče ustrezno pojasniti. Moje glavno področje raziskav je starodavno znanje, drobce katerega raziščemo in pojasnimo s celovito obravnavo in tako obnovimo pogled na svet, kakršnega so imeli denimi egipčanski ali majevski svečeniki, imetniki velikega znanja. Duhovni vidik je pri tem zelo pomemben in predstavlja začetek neke povsem nove znanosti.

Ali znanstvena srenja z naklonjenostjo gleda na poskuse povezovanja z duhovnostjo?

Vse je odvisno od posameznika. Celo v Ruski akademiji znanosti imate različne ljudi. Nekateri znanstveniki razlag nočejo niti slišati, tudi v medicini je tako. Nekateri pa so odprti in želijo spoznati, kaj prinaša duhovni pogled. Tako je pri piramidah. Nanje gledamo kot na peti element, ki bo pospešil razvoj in prinesel korak naprej pri razumevanju človeškega organizma in zavesti.

Govorite o starodavnih znanjih gradnje piramid?

Starodavni teksti kažejo, da to znanje prihaja od visoko razvitih civilizacij, ki niso zemeljske. Ta so v tekstih Majev, Egipčanov, Kitajcev, Sumercev,..povsod jih najdemo. Podatke črpamo iz vse mogočih, doseljivih virov. Med drugim tudi od nemškega inštituta, ki raziskuje arheološko in kulturno zgodovino starih civilizacij celega sveta.

Piramida je instrument, katera nam omogoča obvladati bariero smrti. Potreben je razvoj notranjih resursov, razvoj zavesti. Energija, ki jo generira piramida oddaja energijo večnosti. Z notranjim razvojem se tudi mi usklajujemo na to energijo večnosti, ki ni podvržena smrti. Piramide so pri tem procesu nujno sredstvo. Piramide so tudi sredstvo za zaščito različnih neharmoničnih energij.”

Valerij Uvarov

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s