O meni

Sem mama dveh najstnikov, žena, ljubiteljica narave in morja. Dve besedi, ki me najbolj označita sta plavanje in knjige. V tem uživam. Mogoče zato, ker sem po horoskopu riba. 🙂

Po poklicu sem dipl.ekonomistka, po duši duhovna raziskovalka. Od nekdaj sem rada brala vse kar je povezano z duhovnostjo.

Privlačijo me piramide v Bosni. Vsako leto jih s partnerjem Klemnom obiščeva.

Moja pot se je začela z reiki mojstrstvom. To me je vodilo skozi nenehno iskanje resnice. Želela sem spoznati Absolutno resnico. In leta 2013 sem prišla do Učenja Grigorija Grabovoja, ki je znanstveno pojasnil zakone suptilnega sveta. Njegovo Učenje sem začutila, to je to, kar ljudje potrebujemo. Potrebujemo Znanje, da Spoznamo sebe, skozi duhovne oči. Skozi takšne oči kot nas gleda Stvarnik. On nas ljubi in mi smo narejeni po njegovi podobi in nosimo njegovo Znanje v duši.

Tako sem začela pisati blog o duši in zavesti, nato sem izobraževala individualno, naredila spletni seminar. Imam licenco, pogodbo z dr.Grigorijem Grabovojem, da lahko njegovo Učenje posredujem naprej. Kajti pomembno je, da se Učenje ne izkrivlja in da ostane izvorno originalno, Znanje prihodnosti, Znanje o oblikovanju zavesti na Večno življenje.

Vsak, ki ima željo, da se osebno razvije, je to Učenje fundamentalno. Samo preko Spoznanja, Samospoznanja pride človek do Stvarnika.

Brigita Blatnik, Gita

Vizija

Moja vizija je, da se vsak človek na tem planetu nauči upravljati po tehnologijah zavesti, uresniči srečno življenje, da se izrazi skozi svojo dušo in da mu je služba hobi in da se večno in harmonično razvija v smeri neskončnega razvoja in neskončnega ustvarjanja.

Da se vzpostavijo skladni in harmonični odnosi v družini. Družina je osnovna celica družbe. Družina potrebuje svoboden dih, kreativen razvoj, ljubeče odnose, številčne nize za ozdravljenje, če pride neravnovesje.

In da se na celem planetu enkrat za vselej zaživi svobodno in srečno s Stvarnikovo voljo.

Poslanstvo

Širjenje Znanja o Večnem življenju. O Večnem samoobnavljanju. O upravljanju z dogodki, pomlajevanju in ozdravljenju s števili.