Zadnje 3 dni oktobra čas preporoda

Po Keltskem izročilu je čas med oktobrom in začetkom novembra čas novega cikla. Kelti so praznovali novo leto 31.10 na 1.11. To je bil čas, ko so delali obrede.

Kaj praznujemo te dni sedaj mi? Praznik spomina na mrtve. Torej je tudi to neke vrste obred, da se spominjamo svojcev in jim prižigamo sveče in nosimo cvetje. V bistvu jih s svojo mislijo obujamo. Zato pravijo, da se te dni najbolj tanjša meja med duhovnim in fizičnim svetom.

Zakaj imamo obrede skozi zgodovino človeštva? Vse je povezano s cikličnim ponavljanjem in ritmom Vesolja in življenja. Iz Učenja Grigorija Grabovoja, Izobraževalni sistem, ki je izobraževanje duše, pravi, da je človek sistem v katerem so združeni 4 temelji: duša-duh-zavest-telo. Vse skupaj tvori celoto. Duša ne potuje in ne doživlja časa. Duša se v človeku izraža le preko duha in zavesti. In duša je izražena skozi filter zavesti. Ki včasih naredi izkrivljeno sliko realnosti.

Grabovojev izobraževalni sistem, govori o zakonih suptilnega nevidnega sveta, kako se človek giblje v ritmičnih ciklih skozi življenjsko linijo. In v duši so povezave z elementi sveta, ki se skozi ciklično umiranje in rojevanje ljudi, pretrgajo. Razlog, da svoje življenje ne doživljamo v popolni harmoniji je ravno v tem, da imamo te povezave poškodovane, prekinjene. V kolikor bi človek te vezi v popolnosti obnovil, jih povezal, ne bi potreboval niti več umirati. Kajti Stvarnik je človeku namenil večno življenje v fizičnem telesu. Naša zatemnjena zavest te informacije nima, zato tega ne moremo verjeti.

Življenje posameznika je podvrženo pod zakoni univerzalnega ritma in cikla, kjer se te povezave lahko ponovno zapišejo s pravilnimi informacijami, ki jih je dal Grabovoj ljudem skozi njegov izobraževalni sistem. Dobil jih je namreč od samega Stvarnika. In njegov izobraževalni sistem ne govori le o ritmu življenja človeka, pač pa o univerzalnem ritmu, kako se v bistvu gradi Svet in mi v njemu. Ko spoznate ta ritem, spoznate Izvorno znanje kako se gradi vsaka stvar, življenje, dogodek. To je na ravni organizacije sveta skozi informacijo. Vi pridete do ravni, ki vam jo je kot svobodni osebi in neodvisni osebnosti, predal Stvarnik.

Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoj za preporod

Vse je povezano in vse se dogaja v ritmih. Tudi leto 2020 je po tem učenju zelo posebno in vse kar se bo zgodilo v teh časih, kar bomo ljudje doživljali v kolektivni zavesti bo imelo vpliv na leto 2021, ker je to leto že začetek delovanja. Ja res je zelooo pomemben čas!

Če želimo, da bomo ljudje rešeni, svobodni in srečni v harmoničnem svetu, je ta čas sedaj pravi, da ponovno preko mentalnih predaj znanja sami svoji duši, zapišemo novo prihodnost. Prihodnost, ki bo vplivala na prihodnost naših otrok in prihodnost nove dobe vodnarja, ki se je začela z novim tisočletjem. To je tako pomemben čas. Prav te dni imamo priliko, da svojo zavest, usmerimo v svojo dušo in ponovno zapišemo to, kar nam je Stvarnik namenil. Tako bomo vedno zaščiteni, varni in bomo znali videti “skozi”. Vedno bomo mirni, ker bomo imeli znanje upravljanja z dogodki. Stvarnikova Duša je neposredno znanje.

Če želite skozi ta izobraževalni sistem Grigorija Grabovoja, ki je izobraževanje duše in spoznanje zakonitosti suptilnega sveta s katerim se upravlja, se vpišite tukaj.

Kaj predstavlja Samhain po Keltih?

“Samhain, eden največjih keltskih in poganskih praznikov, se začne ob sončnem zatonu 31. oktobra, praznuje pa se še ves dan prvega novembra. Njegovi barvi sta črna in oranžna, simboli, povezani z njim, pa svetilka iz buče, maska, kotel, metla in bakla. Vsi ti predmeti nastopajo pri samhainskih obredih praznovanja in čaščenja.

Samhain predstavlja nov začetek keltskega leta, ki šteje trinajst lunarnih mesecev, od katerih vsak nosi ime in energijo posameznega svetega drevesa. To je čas, ko se Kolo leta popolnoma obnovi in odvrti na isto točko, kjer se je pričelo vrteti.

 Na to noč je po legendi stari bog umrl, se vrnil domov na Drugi svet ali Tir – Na – Nog in potrpežljivo čakal na ponovno rojstvo ob zimskem solsticiju.

Kelti verjamejo, da se na ta dan najbolj stanjša tančica, ki loči svet živih od sveta mrtvih. Duhovi se prosto sprehajajo po obličju Zemlje, obiskujejo svoje žive prijatelje in sorodnike ter se pridružujejo vsesplošnemu praznovanju in razposajenemu rajanju.

Keltsko novo leto se konča z mesecem bezga, ki je trinajsti, najkrajši mesec keltskega koledarja. Pripadajo mu zgolj trije zadnji dnevi oktobra.

V tem času je najprimernejše opravilo izganjanje duhov starega leta, da bi novo lahko zasijalo v vsej svoji svežini in ustvarjalnosti. Bezeg ponazarja ponovno rojstvo.

Zadnje tri dni oktobra lahko izkoristite za preporod in obnovitev. Če si bezgov grm poškoduje vejo, se le-ta brž zaraste in zaceli, poleg tega pa se tudi hitro ukorenini. Njegova trdoživost bo tudi vam pomagala, da si čim prej zacelite stare rane in vstopite v prvi mesec novega keltskega leta, v mesec breze.

Mesec breze je prvi mesec novega keltskega leta. Breza ima bela debla. Bela barva je simbol nedolžnosti, čistosti. Je simbol, da se je rodilo nekaj novega. Torej naredite koncentracijo z upravljanjem po učenju Grabovoja in zapišite svojo pot. Izberite Zlato pot.

November je po keltskem koledarju čas za nov začetek ljubezenskih in poslovnih zvez, pa tudi za nove izkušnje na področju duhovnosti. Dobili boste priložnost preizkusiti svoj pogum in pripravljanost za spremembe. Opustite zastarele zamisli in se odrecite škodljivim vplivom.

November prebuja kali novega upanja, primeren pa je tudi za vse vrste diet, postov in očiščevanj negativnih čustev, zlasti strahu, jeze in razočaranj.

Ako v mesecu breze začenjate duhovno potovanje, morate najprej ozavestiti svoj namen in se vprašati, česa si najbolj želite. Prečistite svoje odločitve, da jasno in bleščeče zažarijo. Podoba izpolnjene želje naj preplavi vaš um brez sence dvoma.” Vir: pozitivke

Kaj je preporod?

Preporod pomeni, da se je človek ponovno rodil. Pomeni, da je zavestno spoznal, uvidel novo resničnost. Ni se spremenila okolica, spremenil se je njegov pogled na Svet. Učenje Grabovoj pravi, da mora človek “zagledati” svet kakršnega si želi, še preden se pojavi v resničnosti. Na nevidnem, suptilnem svetu se to naredi. In zato je imeti znanje kako se te zakonitosti kreirajo in imeti mora pravilno strukturo zavesti. To pomeni, da spozna načela zavesti in zakone suptilnega sveta.

Koristi Učenja Grigorija Grabovoj

V procesu boste obvladali:

  1. tehnologije upravljanja z lastno zavestjo zaradi obnavljanja fizičnega telesa, za uskladitev medsebojnih odnosov, zaradi upravljanja in optimizacije prihodnjih dogodkov,
  2. lahko boste razvili prognostično upravljanje za preprečitev nesreč, bolezni, katastrof, ekoloških problemov, lahko boste upravljali z atmosferskim vremenom.
  3. Lahko boste uporabljali tehnologije zavesti za obnavljanje svoje okolice (rastline, živali, vode).
  4. Lahko boste širili metode učenja Grigorija Grabovoja za upravljanje  v sferah za ohranjanje zdravja, izobraževanja, religije, sociologije, ekonomije in drugo.

V procesu izobraževanja formirate svojo zavest tako kot to dela Stvarnik.

Glavna naloga Grabovojevega Učenja

Glavna naloga učenja Grabovoj je preprečitev globalne svetovne  katastrofe. Dejstvo je, da rešujemo osebne naloge preko tega, da se najprej opredelimo za makro rešitev in harmoničen razvoj vseh. Tako nas Stvarnik podpre in osebni cilji se rešijo. Pri tem nastane ustvarjalno upravljanje z bilo kakšnim dogodkom. Nauk Grigorija Grabovoja je nova pot v smeri ustvarjalnega razvoja sveta.

Prvič je matematično dokazano

Prvič so odkriti in v praksi potrjeni temeljni zakoni ustvarjalnega upravljanja z bilo kakšnim objektom informacije v smeri rešitve brez uničevanja.

Prvič je matematično odrejeno in v praksi dokazano, da s spremembo opažanja, lahko spremenimo informacijo v vseh sistemih stvarnosti.

V tem učenju ni besed kot so greh, suženj, božja kazen, strah pred bogom, ovce, hudič… o človeku se ne govori, da je ničvreden, slab, umazan v mislih. Učenje je prežeto s spokojnim pozitivizmom skozi globoko spoštovanje svobode človeka brez poigravanja in manipuliranja. 

Človek zbira izkušnje, ki se potem transformirajo v modrost. Vsaka izkušnja je dragocena.

TO JE NOVA ZNANOST

NOVA ZNANOST JE VEČEN IN SKLADEN RAZVOJ. “Znanost in religija gresta sedaj skupaj naprej”.

SPLETNI SEMINAR z jasno in razumljivo razlago Učenja Grigorija Grabovoj.

To je znanje za resnični razvoj osebnosti. Videli boste kako se formira duhovni in fizični svet, z gledišča nalog Stvarnika. S tem dobite resnično znanje globokih tem, globokih vzrokov v svetu, s stališča vaše osebnosti, ki gre v Svetu po zamisli Stvarnika. ” Grigorij Grabovoj

Če želite skozi Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoja SE VPIŠITE TUKAJ

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: