Metoda hoooponopono

ENOSTAVNA, PRAKTIČNA IN UPORABNA METODA ZA REPROGRAMIRANJE NAŠE PODZAVESTI. ZA SPREMEMBO USODE.

METODA HOOPONOPONO

HO’OPONOPONO je havajska beseda, ki pomeni popraviti napako, kako prinesti mir v življenje. Ho’oponopono pravi, da vse kar se nam dogaja v življenju je ponavljanje spominov. Edini način, da rešimo problem je, da te spomine izbrišemo, namesto da komuniciramo z njimi.

• Ho’oponopono temelji na predpostavki, da je vse v svetu povezano. Kar se dogaja v naši stvarnosti je odraz naše vibracije (problem v katerem smo se znašli in ki ga imamo s sabo). Vse kar obstaja v naši stvarnosti je projekcija uma. Nikakor pa ga ne skušajte razumeti, ker naš um tega ne more razumeti.

• Ho’oponopono je proces osvobajanja škodljivih energij naše podzavesti, skozi oprostitev.

• Proces se dela z govorjenjem 4 besed (»potiho v glavi«):

• ŽAL MI JE

• PROSIM ODPUSTI MI

• HVALA TI

• RAD(A) TE IMAM

ČIŠČENJE SPOMINOV SE ZAČNE Z INTELEKTOM, ON MORA IZBRATI, DA BO GOVORIL 4 BESEDE.

In ko se intelekt odloči prepustiti se, takrat, PODZAVESTNEMU UMU (našemu otroku v nas-diha avtomatsko namesto nas, mi mu ne govorimo kako naj to dela)da ukaz, da pošlje ta ukaz naprej v NADZAVEST. Nadzavest je naš popolni del. Mi smo popolni!! Naši programi v naši podzavesti niso popolni. Mi imamo del, ki je popoln. Ta popoln del, ve, da je vse popolno. Vsi naši problemi so popolni in so naš blagoslov. Ta DEL NAS je vedno povezan z vesoljem, univezumom, božansko inteligenco. Torej, ko intelekt odloči pošlje ukaz podzavesti in stopi v vezo z Božansko inteligenco, ki briše negativne programe. Briše vse, kar sem pripravljena pustiti. Ko božanska inteligenca briše to iz mene, briše tudi iz vseh drugih. Briše iz cele moje linije, mojih prednikov, vnukov, ki se še rodili niso, ker se oni ne bodo rodili s temi spomini, ki sem jih izbrisala. Torej, če sem jaz v redu, so tudi moji otroci v redu. Če sem jaz v redu, tudi moja mama v drugem kraju je v redu.

BOŽANSKA INTELIGENCA JE V NAS

• Sam moram poskrbeti za sebe. Jaz sem v redu, v miru, pa bodo vsi v redu… Ne morem dati nekaj kar nimam. Zato delam na sebi. In kar naenkrat se začno stvari odpirati, odpirajo se razna vrata, stvari se dogajajo… Stvarem morate pustiti, da se dogajajo. Verjemite, sprejemajte, prepustite se božanski inteligenci, da vas vodi in delajte čiščenje. Ko delate čiščenje je kot, da bi bili v ravnotežju. Vi ste v tem stanju povezani z celim vesoljem, niste sami. Kar naenkrat rešitve pridejo. Moramo nehati postavljati vprašanja in iskati na napačnih mestih. Reči “hvala in ljubim te” je nekaj kar je pravilno postavljeno vprašanje. Tako dajete dovoljenje tem delu mene, da mi pomaga. To je iskanje pomoči. To ne moremo sami.

HOOPONOPONO JE ANTIVIRUSNI PROGRAM ZA ČLOVEKA

• Zakaj? Spomini so ves čas aktivni. Antivirusni program v našem računalniki imamo ves čas vključen. Ho’oponopono je tako kot antivirusni program. Na seminarju mi naložimo nove programe(4 besede), spomnimo se metode, delamo vez z otrokom v sebi. Zakaj? Ker vi to ne morete stalno početi, ker se vam vključi intelekt, pa pozabite na 4 besede. No, vaš podzavesti um(vaš otrok v vas) lahko to dela avtomatsko (tako kot diha avtomatsko-lahko te 4 besede ponavlja avtomatsko) Tudi

kadar pozabimo čistiti, ta otrok(podzavestni um) nas opazuje, kot naši otroci, ki nas opazujejo, če smo dosledni in želimo prevzeti odgovornost, bo ta otrok delal to ves čas za nas.

• Štiri besede, ki jih ponavljate:

• ŽAL MI JE Si priznate, da je nekaj brez vašega znanja o čem gre,prispelo v vaše telo/um. Vi ne veste, kako je to prišlo v vas. Niti ni potrebno, da veste.

• PROSIM, ODPUSTI MI Če ste npr.predebeli ste enostavno nekje “staknili”program, ki vas je naredil take. Z izgovarjanjem besede vi govorite Božanstvu, da vam oprosti, kar vam je bilo prinešeno in ga prosite, da vam pomaga, da oprostite sebi.

• HVALA TI S tem izražate hvaležnost in pokažete svojo vero, da se problem razreši v najvišje možno dobro vseh vpletenih.

• RADA TE IMAM Z besedo “rad te imam”preobražate to energijo, ki predstavlja vaš problem, jo osvobodite, energije steče in vas poveže z Božanstvom. Nulto stanje je stanje čiste ljubezni in ima nulte meje, vi začnete prihajati v to stanje z izražanjem ljubezni. In v takem stanju ste podobni mogočnemu Stvarniku, kjer je vse mogoče.

• Vse kar se pojavi v vašem življenju, brez obzira kako se pojavi, je tu zaradi zdravljenja, enostavno zato je tu v vašem območju. S tem je mišljeno, če lahko to občutite, lahko to tudi pozdravite. Če nekaj vidite v nekomu drugemu, kar vas moti, potem je to tudi v vas samih in je tu zaradi zdravljenja. Če lahko nekaj opaziš, lahko to tudi dobiš. Morda ne veste zakaj je prišlo v vaše življenje in kako se je pojavilo, lahko pa dopustite, da izgine, ker ste sedaj zavestni tega. Čim več boste zdravili kar se bo pojavilo v vašem življenju, čisteje boste izražali to kar imate radi, ker boste tako osvobojeno energijo lahko uporabili za kaj drugega. Vsak problem je torej zaprta energija, ki čaka, da jo osvobodimo z besedami RAD TE IMAM.

CILJ METODE HOOPONOPONO JE “RAD-A TE IMAM”.

Ljubezen do sebe je najbolj pomembna stvar, ki jo lahko naredimo v tem življenju.

Namera je igračka uma, inspiracija je ukaz Božanstva. V nekem trenutku se boste predali in začeli poslušati, raje kot da molite in čakate. Namera poskuša, da kontrolira življenje temelječ na omejeni pogled ega, inspiracija je sprejemanje sporočil Božanstva in potem postopanje po njem. Namera deluje in prinaša rezultate, inspiracija deluje in prinaša čudeže. Kaj vam je bolj všeč?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: