Kako mi je piramida spremenila pogled na življenje

Natanko pred petimi leti, leta 2015, smo prvič z družino obiskali piramide v Bosni. Ta obisk je bil potovanje v neznano. Šli smo prvič v Bosno, odkrivat piramide. Ko sem brala članek Dr. Semir Osmanagiča, sem začutila, da ima zelo odprto energijo, da ni skrivnosten, da ne skriva dejstev in daje starodavno zgodovino na plano, za vse ljudi, še posebej tiste, duhovno odprte.

Počutila sem se kot otrok na Miklavžev večer, ko je ves v pričakovanju. Prispeli smo. Pred vhodom v tunele pod piramidami, so nas čakali vodiči. Vstopili smo. Spomnim se, kako sem požirala informacije o delovanju piramid.

Vodič nam je razkrival neverjetne dokaze o obstoju civilizacije stare 30.000 let

Vodič nam je pripovedoval o tunelih, suhozidih, ki so bili v svoji zgodovini s strani civilizacije vsaj 4 krat uporabljeni in zasipani z okoliškim peskom. Le zakaj so to delali? Kaj je bil namen piramid? Poslušala sem. Potem nam je govoril o megalitih.

Megaliti – keramični bloki

Megalite so pekli iz gline, v njih so kristali. Postavljeni so na točke Hartmanovih mrež, ki imajo negativna sevanja. Z njimi so sevanja povsem nevtralizirali. Še več, oddajali so pozitivno energijo. Megaliti imajo odtisnjeno pisavo, ki je do danes nepoznana. Starost megalitov je cca. 30.000 let. To je pokazala analiza dveh različnih inštitutov.

Mreža tunelov je narejena zelo premišljeno. Tuneli so narejeni tako, da po njih kroži zrak kot naravna klima. Imajo višje in nižje ležeče tunele, s čimer dosežejo gibanje čistega zraka. Diha se neverjetno lahkotno, čisto, čutiš prisotnost nečesa. Ne vem kaj, toda začutiš srečo. Mir in notranje zadovoljstvo. Ne vem zakaj, kako…ampak resnično lepo se počutiš.

Zanimivo mi je bilo to, da v tunelih ni mišev, ni mrčesa. Zakaj? Ker so vibracije in frekvence tako visoke in usklajene z naravo, da mrčes ne preživi, na človeka pa deluje pomlajevalno. Celice se v tunelih ne starajo. Enostavno so podvržene energiji večnosti, to je svetloba etra. Namreč, ravno zato rečejo piramidam, da so strukture večnosti. Ne samo zaradi tega, ker so trdne, pač pa zato, ker ustvarijo svetlobo večnosti.

Na nas ljudi na zemlji deluje zakon entropije. To pomeni, da smo podvrženi staranju. Entropija naredi, da železo zarjavi, da se stvari postarajo, da se ljudje postarajo, da telesni organi oslabijo s starostjo in časom. Vendar pa piramida deluje izven časa, zato tu ni entropije, pač da deluje v njej energija večnosti, eteričnosti.

Ena gospa iz Avstralije, pripoveduje vodič, pride vsake pol leta v tunele. Ena stran pljuč ji ne dela, zelo težko diha. Ko pride v tunele in preživlja čas v njih, meditira, diha, si jih povsem obnovi. To pravi, da ji pomaga, da se obnovi, za pol leta. Potem zopet pride in se nadiha. Zanimivo, sem si mislila.

Piramide vsako leto odkrijejo nekaj novega

V Visokem, v Bosni, iz leta v leto nas presenetijo z nečim novim. Energijski Park je vse lepši, postavljajo table, učijo, izobražujejo ljudi, govorijo informacije, o starodavnih znanjih, prirejajo dogodke,..

Energijski park poleg tunelov pod piramidami
bakrena piramida

Piramide odkrivajo in odklepajo znanje v nas. Znanje je Svetloba zavesti. Je radost, sreča, mir in harmonija. Ta svetloba mora biti prepoznana v vsakemu posebej, vsak sam se mora odločiti za to preprosto stvar, ki je ustvarjalna sila, je ljubezen, s katero je bil navdihnjen vsak velik genij ali umetnik tega sveta.

Nikola Tesla je poznal to etrsko svetlobo, Goethe jo je opeval v njegovih verzih, Einstein je zatrjeval, da ve, da je Bog božji um, ki je neskončna inteligenca. In vsi ti možje so bili pred časom. Sedaj pa je čas, da vsi ljudje spoznamo, izkusimo to svetlobo večnosti, ki je Stvarnik v nas samih.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: