Metoda za finančno obilje

Zavest ustvari kar želi

Zavest je neverjetna. Ustvari lahko kar si želi. Zakaj potem nismo vsi miljonarji? Zakaj nimamo denarja v obilju? Ker ne verjamemo, da je to mogoče. Ker smo naučeni, da se moramo dolgo časa učiti, da potem nekaj dosežemo in imamo malo večjo plačo. In denar je res težko prigaran. Pomislite vsak dan v službo, ki nam ni v veselje, ampak nam je nuja. In tako celo življenje. Do penzije. Pa je to res smisel in namen življenja na zemlji?

Zavesti niti ne poznamo

Zavest je daleč več kot mi vemo. Za zavest je vse mogoče. Da mi nimamo dovolj denarja, to samo pomeni, da ne verjamemo, da je mogoče z mislimi kot magnet privlačiti kar si želimo. Zavest je hipna, lahko jo primerjamo s tako hitrim računalnikom, kateri še ni bil izumljen. Zavest v vsake 10 na minus 17 sekunde ustvari bionormirajoči signal. Kaj to pomeni? To pomeni, da mi s svojo zavestjo spimo, zavest je na avtomatiki, avtomatika je naš program, ki nam ga je dala družba in družina. Če želimo spremenit, nam ni treba drugega kot, da se tega jasno zavemo. Da pustimo možnost, da se lahko zgodi “čudež”, za običajno zavest. Čudež za visoko zavest ne obstaja, obstaja samo nerazumevanje.

Uspešna metoda za obilje

Zavest ne bo želela pritegniti denarja, če ne vemo za kaj ga želimo in če ni ta želja v skladu z našo dušo. Mi se moramo najprej spoznati s svojo dušo. Kaj v resnici želim? Ponavadi niti tega ne vemo. Zelo hitro boste spoznali, kaj si želite, če se boste začeli samoopazovati. Kam gre vaša pozornost? Kakšne filme radi gledate? Kaj vam je všeč? Kakšne hobije imate? Kaj radi delate? O čem se radi pogovarjate s prijatelji? Tam…je pot..v vašo dušo.

Želja iz duše

Duša v vas je to kar vas navdihne, ko vidite sončni zahod in občutite stik s svojo dušo. In duša vsebuje vso obilje in vso znanje. Duša enostavno vse čuti in vse ve. Le naša zaznava skozi filter osebnosti in ega to obilje popači. Kot, da bi dali slamico v vodo. Videli jo boste izkrivljeno, čeprav v resnici ni. In če vemo, da nam je z rojstvom dana pravica na srečo in obilje, potem nam duša lahko vse priskrbi. Le obrniti se moramo na njo. Kako se pravilno pogovoriti z njo?

Zavest in duša v harmoniji in skladnosti

Tako kot je naša logika zavesti in občutenje duše lahko različno, tako različno imamo sposobnosti za doživljanje sreče in obilja, ki ni nič drugega kot stanje zavesti. Kakor vidimo svet, tako bomo živeli. Dokler ne bomo spremenili pogled, ne bomo pritegnili obilja. Najbolj pomembno je, da imamo skladno in harmonično telo. Telo je fizični izraz duše. Zato ga moramo vzljubiti. Zavestno ga vzljubimo, potem bomo ljubili tudi življenje. In takrat nam bo jasno kaj si želimo.

Želja iz področja duha in informacije pride v realnost skozi koncentracijo

Vemo kaj si želimo. Sedaj bomo naredili vsak dan, vsaj 3 krat na dan, koncentracijo po metodi Učenja dr.Grigorija Grabovoja, ki je znanstvenik za resnično zavest. On je vse tehnike dokazala v praski in materializiral stvari, patentiral ustvarjalno področje informacije in še več. Njegovo učenje je osnovno znanje kako Stvarnik ustvarja tako lahko tudi človek.

metoda za denar
Metoda za finančno obilje

Grigorij Grabovoj – finančno obilje in kako ga doseči?

“To je zanesljiva tehnika, da bi pritegnili denar za seminar, za dopust, hišo, avtomobil, stanovanje, jahto,..”

1. Usmerite se na svojo koordinatno tačko, ( bodite koncentrirani in mirni), 3 krat na glas ali potiho v sebi recite 7138192. Tako pridete v svoj center moči, koordinatno točko, ko ste stvarnik upravitelj.

2.Delajte po Grabovoju usmerjeno jasnovidnost – koncentirati se na podnožje nog ( v času od 22-23 ure je delovanje najmočnejše) in fokus na stopala. To je močno in trenutno. Osredotočite se na stopala – to izboljšuje jasnovidnost.

3. V mislih zadržite pozornost na cilj, ki ste si ga postavili. Vedno se najprej orientiramo na makro; želimo vsem ljudem obilje in makro rešitev sveta in harmoničen razvoj. Pomembno je spoznati, da nam je denar potreben. Ker če ste samo v iskanju denarja brez cilja, potem ni tukaj duše, je le pohlep, sebičnost, .. se nič ne zgodi. Vedno delate nesebično in želite vsem ljudem obilje na makro nivoju.

4. Na list papirja napišite številčni niz 71427321893 + vaš osebni cilje (kaj želite imeti) in držite papir v roki.

5. Zamislite si, da hodite z bosimi nogami po denarju in zlatu. Tako dolgo, da vaša stopala postanejo topla in vroča – v koncentraciji bodite 40 minut, v času med 22 in 23. uro. Vsako negativno misel, ki pride brišete, tako da rečete 10 na minus 17.

6. Ko so noge postale tople, ko intenzivno vibrirajo/pulzirajo je zaključni korak potrditev rezultata; recite: 319857418 število za super hitro upravljanje z informacijami in potem recite; 741 741 741 – večna radost, blagostanje in neposredna rešitev problema, 889…8 za prehod na fizično raven.

7. Hvala Stvarniku, je že spoznal cilj!

Vse te metode je dobro delati vsak dan, večkrat dnevno. Kadar koli delamo, lahko samo rečemo; formiram časovni prostor med 22. in 23.uro.

metoda za denar
Finančno obilje tukaj in zdaj!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: