Nauk Grabovoi za oblikovanje zavesti

Grigorij Grabovoj

V glavah ljudi je že tisočletja prepričanje, da na zunanjo in notranjo resničnost ne moremo vplivati. Meja med zunanjo in notranjo resničnostjo je koža.

Ljudje se prebujamo. Iz leta v leto hitreje. Spoznavamo realnost na drugačen način. Kolektivno se naša zavest dviga. To je enako, kot da smo na velikem valu, ki nas nosi proti obali. In ravno zato, ker plujemo višje “v zavesti” je nujno imeti Znanje upravljanja z lastno zavestjo, da nas ne bo vrglo ob obalo… Grigorij Grabovoj pravi, da za višjo zavest ne obstaja nobene negotovosti ali nevarnosti. V višji zavesti ima človek Znanje, da ohrani mirnost in ko vidi, da se stvari ne odvijajo po Normi, zna upravljati z dogodki. Ne obstaja fizična realnost, ki ni odvisna od zavesti.

Kako oblikovati zavest na Znanje Stvarnika?

Ni dovolj le imeti znanje. Potrebno je tudi prakticirati, sistematično oblikovati ali strukturirati zavest. Dr.Grigorij Grabovoj nam daje Znanje, s katerim dobimo sposobnosti za upravljanje z realnostjo. Seveda, ob pravilnem razumevanju in harmoniziranju svojega duha, duše in zavesti. Znanje, kako sam Stvarnik ustvarja. Znanje za večno življenje.

Najbolje je, da se vsak dan postopoma izobražujemo vsaj 15 minut. Beremo tekst in naredimo nekaj vaj. Vaje so ključnega pomena. Ker tudi pregovor pravi, brez muje se še čevelj ne obuje. Tudi, če želite razviti mišice v telesu morate delati fizične vaje. No, tukaj so mentalne vaje in delo z lastno zavestjo, dušo in duhom. Drugačno je zato, ker delate brez posrednikov. Imata Znanje in svojo zavest in duha.

Ljudje se v raznih seansah duhovno odprejo in so odprta vrata tudi za “nepovabljene”. Niti vedo ne, da so nepovabljeni tu. Potem zbolevajo, ne morejo spati, se prepirajo, brez razloga postanejo nejevoljni, itd. Vsaka stvar ima dve plati: plus in minus. In bolj ko se tega zavedamo, bolje je. Vi morate v sebi razviti Znanje in ga povezati s Stvarnikom. Vi ste edinstveni. Ne glede na to, kje ste, kakšne težave imate,itd. Tudi, če ste zelo bolni, lahko se naučite ozdravljati sami sebe s pomočjo tehnik in števil. Znanje vam ostane za vedno. Tudi, ko človek umre, se njegov duhovni razvoj ne zaustavi. In ostane z vami lastna zavest. Če nimate Znanja, vas je zlahka speljati na “boj”. Teme se vsak boji, ko pa prižgemo luč, pa uvidite, da ste se brez potrebe strašili”.

Kakšen je postopek?

To Učenje je drugačno. Tu razvijate le svojo zavest in svoj duh. Delate le s svojo dušo. Nikoli ne z drugo dušo. V duši so vse informacije. Karkoli si zaželite to je za dušo že tisti trenutek razlog, da se ta informacije aktivira in da dobite željeno. Zakaj potem tega ne prakticiramo? Ker nimamo razvite zavesti. Duša sama nič ne dela. Ona lahko vse v trenutku uresniči, a brez duha in zavesti se nič ne zgodi. Vidite. Imeti morate Znanje. Spoznati kako duh prenaša informacije iz duše v zavest. In kako se to odrazi v zavesti in fizičnem telesu in dogodkih.

Znanje je izven naše običajne logike, zato ga osvajate postopoma, da postane logika Boga vaša logika.

No, ravno zato, ko sem pred leti začela prakticirati Grabovojevo Znanje, sem imela veliko vprašanj. Vem, s kakšnimi težavami sem se srečevala. Zato vam bom povedala na način, da boste Znanje osvajali veliko hitreje in učinkovito. Dr.Grigorij Grabovoj opisuje v njegovih knjigah, kolikor je mogoče enostavno, vendar se določeni pomeni in izrazi morajo osvojiti na način, ki včasih zahtevajo drugačen pogled na realnost, kot smo je bili vajeni do sedaj.

Na internetu, je veliko informacij. Veliko tudi izkrivljenih. Zaradi ohranitve originalnosti, se vedno vprašajte, od kje je prišla ta informacija? Kje je njen izvor?

Znanje sem zato oblikovala v spletni seminar na način, da ga lahko pravilno in postopoma osvajate sami, doma, poslušate video lekcije, ko imate čas in ste pripravljeni na učenje.

Mnenje udeleženke

Brigita, Vesela sem, da sem na poti tvojega življenja, da se imam priložnost učiti
od tako izjemne in znanja polne osebe. Srčna in iskrena si! Hvala ti za vso predano znanje in vse uporabne informacije, tehnike. Hvala iz srca.


Izobraževanje duše – Spletni seminar

Suptilni zakoni Duše so večni in nespremenljivi. Duša Stvarnika je vsemogočna. Mi smo celice v Stvarnikovem telesu. Imamo možnost razviti svoj duh, svojo individualnost in strukturirati svojo zavest na znanja Boga. To je prihodnost človeka.

Mi moramo spoznati kako suptilni nevidni svet deluje. In oblikovati svojo zavest, tako, da bo ne glede na zunanje situacije, vedno mirna in bo vedela, da se z realnostjo upravlja. “Ne obstaja fizična realnost, ki ni odvisna od zavesti” Grigorij Grabovoj. Mi sedaj že ustvarjamo vse dogodke (od bolezni, nesreč, do uspeha, neuspeha,..) vendar delamo to nezavedno, brez znanja kako zavest deluje. Mi smo v osnovi zavest, duša, duh in telo. Vse skupaj tvori en sistem. Duša je statična, vsebuje vse informacije. Aktivirajo se pa tiste, ki jih z zavestjo obudimo v njej. In duh je tisti, ki jih prenese v zavest in v fizično realnost. To je sistem delovanja ustroja Sveta, mikro in makro.  

Če nimamo Znanja, potem ustvarjamo to, kar želi kolektivna zavest. Kolektivno zavest pa usmerjajo in postavljajo informacije tisti, ki imajo Znanje upravljanja z realnostjo. 

In ko mi protestiramo proti “že nečemu”, v bistvu to ustvarjamo. Tak je zakon. Kamor usmerjaš pozornost, tisto raste. Zato ali želiš usmerjati pozornost na uničenje ali na rešitev in harmoničen razvoj vseh in idealno srečno prihodnost?

Ko prakticiramo Učenje Grabovoj, znamo delovati v področju dinamične zavesti. To je tisto področje, kjer nastajajo vzroki še nevidnih stvari, dogodkov in prihodnosti. In če poznate sistem kako se postavljajo informacije v dinamični zavesti, imate moč in odgovornost, da delujete za rešitev sebe in vseh. Le tako je zamišljeno Učenje Grabovoj. Vedno deluje za večen in harmoničen razvoj vseh. Ker vsi smo celice v Stvarnikovem telesu. Telo je fizični izraz Duše. Če zanemarjamo telo, zanemarjamo dušo. Če razmišljamo negativno, zanemarjamo svojo zavest in duha.

Če želimo zdravja, sreče in uspeha, moramo najprej počistiti pretekle negativne informacije. Le tako se lahko prihodnost optimizira. Potem gremo skozi seminar koncentracij skozi svojo življenjsko linijo po periodah ritma Vesolja in ponovno zapišemo informacije, ki so v Normi. Ker se preteklost vliva v prihodnost. Ves čas. Le v dinamični zavesti lahko popravimo na Normo. Potem bodo dogodki za vse harmonični in v večnem razvoju. Tako lahko uresničimo srečen svoj Svet in vseh. 

Nikoli ne pride rešitev od zunaj, vedno iz vas, vašega delovanja, pravilno oblikovanih misli in harmonije.  Ni posrednika med vami in Stvarnikom. Potrebujete le Znanje. 

Kaj so številčni nizi Grabovoj?  Nikoli nisem gledala na števila na tak način, kot jih vidim in razumem sedaj. Števila so energija Stvarnika.  In ko se mi začnemo koncentrirati ali samo v mislih ponavljati števila za določen namen, se začne na vzroku vzpostavljati uglasitev, kot pri glasbenem instrumentu. Tako lahko ozdravite, se pomladite. 


Licenca GRABOVOI

Pravilno znanje ne sme biti izkrivljeno ali napačno posredovano, ker se izgubi pomen in smisel Učenja. Seminarji so po njegovih avtorskih knjigah. Licenca št. S628SLO

Vsi, ki prakticiramo Učenje dr. Grigorija Grabovoja, gre naše zdravje in dogodki v Normo. Norma je idealno zdravje in srečna prihodnost, harmonija in uspeh.

Primarni cilj tega Učenja je rešitev in harmoničen razvoj vseh. Ko človek dela za vse, se njegove naloge rešujejo veliko hitreje.

Brigita Blatnik, svetovalka Nauka Grabovoj

Kako se lahko optimizira prihodnost ali ozdravi svoje telo? Kakšna Znanja potrebujemo?

Grigorij Grabovoj: ” Morate imeti primarni princip. Če človek nima znanja za rešitev samega sebe, potem mu preostane princip lastnega mišljenja. To je princip rešitve v neki konkretni situaciji za upravljanje s sabo in dogodki. Treba spoznati, da se v mojem Učenju govori o fundametnalnem (temeljnem) smislu bitja, kjer obstaja upravljanje z zunanjo situacijo preko notranjega duha, notranjega spoznanja. On je zasnovan na skrivnih zakonih, ki se objektivizirajo. Postavi se problem in dela se koncentracija. Priporočljivo je, da začnete razvijati koncentracijo. Koncentrirano razvijanje misli.”

Koliko časa naj bi izvajali vaše metode za upravljanje z duhom za spremembo svoje resničnosti na bolje?

Grigorij Grabovoj:”Priporočljivo je vsaj enkrat dnevno, lahko pa kolikor hočete. Ves čas se mi ljudje miselno obračajo. Lahko pride do ozdravljenja, če so moje knjige v bližini človeka, npr. v premeru 5 metrov. To so konkretni primeri. Zahvaljujoč, da se mi ljudje obračajo miselno po pomoč in da prakticirajo tehnike po mojih knjigah se proces regeneracije poveča in optimizacija se hitreje uresniči.

Ali, če se učim vašega znanja, vi meni pomagate?

Grigorij Grabovoj:”seveda, jaz delam z vsemi, ki se mi miselno obračajo, berejo tekste, poslušajo moje znanje. Kolikor globlje sprejemate moja znanja, to boste imeli več praktičnih metod in manj problemov v prihodnosti. “