Dr.Osmanagič sproščeno o corona projektu

“Corona je resna. Corona je projekt. Ne more se na tem planetu zgoditi nekaj, kar ni dizajnirano, planirano, da ni upravljano. Problem se napravi, prispe v vrhunec, se ponudi rešitev. Po tej formuli se upravlja Svet zadnjih 7000 let.

Če imate projekt, on je ves čas usmerjen, elite ga preko medijske pesmice prenesejo med ljudi. V ljudeh sproži strah, oddajo ga v biosfero kot negativno energijo. Ne govorimo o vladah in o predsednikih, govorimo o elitah, ki stojijo v senci, ki rokujejo s temi projekti.

Eden izmed takšnih projektov je bil izveden s strani elitnih družin, leta 2008. One so zagnale ta projekt, dobro se spomnim tega avgusta, ko se je začelo. Ko je na CNN bilo objavljeno, da prehajamo v recesijo. Potem smo vstopili v recesijo, sestalo se je 12 švicarskih bankirjev, ki se sestanejo vsako leto in govoriti so začeli, da ne bodo dajali več denarja velikih korporacijam, velike korporacije nimajo velikih projektov, ne morejo dajati naročil srednjim podjetjem, srednja podjetja ne morejo dati malim podjetjem. In mala podjetja bankrotirajo. To je bilo kontrolirano.

Kaj je smisel korone?

Korona je dobro poznan. Leta 2015 je že bil patentiran.

Ugledni ruski raziskovalec dr.Ivan Panarin, pravi, da je bil virus razvit na inštitutu v Angliji. ” Dr.Semir Osmanagić.

Kako je bil spuščen, opiše dr.Osmanagič v tem videu. 

Korona je virus in zaščita pred virusi je dober imunski sistem. Imunski sistem krepimo, ko smo v naravi. In piramide ustvarjajo več vrst energij, ki krepijo imunski sistem.

V tunelih pod piramidami so izmerili velike količine pozitivne energije, ki uničujejo viruse in krepijo imunski sistem.

Izmerjena je bila velika količina negativnih ionov, orgonske, življenjske energije in biofotonov.

Orgonsko, življenjsko energijo ustvarjajo tudi orgonitne piramide, ko jo postavite v bivalni prostor. Orgonit piramida za harmonično in zdravo energijo bivanja.

V bosanskih piramidah delajo meritve, energijo merijo z najnovejšimi aparati. Bosanske piramide so odličen pokazatelj, da struktura piramide, daje pogoje za življenje. In ni bosanska dolina edina dolina s piramidami…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: