Kako biti srečen

Kako biti srečen sam s sabo? Sreča ni nekaj kar je dano samo nekaterim. Sreča je stanje človeka, ko se zna pogovoriti sam s sabo. Ko veš, da nič ne moreš izsiliti. Da vse prihaja k tebi na podlagi tega, kako resoniraš, kakšno vibracijo oddajaš? Zato se poglobi v svojo bit, v svoj srčni utrip. Matias de Stefano zna to povedati na svoj in edinstveno globok način, ki se lahko dotakne tvoje duše, da sežeš v višjo zavest.

INTERVJU MED JAZ IN SEM Z NAMENOM SPOZNANJA KAKO BITI SREČEN?

Ne poskušajte izsiliti vesolja, ker se bo vedno odzvalo na vas z resnico, in resnica včasih boli, ko je neupoštevana…

JAZ: Kot si me prosil, sem prišel tako daleč, vendar ne najdem srčnega utripa, ker si ga vzel od mene. Vrni mi ga in lahko bom resoniral.

SEM: Se nisi vprašal, zakaj si ga izgubil?

JAZ: Pred enim letom si me prosil, da skočim v brezno. Rekel si: “Razumel boš svoj pravi namen, ko si boš drznil skočiti v brezno in spustiti vse, ko resnično dosežeš središče svojega Srca.” Če želiš to narediti, se moraš zaljubiti v Nikogar in Ljubiti Nič.

SEM: In tako si storil …

ZALJUBITI SE V NIKOGAR IN LJUBITI NIČ?

JAZ: ampak vzelo mi je srčni utrip. Zaljubil sem se v nikogar, kot si rekel, in nenadoma je vse izginilo, kar me je pustilo brez srca. Hočem ga nazaj, želim ga čutiti tukaj.

SEM: Sam si rekel … Hočeš. Izhaja iz neresnične želje. Kar si čutil, je bilo resnično, vendar si prenehal Biti ljubezen, in pričel si jo nadzirati. Ne moreš nadzirati tega, kar ljubiš, in zaradi tega je izginilo.

JAZ: Kaj naj storim?

SEM: spusti željo in potrebo in vidi, da se sam oddaljuješ od tega kar ljubiš, zaradi svojih potreb, ne svojih resnic.

JAZ: Kako naj si povrnem Srčni Utrip?

LJUBEZEN NI ŽELJA, AMPAK UTRIP ZUNAJ POLARNOSTI

SEM: Veš kako. Zaljubi se v Nikogar in Ljubi Nič. Tam ljubezen ni želja, ampak utrip prvega Srčnega Utripa. Postani srčni utrip zunaj polarnosti in tako vsa obstoječa polarnost postane tvoja Enost.

JAZ: Spustiti idejo o želji …?

SEM: Ne, spusti nadzor nad namenom tvoje ideje. Vrni se k Ničnosti in prični z utripanjem srca, in kdorkoli bo resoniral z njim, ne bo več s teboj, ampak bo v tebi.

JAZ: Žal mi je, ker sem verjel, da lahko najdem srčni utrip, ki je izginil, ko sem ga izgubil, žal mi je, ker sem verjel, da si mi ga ti vzel.

SEM: Ni krivde, samo odgovornost. Jaz sem ti in ti si jaz. Pritegneš, kar si, in ne kar si želiš. In to si živel, dokler si si želel. Sedaj se spomni … 
Kdo si?

Avtor: Matias de Stefano

SREČEN SI, KO SPOZNAŠ KDO SI.

Si LJUBEZEN…SI SRČNI UTRIP….KO SI ZALJUBLJEN V NIKOGAR IN NIČ! TAKRAT SI LJUBEZEN. UTRIPAŠ..RESONIRAŠ..ČUTIŠ POVEZANOST Z VSEM KAR JE.

Srečen si. Sreče ne poseduješ. Enostavno vibriraš, čutiš utrip srca.

Stojiš sredi narave in čutiš ta utrip, ki resonira in utripa v tebi, enako kot v drevesu, kot v roži. In ustaviš se pred cvetom. Ga gledaš in postaneš cvet, utrip narave, utrip Stvarnika, ki je enak v tebi, v roži, v svetu, v drevesu, v vsakem bitju.

Utripanje srca je naša narava. Je vibracija ljubezni. Samo v ljubezni se rojevajo nove stvari. V strahu izginjajo. Strah je tu le zaradi tega, da lahko občutimo razliko. Da občutimo kontrast.

RESNIČNO SREČEN POSTANEŠ TAKRAT, KO IZKUSIŠ BREZNO IN UTRIP STRAHU.

Takrat imaš izkušnjo strahu, ki ti pokaže kontrast med tem srečo in nesrečo. Izkušnja strahu ti da zrelost. Ti da nekaj, kar nekdo, ki tega ni izkusil, nima tega v zavesti. V zavesti je, kar resnično izkusiš. Ne učiš se plavati s tem, ko bereš knjigo. Ne učiš se živeti srečnega življenja s tem, da bereš kako postati srečen?

Srečen si.

Samo ozavesti to. To je stanje popolne sreče in utrip ljubezni, ko si zaljubljen v nikogar in nič. Ko ti srce resonira s spoznanjem, da si ljubezen in si srečen. Tvoja BIT je ljubezen. To ni nekaj kar se ti zgodi, to enostavno JE.

Jaz je osebnost, ki je ločena od drugega.

SEM je glagol BIVANJA. Je stanje sreče. SEM je stanje BITI, utripati in živeti. Je stanje JAZA. Mogočna prisotnost JAZ SEM je višji jaz, je PRISOTNOST BOŽANSKEGA V VSAKI STVARI, BITJU. JE ZAVEST O MOGOČNI PRISOTNOSTI: JAZ SEM, KI SEM.

Jezus je rekel: “Sem kar Sem” Jezus ni rekel, sem to in to. Tako je bližje resnici; Mogočni Prisotnosti JAZ SEM, ki je v vsakemu od nas in v vsemu kar je.

Ko nagovarjaš mogočno prisotnost JAZ SEM nagovarjaš Stvarnika, Božansko prisotnost v sebi.

“KAKO BITI SREČEN” SE SPREMENI V BITI SREČEN

Kako biti srečen je napačno postavljeno vprašanje. Za srečo ni potrebno navodil, da bi se lahko vprašali “kako”? Sreča enostavno je. Je stanje, ko čutiš utrip srca, ko si zaljubljen v Nič in nikogar. Iz tega sledi….svoboda…radost.. 

Začuti..to je stanje..to ni delanje…to je nekaj kar se ti odpre kot notranja resnica, ko doživiš uvid.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: