Nauk Grabovoi za oblikovanje zavesti

Grigorij Grabovoj

V glavah ljudi je že tisočletja prepričanje, da na zunanjo in notranjo resničnost ne moremo vplivati. Meja med zunanjo in notranjo resničnostjo je koža.

Kako oblikovati zavest na Znanje Stvarnika?

Ni dovolj le imeti znanje. Potrebno je tudi prakticirati, sistematično oblikovati ali strukturirati zavest. Dr.Grigorij Grabovoj nam daje Znanje, s katerim dobimo sposobnosti za upravljanje z realnostjo. Seveda, ob pravilnem razumevanju in harmoniziranju svojega duha, duše in zavesti. Znanje, kako sam Stvarnik ustvarja. Znanje za večno življenje.

Najbolje je, da se vsak dan postopoma izobražujemo vsaj 15 minut. Beremo tekst in naredimo nekaj vaj. Vaje so ključnega pomena. Ker tudi pregovor pravi, brez muje se še čevelj ne obuje. Tudi, če želite razviti mišice v telesu morate delati fizične vaje. No, tukaj so mentalne vaje in delo z lastno zavestjo, dušo in duhom. Drugačno je zato, ker delate brez posrednikov. Imata Znanje in svojo zavest in duha.

Kakšen je postopek?

To Učenje je drugačno. Tu razvijate svojo zavest in svoj duh. Spoznate zakone ustroja Sveta.


Izobraževanje duše – Spletni seminar

Suptilni zakoni Duše so večni in nespremenljivi. Duša Stvarnika je vsemogočna. Mi smo celice v Stvarnikovem telesu. Imamo možnost razviti svoj duh, svojo individualnost in strukturirati svojo zavest na znanja Boga. To je prihodnost človeka.

Mi moramo spoznati kako suptilni nevidni svet deluje. In oblikovati svojo zavest, tako, da bo ne glede na zunanje situacije, vedno mirna in bo vedela, da se z realnostjo upravlja. “Ne obstaja fizična realnost, ki ni odvisna od zavesti” Grigorij Grabovoj. Mi sedaj že ustvarjamo vse dogodke (od bolezni, nesreč, do uspeha, neuspeha,..) vendar delamo to nezavedno, brez znanja kako zavest deluje. Mi smo v osnovi zavest, duša, duh in telo. Vse skupaj tvori en sistem. Duša je statična, vsebuje vse informacije. Aktivirajo se pa tiste, ki jih z zavestjo obudimo v njej. In duh je tisti, ki jih prenese v zavest in v fizično realnost. To je sistem delovanja ustroja Sveta, mikro in makro.  

Če nimamo Znanja, potem ustvarjamo to, kar želi kolektivna zavest. Kolektivno zavest pa usmerjajo in postavljajo informacije tisti, ki imajo Znanje upravljanja z realnostjo. 

In ko mi protestiramo proti “že nečemu”, v bistvu to ustvarjamo. Tak je zakon. Kamor usmerjaš pozornost, tisto raste. Zato ali želiš usmerjati pozornost na uničenje ali na rešitev in harmoničen razvoj vseh in idealno srečno prihodnost?

Ko prakticiramo Učenje Grabovoj, znamo delovati v področju dinamične zavesti, notranji svet. To je tisto področje, kjer nastajajo vzroki še nevidnih stvari, dogodkov in prihodnosti. In če poznate sistem kako se postavljajo informacije v dinamični zavesti, imate moč in odgovornost, da delujete za rešitev sebe in vseh. Le tako je zamišljeno Učenje Grabovoj. Vedno deluje za večen in harmoničen razvoj vseh. Ker vsi smo celice v Stvarnikovem telesu. Telo je fizični izraz Duše. Če zanemarjamo telo, zanemarjamo dušo. Če razmišljamo negativno, zanemarjamo svojo zavest in duha. Vedno deluje zakon teorije valne sinteze – ali kar daješ, to dobiš.

Če želimo zdravja, sreče in uspeha, moramo najprej počistiti pretekle negativne informacije. Le tako se lahko prihodnost optimizira. Potem gremo skozi seminar koncentracij skozi svojo življenjsko linijo po periodah ritma Vesolja in ponovno zapišemo informacije, ki so v Normi. Ker se preteklost vliva v prihodnost. Ves čas. Le v dinamični zavesti lahko popravimo na Normo. Potem bodo dogodki za vse harmonični in v večnem razvoju. Tako lahko uresničimo srečen svoj Svet in vseh. 

Nikoli ne pride rešitev od zunaj, vedno iz vas, vašega delovanja, pravilno oblikovanih misli in harmonije.  Ni posrednika med vami in Stvarnikom. Potrebujete le Znanje. 

Kaj so številčni nizi Grabovoj?  Nikoli nisem gledala na števila na tak način, kot jih vidim in razumem sedaj. Števila so energija Stvarnika.  In ko se mi začnemo koncentrirati ali samo v mislih ponavljati števila za določen namen, se začne na vzroku vzpostavljati uglasitev, kot pri glasbenem instrumentu. Tako lahko ozdravite, se pomladite, harmonizirate negativno situacijo, okoliščino, odnose.


Licenca GRABOVOI

Učenje Grigorija Grabovoja dajem po njegovih avtorskih knjigah in z njegovim dovoljenjem, po licenci št.S628SLO. Zato ste lahko prepričani in mirni, da boste dobili izvorno znanje. Kar pride iz izvora je pravilno, temeljno in vas usmerja v normo. Norma Stvarnika je to kar nekateri rečejo “najboljša različica vas samih”. Normo je Stvarnik namenil za vsakega na tem Svetu. Norma je popolno zdravje, srečno in izpolnjeno večno življenje, harmoničen in neskončen razvoj v fizičnem telesu. To nam je Stvarnik dal na samem začetku.

Vsi, ki prakticiramo Učenje dr. Grigorija Grabovoja, gre naše zdravje in dogodki v Normo. Norma je idealno zdravje in srečna prihodnost, harmonija in uspeh.

Primarni cilj tega Učenja je rešitev in harmoničen razvoj vseh. Ko človek dela za vse, se njegove naloge rešujejo veliko hitreje.

Brigita Blatnik, svetovalka Nauka Grabovoj

Kako se lahko optimizira prihodnost ali ozdravi svoje telo? Kakšna Znanja potrebujemo?

Grigorij Grabovoj: ” Morate imeti primarni princip. Če človek nima znanja za rešitev samega sebe, potem mu preostane princip lastnega mišljenja. To je princip rešitve v neki konkretni situaciji za upravljanje s sabo in dogodki. Treba spoznati, da se v mojem Učenju govori o fundametnalnem (temeljnem) smislu bitja, kjer obstaja upravljanje z zunanjo situacijo preko notranjega duha, notranjega spoznanja. On je zasnovan na skrivnih zakonih, ki se objektivizirajo. Postavi se problem in dela se koncentracija. Priporočljivo je, da začnete razvijati koncentracijo. Koncentrirano razvijanje misli.”