3 zakoni za resnično srečno življenje

Rodimo se srečni. Potem se nekje izgubimo in mislimo, da moramo postati nekaj drugega, da bi bili srečni. Zato se izobražujemo, mislimo, analiziramo,..potem izgubimo sebe, svoj stik z dušo. Ne vemo več kaj je naše poslanstvo, misija.

Komunikacija med ljudmi poteka na fizični ravni in tudi na duhovni. Vendar mi nimamo izostrenih čutov za takšno komunikacijo. Temu rečejo jasnosličnost, jasnovednost, jasnočutnost, intuicija. Da bi to imeli; ne pomeni, da nimate genov za to, ker je to enako kot da bi rekli, da ne morete teči ali plavati, ker nimate genov za to. To se nauči postopoma, z vajo. S prakso dihanja in samospoznanja z vidika duha in zavesti.

Ali naš duh napreduje, ko gremo k bioterapevtu?

Na primer, da zbolimo. Vzrok za nastanek bolezni je na duhovnem nivoju, znanost bi rekla energo-informacijskem nivoju. Če želimo pozdraviti bolezen, moramo poiskati vzrok. Šele potem, ga lahko odpravimo. Da bi se pozdravili hodimo k raznim zdravilcem, ki vidijo vzroke in jih odpravijo. Mi se pozdravimo. In nekaj časa je vse v najlepšem redu. Recimo, da se vam je to zgodilo. Potem pride nekaj drugega. Zopet gremo k zdravilcu. In on vam pomaga. Kaj delamo na duhovnem nivoju? Ali naš duh napreduje? Odvisno od vsakega posameznika. Koliko je pripravljen prevzeti odgovornosti za situacijo.

Iščete čarobno palčko ali Znanje za čarobno palčko?

Če vedno najprej tečete k zdravilcu je lahko to znak;

  1. da iščete čarobno palčko. Zakaj? Prelagate odgovornost za svoja dejanja na druge. Dokler ne zbere človek toliko poguma, da si prizna kaj dela narobe, kje ga lomi, kjer se zaletava v steno, da ga sile ravnovesja frcajo po nosu, potem bo odvisen od zdravilca.
  2. lahko pa iščete znanje, da ozavestite stvari in potem delujete drugače. Vi ste v svojem življenju sodnik samoupravitelj. Nihče drug vam ne sodi, kot sami sebi.

Ja, v naši kolektivni zavesti je: “slab si, kriv si, rojen si v grehu, zato moraš trpeti. Moraš imeti v življenju kalvarijo. Vsaj 7 kalvarij moraš imeti, potem ne boš nikoli več pomislil, na to, da bi bil srečen in svoboden v duhu.” Vemo, da je kolektivna zavest kot beton za nas. Enostavno je močnejša od naše zavesti. Vendar na srečo ljudi, samo do določene stopnje. Ko spoznamo, kaj je zavest, kako deluje, potem ni več poti nazaj. Potem kolektivna zavest izgubi vpliv na nas. Mi vemo, da naša zavest kreira. Takrat pa resnično lahko rečemo, da imamo čarobno palčko!

Zakoni Stvarnika, ki vodijo v srečno in večno življenje

Prvi Zakon Stvarnika je svobodna volja vsakega posameznika.

1. Zakon svobodne volje

Vsak ima svobodno voljo in lahko dela kar želi v življenju. Dokler bo njegovo delovanje usklajeno z zakoni stvarstva bo vse v najlepšem redu. Poglejmo delovanje Stvarnika.

Zunanji svet in notranji svet sta v vplivanju eden na drugega. Zunanje okoliščine spreminjajo nas in mi lahko spreminjamo okolico. Meja med notranjim in zunanjim svetom je naša koža. Zato, kadar smo v stresu, se to pokaže na koži.

Ena sama celica ima svojo inteligenco. In če eni celici, damo navodila, da pozdravi telo, določen organ, bolezen, bo ona ta impulz prenesla na ostale in telo se bo pozdravilo.

Tu pa ne govorimo samo o zdravju. Mi lahko damo navodila svojemu duhu, preko tehnologij zavesti, materializiramo stvari, dogodke, ljudi, srečo, radost, harmonijo, ljubezen, modrost, genija v sebi, hitro računanje, hitro branje,..vse je mogoče. O tem govori tudi znani zakon privlačnosti. S tem, da Grigorij Grabovoj daje natančna naovodila kako to narediti. On sam je dokazal materializacijo, z namenom, da je ta zakon znanstveno potrdil.

V knjigi Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost, avtorja Grabovoja, je vse opisano, kako je to naredil. Knjigo je prevedla Inga Frank in jo lahko v pdf obliki dobite tukaj

Grigorij Grabovoj je že od rojstva jasnoviden in želi rešitev Sveta. Zato pravi, da je nujno, da vsak spozna ta znanja. Njegov Izobraževalni sistem po knjigi, (njegov jezik je znanstven, zato je včasih težko razumljiv) bom na enostaven in praktičen način podala v obliki praktičnega seminarja. Če te zanima – VPIŠI E-NASLOV.

2. Zakon sile ravnovesje

Vse v naravi je podvrženo ravnovesju. To lahko primerjamo z vožnjo skozi tunel. V tunelu se slabo vidi, je zelo temno. Recimo, da imamo zelo slabo svetilko, ki nam osvetljuje pot. Potem nas bo enkrat vrglo v eno stran tunela in odbilo na drugo stran. Samo trenutek nepazljivosti in bomo obtolčeni. Recimo, da je pot zelo dolga. Predstavlja naše življenje. Moč svetilke, jakost svetlobe, je odvisna od naše zavestne pozornosti in znanja kako zavest deluje. Recimo, da naletimo v tunelu na oviro. To je v življenju nek dogodek, ki nas vrže s tira. Morda nas v službi napadajo, žalijo, ponižujejo…In naš odziv na to je lahko različen. Če imamo visoko zavestno pozornost nase in vemo kdo smo, potem bomo mirni, ne bomo dovolili, da bo žalitev prišla v naše telo. To ne pomeni, da se ne bomo postavili zase. Bomo, vendar brez trohice jeze ali delovanja z vidika pomembnosti. Tu pa pridemo do naslednjega zakona.

3. Zakon pomembnosti

Zakon pomembnosti lahko primerjamo z egom. Kajti kadar smo mirni in pozorni, to ne pomeni, da nam je vseeno. Ampak, da se zavedamo, da nič ni bolj pomembno od našega miru. Ana Bučević pravi:”Ali želite biti v miru, ali v pravu?” 🙂 To je še kako res. Kadar na vsak način dokazujemo svoj prav, potem izgubimo mir. In če smo v miru, se vedno stvari tako iztečejo, da gre v našo korist. To je danes še kako pomembno, če pogledamo globalno sliko Sveta.

Kako delovati in ostati miren, če nas žalijo ali napadajo, kradejo pravice?

Recimo, da smo s strani nekoga napadeni. Kako bomo odreagirali? Dokler ne bomo rušili sil ravnovesja, (bomo ostali v notranjosti mirni) do takrat nas “kazen ali frc po nosu” ne bo doletela. Če bomo porušili v notranjosti mir, nas bodo sile, našle. Njih ne zanima, kdo ima prav in kdo ne. Tak je zakon. Zato lahko na tem planetu sile teme vladajo.

Povejmo človeku kar mu gre. Postavimo se zase. Povejmo resnico. In potem pozabimo na to. Bodimo v trenutku zdaj z mislimi in v notranjem ravnovesju. Biti v miru je pomembnejše od vsega drugega, kar nas išče. Takrat nas sile ravnovesja ne bodo frcnile po nosu.

Kdaj nas Sile ravnovesja frcnejo po nosu?

Nekdo me užali ali vpije name. Jaz mu želim to vrniti v njegovem slogu. Tudi jaz začnem vpiti ali pa jezo potlačim, kadar je to moj šef 🙂 in mu pošiljam misli jeze in mu ves čas oddajam misli, glas v glavi. Ta glas pride tako pritanjeno, da vam lahko zmeša psiho. Od tu izvira večina depresij. Ker je ego, ki ni nič drugega kot pomembnost, užaljen in želi maščevanja, ali pa se totalno podredi, ki je druga skrajnost pomembnosti. Vsaka stvar ima vedno dve skrajnosti. Ena in druga, kažejo isto stvar, ki ruši ravnovesje.

Skozi proces prisotnosti, ki vam ga toplo priporočam, da ga naredite, ohranite notranji mir in znižate pomembnost. To ni tako enostavno narediti kot reči. Zato je potrebno “iti skozi” PROCES PRISOTNOSTI. Skozi proces dihanja, vsakodnevnega branja, kako deluje sistem imenovan ego-zavest-duša. Tako spoznate višjo resnico. Nekega dne se mogoče zgodi trenutek “uvida”. Ko ste z mislimi v sproščenem stanju, ko sploh ne mislite na to.. Uvid so vhodna vrata v razsvetljenje.. To pa je že znak, da se prebujate.

Prisotnost pomeni, da se zavedate svoje duhovne povezanosti s svojim višjim jazom, z duhom v sebi. Ko ga zavestno povežete, znižate pomembnost. Skozi proces prisotnosti spoznate, da je ta pomembnost – ego lažen. Zato ga daste na ignoriranje. Dokler ne morete ven iz svojega prepričanja, da ste vi vaš ego, do takrat vas bo skozi tunel premetavalo. Ego se vedno poistoveti z nečim. Z imenom, izobrazbo, statusom, položajem, .. in si tako vlije pomembnost. Vendar ta pomembnost je lažna. Prava moč je vaša prisotnost. Da čutite svoje telo, svoje Bitje-Dušo – le zavestni dih vas popelje v svoj duh – svoj božanski vidik sebe. Takrat se prebujate.

Jezus je bil razsvetljen s svetlobo Znanja. In lahko je delal čudeže. Rekel je tudi, prišel bo dan, ko boste tudi vi to lahko delali. Še večje stvari od mojih boste delali. Mi mu nismo verjeli. Ker mislimo, da je to čudež. Grigorij Grabovoj reče, da čudeži ne nasprotujejo zakonom narave, pač pa le naša percepecija oziroma nerazumevanje čudežev.

Mislim, da je prišel čas, ko se ljudje po naravni poti prebujamo. Zakoni Stvarnika veljajo za vse ljudi. Ne samo za ljudi, tudi za živali, rastline in kristale, kamne. Vse je živo z vidika zavesti.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: