Roglič in Pogačar, kjer so čudeži mogoči

Zadnjič sem slučajno po televiziji slišala mladega prikupnega fantiča, ki je očitno navijal za naše kolesarje na dirki. Rekel je:”Roglič je naš ponos, Pogačar je pa slovenec.” 🙂 Oba fanta sta čudovita in dosegla sta neverjeten uspeh. Za promocijo Slovenije sta naredila zelo veliko.

In če bi slovenci vedeli, da imamo še veliko skritih adutov na vseh področjih življenja, bi enkrat za vselej prenehali obujati spomine na to, kar nas ne radosti in veseli.

Duša omogoča čudeže

Duša – Znanje Duše je v vsakemu od nas. Duša omogoča, telesu, da se vse čudežno reši, kakršen koli cilj pač ima pred seboj.

Mislim, da je Primož med dirko spoznal, da je Pogačar močan kolesar. Primož je bil v javnosti bolj prepoznan in viden, zato so ga otroci vzljubili in vsa slovenska javnost, naj bo ponosen na to. Vsi smo res ves čas navijali za njega. Zgodil pa se je preobrat, kjer je bila na delu sama Duša.

Ko se je po vseh teh dnevih boja Primož uspešno dokazoval in nosil rumeno majico ter pokazal, da je fokus uma, nekaj neverjetnega in močnega, je Pogačar vihravo kolesaril med karavano in kot da točno nima fokusa, ni imel tako vrhunske ekipe,.. imel pa je nekaj, kar dodaja piko na i pri vsakem športu in vsakem poslu, vsaki življenjski situaciji,.. bil je v stiku z Dušo. Pri njemu se je videlo, da ko pride čez cilj, da uživa, kljub mukam, ki jih preživlja. Smehlja se.

To je resnično Veliko Znanje. Vsi vemo, da sta vizualizacija in fokus pomembna, ampak je tu še tretja stvar – to je užitek in vera, ki se rodi kot impulz v trebuhu. To je podobno temu, ko se zaljubiš in imaš metuljčke v trebuhu. Brez tega ni pravega uspeha. Užitek je Duša.

Za čudež morata biti obe sili v ravnovesju

V vsakem človeku energijsko delujeta dve sili, ki se prepleteta kot dve vzpenjajoči si kači, zlate in srebrne barve. Če je človek desničar velja to, sicer obratno.

Če želimo čudežne rešitve, morata biti obe sili v ravnovesju. Kot na tehtnici, v popolnem ravnovesju, takrat se vse ustavi in zgodi se.

Desna stran

 • Zlata sonce
 • Ogenj, volja
 • Fokus, vizualcijacija
 • Moška energija
 • Moč, analiziranje
 • Gre skozi desno stopalo v zemljo

Leva stran

 • Srebrna, Luna
 • Voda, čustva
 • Užitek, radost
 • Ženska energija
 • Intuicija, gibkost
 • Vstopa skozi levo stopalo iz zemlje.

Posadi seme, postavi simbol

Ko sta obe energiji združeni, v ravnovesju, je pripravljen teren, kamor se posadi seme. Seme je z vidika zavesti informacija. Kot na vrtu. Če bomo zelo dobro pripravili zemljo in posadili seme, bo le ta dala bogat pridelek.

In kako je Pogačar posadil seme? V enem intervjuju se je njegov trener pohvalil, medtem kot je pokazal sliko na kateri je bilo rumeno kolo:” Poglejte, tole smo nabavili za zadnjo dirko kronometra!”

Postavili so simbol. Hkrati so verjeli in Pogačar je rekel, vedel sem za vsako luknjo. On je imel takrat cilj pred očmi, vendar je bila prisotna večja želja, kot pri Primožu. Zato je bil tak rezultat.

Oba fanta sta čudovita, ni dvoma. Čestitke obema in hvaležni smo jima, fenomenalna sta.

Oba sta naš ponos!

Znanje Duše daje velika spoznanja o Svetu. Kako se Svet gradi. Akademik Grigorij Grabovoj pravi, da se lahko Svet reši z znanjem Duše. Z znanjem o samospoznanju.

Simbol ključ za spremembo sveta

Naslednji pojmi imajo velik vpliv: Simbol je odraz mnogih realnosti. Izbrisati simbol – preobraziti realnost. Premestiti simbol – spremeniti realnost. Postaviti simbol – ustvariti realnostl. S temi pojmi lahko upravljamo s svetom preko simbolov. Pri tem se simbolika lahko na mnoge načine spreminja. Področje ustvarjanja vesolja je simbol večnosti. 8.

Duša ni nekaj kar je v človeku. Duša je vse kar obstaja. Od neskončnosti do večnosti, to je Bog, je Stvarnik. Je Svetloba Znanja. Je Znanje kako sam Stvarnik ustvarja Svetove. Dvig zavesti, je pravi način, da spremenite sebe in svet.

Pravilno strukturirano usmerjanje misli in čustev iz notranjega sveta, pripelje čudež v realnost. Kako je to mogoče? Za običajno logiko je to nemogoče. Vendar tu velja logika Boga, ki je izven 3D realnosti. 4D, stanje višje zavesti, kjer čas ni linearen. Tam so vsi dogodki ( na primer, tudi Primož, ki zmaga. Pogačar, ki zmaga, kjer oba ne zmagata, itd.) Tam so dogodki v sferah: prostor-čas. Da oživimo tisto sfero, ki jo imamo za cilj, je potrebno to kar sem napisala: koncentracijo in duhovno razpoloženje, stik s Stvarnikom, Svetlobo v sebi, ki daje čudežne rešitve. In impulz iz duše. Ki je želja v čisti obliki. Takrat so čudeži mogoči! 🙂

Slika je iz spletni virov.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: