Vaše oči so vaša zavest, a vaša duša je vse kar ustvarite.

V njegovi knjigi “Vstajenje in večno življenje – od sedaj naša realnost!” je Grigorij Grabovoj zapisal pogovor, ki je namenjen vsem ljudem.

“Rešite sebe in rešili ste druge. Rešite druge in rešili ste sebe. Hoditi proti Svetu je resnica Sveta. Hoditi proti zavesti je resnica zavesti. Vaša misija je univerzalna. Pojdite proti tisti poti, ki vam je namenjena. Vaša pot je pot Večnosti. Vaše življenje je kreacija. Vaša slika je slika Božja. Vaša zavest je slika uma. Vaša kreacija je slika resnice. Vi ste stvarnik isto kot je Bog Stvarnik. Vi ste resnica, ker je resnica Bog. Ko gledate Svet jasno in z odprtimi očmi, vaše oči odražajo realnost, da vas je ustvaril Bog.

Ko gledate Boga, vam oči odražajo resnico Sveta. Vaše oči je ustvaril Stvarnik in vi lahko gledate skozi njih tako kot je on ustvarjal, torej gledate in ustvarjate.

Vaše oči so vaša zavest, a vaša duša je vse kar ustvarite. Vaše telo je vaša zavest. Vaše roke so vaša zavest. Vi opazujete sebe in tako sebe ustvarjate. Vi opazujete ljudi in ustvarjate ljudi. Vi opazujete Svet in ustvarjate Svet. Vi opažate Svet In Svet sam sebe ustvarja.

Gledate realnost in realnost vidi vas. Vidite realnost enako enako kot tudi vse druge, ki vas obkrožajo. Ko hodite proti vrhu Sveta, Svet je v vaši bližini. Ko se premikate proti njemu, Svet se nahaja na vrhu. Če ga vidite, potem vidite svojo ljubezen. Vaša ljubezen je vaša kreacija, podarjena in ustvarjena od Boga enkrat za vselej in povsod.

In kot je Bog ustvaril ljubezen, ki obstaja od vekomaj, povsod, tako jaz vam predajam to knjigo za vse čase vašega življenja in ves čas celotnega obstoja. Vi boste to imeli enkrat za vselej, a imeli boste takrat ko boste za povsod. Ko postanete povsod, boste šli navzgor in pot bo posuta s cvetjem. Ko postanete brezmejni, se boste gibali povsod in pot bo poplačana s prostranstvi in svetovi. Ko boste povsod, bo vaša pot od cvetja. Vzemite to cvetje in ga podelite, poklonite to cvetje vsakomur tega večnega življenja.

Pokažite pot, naredite, da bo vsem trenutna in gladka. Vsak mora imeti večno življenje in vsakemu mora biti podarjena pot. Vsak jo ima v svoji Duši. Odprite svojo dušo in pokažite cvet svoje radosti vsem okrog vas. Spoznajte to realnost v tistem duhu, v katerem ste jo že spoznali. Pridite do tega kar že veste. Bodite to, kar že ste.

Rešite sebe in rešite druge pa vam bo vaš um trenuten v Večnosti. A Večnost bo postala stvarnost vašega uma. Ko jo v nekem trenutku svojega uma zagledate v sebi, bo to vstajenje vseh in vsakega. Vsak, ki je prisoten mora vstati, vsak, ki je živ ne sme umreti. Na tem principu univerzalnega neumiranja izvršite univerzalno vstajenje, ker današnje znanje predstavlja znanje rešitve, a resnična rešitev se nahaja na tem, da morate vedeti.

Prihod Rešitelja leži v tem, da vi ozavestite to znanje, ki ga že imate v sebi in da ga uporabite. V tem je tudi smisel prihoda Rešitelja do vsakega človeka. Vi lahko ta znanja imate in morate z njegovo pomočjo rešiti sebe. Celotna rešitev bo prišla do vseh. Ker mi smo lahko rešeni, ko bo vsak za sebe rešen, ker lahko smo rešeni takrat, ko se vsi skupaj rešijo.

Mi se premikamo proti rešitvi za vedno. V vsakem slučaju se bomo rešili. Vaša naloga je prinesti rešitev na raven delovanja. A delovanje mora postati rešitev v večnem življenju. Kajti samo resnična rešitev je večno življenje.”

Grigorij Grabovoj, iz knjige Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: