Spletni seminar

DOBITE ZNANJE ZA VEČNO ŽIVLJENJE IN UPRAVLJANJE Z DOGODKI.

VSEBINA SEMINARJA JE TUKAJ: https://gitina-akademija.thinkific.com/courses/grigorij-grabovoj-osnovni-seminar

TO JE PROCES RAZVOJA DUHA IN UČENJA TEHNIK ZAVESTI.

ZNANJE, KI OSTANE Z NAMI ZA VEDNO.

KO PREKO SPOZNANJA USTROJA SVETA, SPOZNAMO SAMI SEBE KOT STVARNIKA. ODGOVORNI ZA VSE.

PRETEKLOST SE VES ČAS PREKO SEDANJOSTI VLIVA V PRIHODNOST. TO DELA NAŠA ZAVEST.

ZAVEST
USTVARJA ČAS IN PROSTOR IN MATERIJO.

ZAVEST JE LAHKO STATIČNA ALI DINAMIČNA. STATIKA JE NESPREMENLJIVA.

DINAMIČNA ZAVEST JE GIBKA KOT IGRA S PLASTELINOM.

NAUČITI SE UPORABLJATI DINAMIČNO ZAVEST JE KLJUČNO.

DVIG ZAVESTI JE RESNIČNA POT K BOGU.

BOŽJE KRALJESTVO JE VISOKO STANJE ZAVESTI.

Strukturirana zavest zna upravljati z realnostjo. Števila pomagajo strukturirati zavest na enostaven način. Izgraditi impulz v zavesti potrebnih znanj za materializacijo zdravja ali objektov, predmetov,..

Kako uporabljati številčne nize Grabovoj?

Cilj je eden. Imate težavo, potrebujete rešitev in rezultat. Števila so jezik Stvarnika. Vsakemu človeku je Stvarnik namenil zdravo in srečno ter izpolnjeno življenje. To je NORMA Stvarnika. Vse kar je izven norme je potrebno vrniti nazaj, uglasiti. In števila uglasijo. Spoznali boste kako delati s števili, tehnologije in številčni nizi za zdravje, uspeh. obilje, partnerja, za službo, za srečno prihodnost, za intuicijo, za razvoj jasnovidnosti,..

Ne moremo postati kreatorji svoje resničnosti, dokler zavesti ne strukturiramo. To naredijo tehnologije, številčni nizi, vaje in izobraževanje. Pri tem je pomembna duhovna rast. Težimo k organiziranju sreče v telesu in da smo ves čas v stiku s Stvarnikom. Osebni razvoj in stanje duše je kriterij uspeha .

Metode koncentracij Grabovoj

Prevedena knjiga Metode za razvoj zavesti so vaje dr. Grigorija Grabovoja, ki jih je dal za vsak dan v mesecu za 31 dni. Vsak dan naredite vajo, ki vam vzame 5 minut. In tako ob minimalnem vložku časa in energije učinkovito razvijete zavest. Vaš pogled na resničnost se bo spreminjal in ko boste spreminjali pogled, boste začenjali razumeti kolektivno zavest, ki je statična in vaša dinamična zavest bo znala upravljati z dogodki, z vašim zdravjem. Dejansko vi nič novega ne dobite, samo naučite se uporabljati orodje, ki je vaša zavest. Bolj ko imate koncentrirano bolj se vam realnost podreja. Koncentrirana zavest je ustvarjalna.

Imamo dve vrsti koncentracij: 1. ko delate vajo in se koncentrirate na številčni niz. 2. ko se izobražujete, ko berete načela zavesti ( zbrana v knjigi Vstajenje in večno življenje) ko delate tehnologije, ko poslušate o tem Znanju, se v vas postopoma koncentrira zavest. To so potrebna znanja, ki jih morate sami osvojiti in resnična zavest je Stvarnikova zavest. On samo pomisli in se zgodi. Znanje vam pomaga zgraditi potrebni impulz v zavesti, da upravljate.

Izobraževalni sistem Grabovoj

Izobrazite svojo dušo in se osebno razvijte.

Spoznali števila v globino. Razumeli simboliko. Jo takoj uporabili v svojem življenju za neposredno upravljanje z dogodki iz svoje zavesti in duše. Najvišje Znanje za kreiranje srečnega in harmoničnega življenja. Za makro rešitev vseh.

Ko gremo ljudje skozi življenje, ves čas delamo odločitve. In naše odločitve in izbire nas vedno usmerijo na življenjski poti: na levo ali na desno stran na življenjski liniji. Leva je minus neskončnost in desna je plus neskončnost. In Stvarnik prihaja iz desne strani, iz plus neskončnost. Od tam prihaja Srebrno bela Svetloba Večnosti. Nekateri mu rečejo Absolut. To je Stvarnikova Zavest, Duh, Ljubezen iz katere je vse ustvarjeno. Usmerili bomo življenje naprej in navzgor za harmoniziranje na NORMO Stvarnika.

Prevedena knjiga Izobraževalni sistem Grigorij Grabovoja, je izobraževanje duše. Človek ima v svoji duši zapise že 3 leta pred rojstvom, zadnja etapa se konča z 21.leti. In te vezi z zunanjim svetom so pretrgane. Bolezni, težave, negativna razpoloženja. S koncentracijami ponovno zapišemo. Enostavno gremo na časovni liniji, po ritmu Stvarnikovih števil. Jezik je sferoiden in črke so števila. Pišemo NORMO. Etape ustvarijo zapis do 21.leta in zadnja se ponavlja v neskončnost. Skozi posnete koncentracije mentalno predate svoji duši normo, svojim otrokom, bližnjim. Optimizirate prihodnost in zagotovite kreativen razvoj in neposredno upravljate z dogodki.

ZGODBA O ZAČETKU UČENJA

Zgodba o začetku učenja. Vizija jasnovidke, 1 leto 9 mesecev in 9 dni pred rojstvom Grigorija Grabovoja.

Več o vsebini spletnega seminarja

https://gitina-akademija.thinkific.com/courses/grigorij-grabovoj-osnovni-seminar