Prehod v 4d v 3 dneh

Kako bo potekal prehod v višje dimenzije, po mnenju ruskih poznavalcev fotonske energije.

Znano je, da iz središča kozmosa prihaja na Zemljo energija, fotonska svetloba, ki je modrikaste barve. 

Ta svetloba ima zelo visoko vibracijo. Mi smo sedaj že v stiku z njo. To je popolnoma naraven proces, na nas je, da se le uglasimo na njo. Da dvignemo zavest, meditiramo in ohranjamo mir. 

Ni potrebe, da smo v strahu. Čeprav tema straši. Tudi umetna svetloba 5G moti prejem te fotonske energije, naravne kozmične svetlobe. Hipofiza je pri tem zelo pomembna, da ostane zdrava. 

Prehod v višje dimenzije bo potekal 3 dni:

1.dan Zemlja v fotonskem obroču

V prvih treh dneh bo Zemlja stopila v fotonski obroč. Ta energija je nova oblika energije, nima začetka in konca. Je prvobitno ustvarjena od Stvarnika. 3.dimenziji je bila nedostopna. Ta obroč bo zelo gost in bo prekril Sonce. Zgledalo bo kot Somrak. Zahladilo bo, nastal bo notranji hlad, katerega do sedaj nismo občutili. To bo usklajevanje s fotonsko energijo. Celice se bodo usklajevale na spomin na njo. 

V prvih 12 urah, ne po potrebe po gibanju. Lahko bodo manjši potresi, kot posledica usklajevanja s to energijo. V prvih dveh urah se bodo izgubile vse maščobe v telesu, spremenile se bodo, začele bodo svetiti. Otroci bodo takoj vstali. Oni vedo zakaj so na Zemlji, ne bodo v strahu. Po izgubi za aktivnostjo, bomo vzpostavili telepatsko komunikacijo s sorodniki, ne glede na to kje se nahajate. Brez panike!

2.dan Zahladilo bo

Hlad in tema bo intenzivnejša, zgradila se bo vez z angeli in učitelji preteklosti.

Kaj je pomembno za ta dan? Koncentrirajte se v Zavesti na BELO SVETLOBO IN NA TO, DA CELICE SVETIJO SVETLOBO.

3.dan Prehod v blaženost

Tistim, ki se bodo odločili ostati, bo postalo še malo hladneje in temnejše. Tukaj se bodo ljudje odločili, ali želijo ostati v 3.dimenziji ali bodo prešli v višje dimenzije. Tisti, ki se bodo odločili za prehod, se bodo spoznali s fotonsko energijo in ustvarili BLAŽENOST. Tisti, ki bodo v 3.dimenziji, nastopa proces nadaljnjega zgoščevanja telesa. 

Po 3.dnevu, bo somrak postopoma izginil. Potem bomo opažali spremembe. Navajati se bomo začeli na njo. Ko bomo hodili, bomo opazili, da se ne dotikamo tal. Ostali bomo na kratko v zraku in se polahko spuščali proti tlom. Ta svetloba bo pokazala našo osebnost. Lastno telo bomo lahko ponovno izgradili, obiskali bomo l nove Univerzume..

Izvor: Jelena Majorova, Jaroslaw