Planetarna matrica se spreminja z našo pomočjo

planetarna matrica

Trenutno so planetarne vibracije zelo nizke... veliko ljudi se boji, kaj bi se lahko zgodilo in zadnja dva meseca so intenzivno začeli oddajati negativno energijo, ki je frekvenco globalne energetske matrice spustila na zelo nizko , gosto in nestabilno raven. Žal so trenutno v igri sile, ki nimajo dobrih namenov za naše dobro počutje in dobrobit vseh živih bitij na tem planetu.

Ljudje čutimo, da se bo zgodilo nekaj slabega

Intuitivno ljudje čutijo, da se bo kmalu zgodilo nekaj slabega v svetovnem merilu. To ustvari čustven izhod nizkih vibracij, ki je opredeljena kot strah. Te sile so zelo močne in jih ni mogoče ustaviti z nasiljem ali kakršnim koli drugim sredstvom, ki uporablja fizično silo, tehnologijo ali karkoli materialnega. Edini način, da ustavimo te sile in njihove zlobne načrte za človeštvo… je skozi moč naše zavesti.

Naše misli in čustva so zelo močna, če jih znamo izkoristiti. Ko bo planetarna matrica začela prejemati drugačen energijski in čustveni prispevek, se bo začela spreminjati. Z drugimi besedami, vesolje se bo začelo preurejati do te mere, da bo začelo kazati znatne ovire, da ne bo več prevladujoče frekvence in bo blokiralo neželeno resničnost, da bi se manifestirala.

Počutiti se moramo mirno in pošiljajmo v svet vibracije ljubezni

Trenutno je izjemno pomembno, da se počutimo dobro in mirno ter da v svet pošljemo dobre, ljubeče in zdravilne misli. Velika razlika bi bila, če se izogibamo v coni strahu pred tem, kar lahko prihaja. Priporočljivo je, da se usedemo, vstopimo v globoko meditativno stanje, potopimo v svoj notranji prostor in najdemo večni mir in ljubezen. Postati moramo eno z izvorno zavestjo, eno s kozmično ljubeznijo, ki drži tkivo vesolja skupaj.

Ljubezen in mir dvigne planetarno raven

Ljubezen in mir moramo projicirati v svet, dvigniti planetarno vibracijsko raven in začeti zdraviti naš planet v teh, kar se zdi “kritičnih časih”. Čista in brezpogojna ljubezen je močnejša in močnejša čustva kot sovraštvo in začela se bo da prevladamo frekvenco strahu v naši planetarni energijski matrici.

To bo preoblikovalo našo sedanjo in prihodnjo realnost

To bo začelo preoblikovati našo sedanjo in prihodnjo realnost. Moramo se vmešavati, poskusiti po najboljših močeh, da dvignemo planetarne vibracije in ozdravimo svet. Učinek se bo okrepil, če združimo svojo energijo skozi skupinsko meditacijo. Upam, da vam bo zgoraj navedeno imelo smisel in boste razumeli, da je to v tem trenutku zelo pomembno. Namaste. Pane Andov.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: