Art of Living

Blog

Zadnje 3 dni oktobra čas preporoda

Po Keltskem izročilu je čas med oktobrom in začetkom novembra čas novega cikla. Kelti so praznovali novo leto 31.10 na 1.11. To je bil čas, ko so delali obrede.

Kaj praznujemo te dni sedaj mi? Praznik spomina na mrtve. Torej je tudi to neke vrste obred, da se spominjamo svojcev in jim prižigamo sveče in nosimo cvetje. V bistvu jih s svojo mislijo obujamo. Zato pravijo, da se te dni najbolj tanjša meja med duhovnim in fizičnim svetom.

Zakaj imamo obrede skozi zgodovino človeštva? Vse je povezano s cikličnim ponavljanjem in ritmom Vesolja in življenja. Iz Učenja Grigorija Grabovoja, Izobraževalni sistem, ki je izobraževanje duše, pravi, da je človek sistem v katerem so združeni 4 temelji: duša-duh-zavest-telo. Vse skupaj tvori celoto. Duša ne potuje in ne doživlja časa. Duša se v človeku izraža le preko duha in zavesti. In duša je izražena skozi filter zavesti. Ki včasih naredi izkrivljeno sliko realnosti.

Grabovojev izobraževalni sistem, govori o zakonih suptilnega nevidnega sveta, kako se človek giblje v ritmičnih ciklih skozi življenjsko linijo. In v duši so povezave z elementi sveta, ki se skozi ciklično umiranje in rojevanje ljudi, pretrgajo. Razlog, da svoje življenje ne doživljamo v popolni harmoniji je ravno v tem, da imamo te povezave poškodovane, prekinjene. V kolikor bi človek te vezi v popolnosti obnovil, jih povezal, ne bi potreboval niti več umirati. Kajti Stvarnik je človeku namenil večno življenje v fizičnem telesu. Naša zatemnjena zavest te informacije nima, zato tega ne moremo verjeti.

Življenje posameznika je podvrženo pod zakoni univerzalnega ritma in cikla, kjer se te povezave lahko ponovno zapišejo s pravilnimi informacijami, ki jih je dal Grabovoj ljudem skozi njegov izobraževalni sistem. Dobil jih je namreč od samega Stvarnika. In njegov izobraževalni sistem ne govori le o ritmu življenja človeka, pač pa o univerzalnem ritmu, kako se v bistvu gradi Svet in mi v njemu. Ko spoznate ta ritem, spoznate Izvorno znanje kako se gradi vsaka stvar, življenje, dogodek. To je na ravni organizacije sveta skozi informacijo. Vi pridete do ravni, ki vam jo je kot svobodni osebi in neodvisni osebnosti, predal Stvarnik.

Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoj za preporod

Vse je povezano in vse se dogaja v ritmih. Tudi leto 2020 je po tem učenju zelo posebno in vse kar se bo zgodilo v teh časih, kar bomo ljudje doživljali v kolektivni zavesti bo imelo vpliv na leto 2021, ker je to leto že začetek delovanja. Ja res je zelooo pomemben čas!

Če želimo, da bomo ljudje rešeni, svobodni in srečni v harmoničnem svetu, je ta čas sedaj pravi, da ponovno preko mentalnih predaj znanja sami svoji duši, zapišemo novo prihodnost. Prihodnost, ki bo vplivala na prihodnost naših otrok in prihodnost nove dobe vodnarja, ki se je začela z novim tisočletjem. To je tako pomemben čas. Prav te dni imamo priliko, da svojo zavest, usmerimo v svojo dušo in ponovno zapišemo to, kar nam je Stvarnik namenil. Tako bomo vedno zaščiteni, varni in bomo znali videti “skozi”. Vedno bomo mirni, ker bomo imeli znanje upravljanja z dogodki. Stvarnikova Duša je neposredno znanje.

Če želite skozi ta izobraževalni sistem Grigorija Grabovoja, ki je izobraževanje duše in spoznanje zakonitosti suptilnega sveta s katerim se upravlja, se vpišite tukaj.

Kaj predstavlja Samhain po Keltih?

“Samhain, eden največjih keltskih in poganskih praznikov, se začne ob sončnem zatonu 31. oktobra, praznuje pa se še ves dan prvega novembra. Njegovi barvi sta črna in oranžna, simboli, povezani z njim, pa svetilka iz buče, maska, kotel, metla in bakla. Vsi ti predmeti nastopajo pri samhainskih obredih praznovanja in čaščenja.

Samhain predstavlja nov začetek keltskega leta, ki šteje trinajst lunarnih mesecev, od katerih vsak nosi ime in energijo posameznega svetega drevesa. To je čas, ko se Kolo leta popolnoma obnovi in odvrti na isto točko, kjer se je pričelo vrteti.

 Na to noč je po legendi stari bog umrl, se vrnil domov na Drugi svet ali Tir – Na – Nog in potrpežljivo čakal na ponovno rojstvo ob zimskem solsticiju.

Kelti verjamejo, da se na ta dan najbolj stanjša tančica, ki loči svet živih od sveta mrtvih. Duhovi se prosto sprehajajo po obličju Zemlje, obiskujejo svoje žive prijatelje in sorodnike ter se pridružujejo vsesplošnemu praznovanju in razposajenemu rajanju.

Keltsko novo leto se konča z mesecem bezga, ki je trinajsti, najkrajši mesec keltskega koledarja. Pripadajo mu zgolj trije zadnji dnevi oktobra.

V tem času je najprimernejše opravilo izganjanje duhov starega leta, da bi novo lahko zasijalo v vsej svoji svežini in ustvarjalnosti. Bezeg ponazarja ponovno rojstvo.

Zadnje tri dni oktobra lahko izkoristite za preporod in obnovitev. Če si bezgov grm poškoduje vejo, se le-ta brž zaraste in zaceli, poleg tega pa se tudi hitro ukorenini. Njegova trdoživost bo tudi vam pomagala, da si čim prej zacelite stare rane in vstopite v prvi mesec novega keltskega leta, v mesec breze.

Mesec breze je prvi mesec novega keltskega leta. Breza ima bela debla. Bela barva je simbol nedolžnosti, čistosti. Je simbol, da se je rodilo nekaj novega. Torej naredite koncentracijo z upravljanjem po učenju Grabovoja in zapišite svojo pot. Izberite Zlato pot.

November je po keltskem koledarju čas za nov začetek ljubezenskih in poslovnih zvez, pa tudi za nove izkušnje na področju duhovnosti. Dobili boste priložnost preizkusiti svoj pogum in pripravljanost za spremembe. Opustite zastarele zamisli in se odrecite škodljivim vplivom.

November prebuja kali novega upanja, primeren pa je tudi za vse vrste diet, postov in očiščevanj negativnih čustev, zlasti strahu, jeze in razočaranj.

Ako v mesecu breze začenjate duhovno potovanje, morate najprej ozavestiti svoj namen in se vprašati, česa si najbolj želite. Prečistite svoje odločitve, da jasno in bleščeče zažarijo. Podoba izpolnjene želje naj preplavi vaš um brez sence dvoma.” Vir: pozitivke

Kaj je preporod?

Preporod pomeni, da se je človek ponovno rodil. Pomeni, da je zavestno spoznal, uvidel novo resničnost. Ni se spremenila okolica, spremenil se je njegov pogled na Svet. Učenje Grabovoj pravi, da mora človek “zagledati” svet kakršnega si želi, še preden se pojavi v resničnosti. Na nevidnem, suptilnem svetu se to naredi. In zato je imeti znanje kako se te zakonitosti kreirajo in imeti mora pravilno strukturo zavesti. To pomeni, da spozna načela zavesti in zakone suptilnega sveta.

Koristi Učenja Grigorija Grabovoj

V procesu boste obvladali:

 1. tehnologije upravljanja z lastno zavestjo zaradi obnavljanja fizičnega telesa, za uskladitev medsebojnih odnosov, zaradi upravljanja in optimizacije prihodnjih dogodkov,
 2. lahko boste razvili prognostično upravljanje za preprečitev nesreč, bolezni, katastrof, ekoloških problemov, lahko boste upravljali z atmosferskim vremenom.
 3. Lahko boste uporabljali tehnologije zavesti za obnavljanje svoje okolice (rastline, živali, vode).
 4. Lahko boste širili metode učenja Grigorija Grabovoja za upravljanje  v sferah za ohranjanje zdravja, izobraževanja, religije, sociologije, ekonomije in drugo.

V procesu izobraževanja formirate svojo zavest tako kot to dela Stvarnik.

Glavna naloga Grabovojevega Učenja

Glavna naloga učenja Grabovoj je preprečitev globalne svetovne  katastrofe. Dejstvo je, da rešujemo osebne naloge preko tega, da se najprej opredelimo za makro rešitev in harmoničen razvoj vseh. Tako nas Stvarnik podpre in osebni cilji se rešijo. Pri tem nastane ustvarjalno upravljanje z bilo kakšnim dogodkom. Nauk Grigorija Grabovoja je nova pot v smeri ustvarjalnega razvoja sveta.

Prvič je matematično dokazano

Prvič so odkriti in v praksi potrjeni temeljni zakoni ustvarjalnega upravljanja z bilo kakšnim objektom informacije v smeri rešitve brez uničevanja.

Prvič je matematično odrejeno in v praksi dokazano, da s spremembo opažanja, lahko spremenimo informacijo v vseh sistemih stvarnosti.

V tem učenju ni besed kot so greh, suženj, božja kazen, strah pred bogom, ovce, hudič… o človeku se ne govori, da je ničvreden, slab, umazan v mislih. Učenje je prežeto s spokojnim pozitivizmom skozi globoko spoštovanje svobode človeka brez poigravanja in manipuliranja. 

Človek zbira izkušnje, ki se potem transformirajo v modrost. Vsaka izkušnja je dragocena.

TO JE NOVA ZNANOST

NOVA ZNANOST JE VEČEN IN SKLADEN RAZVOJ. “Znanost in religija gresta sedaj skupaj naprej”.

SPLETNI SEMINAR z jasno in razumljivo razlago Učenja Grigorija Grabovoj.

To je znanje za resnični razvoj osebnosti. Videli boste kako se formira duhovni in fizični svet, z gledišča nalog Stvarnika. S tem dobite resnično znanje globokih tem, globokih vzrokov v svetu, s stališča vaše osebnosti, ki gre v Svetu po zamisli Stvarnika. ” Grigorij Grabovoj

Če želite skozi Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoja SE VPIŠITE TUKAJ

Ustvarjanje s fotonsko energijo

Vzajemno delovanje s fotonsko energijo in zavestjo. Zavest je velika ustvarjalna moč.

Fotonska energija

Kako lahko kreiramo z zavestjo in fotonsko energijo?

Epifiza je izvor delovanja fotonske energije v človekovem organizmu. Kaj je potrebno narediti?

Koncentriramo se na Epifizo in izgrajujemo iz fotonske energije, preko tretjega očesa, en tanek svetlobni snop – en mali delček v obliki zvezdice in za njim je še en in tako v vrsti tvorijo snop. Koncentrirajmo se na snop in ga zrolajmo v eno zlato sfero. Predstavljajte si kolikor je mogoče intenzivno. Sedaj se ta zlata sfera približa vašim ustam. Poljubite jo in jo pošljite človeku, kateremu je ta poljub namenjen. 🙂

Igrajte se

Igrajte se!

Fotonska energija

Fotonska energija vsebuje drugo frekvenco, eno bolj fino energijo od tiste, ki smo jo navajeni. Mi smo jo že občutili. Ona je na Zemlji. Vsak človek se je že spoznal s to vibracijo.

Značilnosti:

 1. Jasno razmišljanje in razumevanje o tem kaj se dogaja. Fotonska energija ni sciencfiction ali iluzija. Mi smo z njo že v stiku.
 2. Dobro razpoloženje.  Ona vstopi v nas, ko nam je dobro(tukaj in sedaj, v tem trenutku). Ne mislimo niti o preteklosti niti o prihodnosti. Nahajamo se v stanju notranje lepote, tukaj in zdaj.
 3. Znanje – nastopi tedaj, ko razumemo kaj se dogaja z nami. Ne kričite “zakaj”, razumete situacijo, se učite iz nje in jo sprejmete. 

Moramo se učiti biti v tem stanju – radost, ne strah. Dajte sebi možnost prilagoditve energiji.

Vir: iz seminarja po učenju dr.Grigorija Grabovoja, Jelena Majorova, Jaroslaw

Števila samo glejte in povejte cilj. Potrebno je postaviti namen. Vedno najprej postavimo cilj, da so vsi ljudje rešeni in da se Svet skladno razvija in potem svoj cilj. Ker je prvi in glavni namen in cilj Grabovojevega učenja Rešitev sveta. Ker vsi smo celice v Stvarnikovem telesu.

 

Prehod v 4d v 3 dneh

Kako bo potekal prehod v višje dimenzije, po mnenju ruskih poznavalcev fotonske energije.

Znano je, da iz središča kozmosa prihaja na Zemljo energija, fotonska svetloba, ki je modrikaste barve. 

Ta svetloba ima zelo visoko vibracijo. Mi smo sedaj že v stiku z njo. To je popolnoma naraven proces, na nas je, da se le uglasimo na njo. Da dvignemo zavest, meditiramo in ohranjamo mir. 

Ni potrebe, da smo v strahu. Čeprav tema straši. Tudi umetna svetloba 5G moti prejem te fotonske energije, naravne kozmične svetlobe. Hipofiza je pri tem zelo pomembna, da ostane zdrava. 

Prehod v višje dimenzije bo potekal 3 dni:

1.dan Zemlja v fotonskem obroču

V prvih treh dneh bo Zemlja stopila v fotonski obroč. Ta energija je nova oblika energije, nima začetka in konca. Je prvobitno ustvarjena od Stvarnika. 3.dimenziji je bila nedostopna. Ta obroč bo zelo gost in bo prekril Sonce. Zgledalo bo kot Somrak. Zahladilo bo, nastal bo notranji hlad, katerega do sedaj nismo občutili. To bo usklajevanje s fotonsko energijo. Celice se bodo usklajevale na spomin na njo. 

V prvih 12 urah, ne po potrebe po gibanju. Lahko bodo manjši potresi, kot posledica usklajevanja s to energijo. V prvih dveh urah se bodo izgubile vse maščobe v telesu, spremenile se bodo, začele bodo svetiti. Otroci bodo takoj vstali. Oni vedo zakaj so na Zemlji, ne bodo v strahu. Po izgubi za aktivnostjo, bomo vzpostavili telepatsko komunikacijo s sorodniki, ne glede na to kje se nahajate. Brez panike!

2.dan Zahladilo bo

Hlad in tema bo intenzivnejša, zgradila se bo vez z angeli in učitelji preteklosti.

Kaj je pomembno za ta dan? Koncentrirajte se v Zavesti na BELO SVETLOBO IN NA TO, DA CELICE SVETIJO SVETLOBO.

3.dan Prehod v blaženost

Tistim, ki se bodo odločili ostati, bo postalo še malo hladneje in temnejše. Tukaj se bodo ljudje odločili, ali želijo ostati v 3.dimenziji ali bodo prešli v višje dimenzije. Tisti, ki se bodo odločili za prehod, se bodo spoznali s fotonsko energijo in ustvarili BLAŽENOST. Tisti, ki bodo v 3.dimenziji, nastopa proces nadaljnjega zgoščevanja telesa. 

Po 3.dnevu, bo somrak postopoma izginil. Potem bomo opažali spremembe. Navajati se bomo začeli na njo. Ko bomo hodili, bomo opazili, da se ne dotikamo tal. Ostali bomo na kratko v zraku in se polahko spuščali proti tlom. Ta svetloba bo pokazala našo osebnost. Lastno telo bomo lahko ponovno izgradili, obiskali bomo l nove Univerzume..

Izvor: Jelena Majorova, Jaroslaw

Roglič in Pogačar, kjer so čudeži mogoči

Zadnjič sem slučajno po televiziji slišala mladega prikupnega fantiča, ki je očitno navijal za naše kolesarje na dirki. Rekel je:”Roglič je naš ponos, Pogačar je pa slovenec.” 🙂 Oba fanta sta čudovita in dosegla sta neverjeten uspeh. Za promocijo Slovenije sta naredila zelo veliko.

In če bi slovenci vedeli, da imamo še veliko skritih adutov na vseh področjih življenja, bi enkrat za vselej prenehali obujati spomine na to, kar nas ne radosti in veseli.

Duša omogoča čudeže

Duša – Znanje Duše je v vsakemu od nas. Duša omogoča, telesu, da se vse čudežno reši, kakršen koli cilj pač ima pred seboj.

Mislim, da je Primož med dirko spoznal, da je Pogačar močan kolesar. Primož je bil v javnosti bolj prepoznan in viden, zato so ga otroci vzljubili in vsa slovenska javnost, naj bo ponosen na to. Vsi smo res ves čas navijali za njega. Zgodil pa se je preobrat, kjer je bila na delu sama Duša.

Ko se je po vseh teh dnevih boja Primož uspešno dokazoval in nosil rumeno majico ter pokazal, da je fokus uma, nekaj neverjetnega in močnega, je Pogačar vihravo kolesaril med karavano in kot da točno nima fokusa, ni imel tako vrhunske ekipe,.. imel pa je nekaj, kar dodaja piko na i pri vsakem športu in vsakem poslu, vsaki življenjski situaciji,.. bil je v stiku z Dušo. Pri njemu se je videlo, da ko pride čez cilj, da uživa, kljub mukam, ki jih preživlja. Smehlja se.

To je resnično Veliko Znanje. Vsi vemo, da sta vizualizacija in fokus pomembna, ampak je tu še tretja stvar – to je užitek in vera, ki se rodi kot impulz v trebuhu. To je podobno temu, ko se zaljubiš in imaš metuljčke v trebuhu. Brez tega ni pravega uspeha. Užitek je Duša.

Za čudež morata biti obe sili v ravnovesju

V vsakem človeku energijsko delujeta dve sili, ki se prepleteta kot dve vzpenjajoči si kači, zlate in srebrne barve. Če je človek desničar velja to, sicer obratno.

Če želimo čudežne rešitve, morata biti obe sili v ravnovesju. Kot na tehtnici, v popolnem ravnovesju, takrat se vse ustavi in zgodi se.

Desna stran

 • Zlata sonce
 • Ogenj, volja
 • Fokus, vizualcijacija
 • Moška energija
 • Moč, analiziranje
 • Gre skozi desno stopalo v zemljo

Leva stran

 • Srebrna, Luna
 • Voda, čustva
 • Užitek, radost
 • Ženska energija
 • Intuicija, gibkost
 • Vstopa skozi levo stopalo iz zemlje.

Posadi seme, postavi simbol

Ko sta obe energiji združeni, v ravnovesju, je pripravljen teren, kamor se posadi seme. Seme je z vidika zavesti informacija. Kot na vrtu. Če bomo zelo dobro pripravili zemljo in posadili seme, bo le ta dala bogat pridelek.

In kako je Pogačar posadil seme? V enem intervjuju se je njegov trener pohvalil, medtem kot je pokazal sliko na kateri je bilo rumeno kolo:” Poglejte, tole smo nabavili za zadnjo dirko kronometra!”

Postavili so simbol. Hkrati so verjeli in Pogačar je rekel, vedel sem za vsako luknjo. On je imel takrat cilj pred očmi, vendar je bila prisotna večja želja, kot pri Primožu. Zato je bil tak rezultat.

Oba fanta sta čudovita, ni dvoma. Čestitke obema in hvaležni smo jima, fenomenalna sta.

Oba sta naš ponos!

Znanje Duše daje velika spoznanja o Svetu. Kako se Svet gradi. Akademik Grigorij Grabovoj pravi, da se lahko Svet reši z znanjem Duše. Z znanjem o samospoznanju.

Simbol ključ za spremembo sveta

Naslednji pojmi imajo velik vpliv: Simbol je odraz mnogih realnosti. Izbrisati simbol – preobraziti realnost. Premestiti simbol – spremeniti realnost. Postaviti simbol – ustvariti realnostl. S temi pojmi lahko upravljamo s svetom preko simbolov. Pri tem se simbolika lahko na mnoge načine spreminja. Področje ustvarjanja vesolja je simbol večnosti. 8.

Duša ni nekaj kar je v človeku. Duša je vse kar obstaja. Od neskončnosti do večnosti, to je Bog, je Stvarnik. Je Svetloba Znanja. Je Znanje kako sam Stvarnik ustvarja Svetove. Dvig zavesti, je pravi način, da spremenite sebe in svet.

Pravilno strukturirano usmerjanje misli in čustev iz notranjega sveta, pripelje čudež v realnost. Kako je to mogoče? Za običajno logiko je to nemogoče. Vendar tu velja logika Boga, ki je izven 3D realnosti. 4D, stanje višje zavesti, kjer čas ni linearen. Tam so vsi dogodki ( na primer, tudi Primož, ki zmaga. Pogačar, ki zmaga, kjer oba ne zmagata, itd.) Tam so dogodki v sferah: prostor-čas. Da oživimo tisto sfero, ki jo imamo za cilj, je potrebno to kar sem napisala: koncentracijo in duhovno razpoloženje, stik s Stvarnikom, Svetlobo v sebi, ki daje čudežne rešitve. In impulz iz duše. Ki je želja v čisti obliki. Takrat so čudeži mogoči! 🙂

Slika je iz spletni virov.

8.8. Levja vrata odprejo zlato pot do bogastva

Portal Levja vrata je odprt od 26. julija do 12. avgusta, 8. avgusta pa je njegova energija najbolj močna oz. na vrhuncu.

Duhovno sonce iz zvezde Sirius v naše srce

Sirius je fiksna zvezda v konstalaciji Raka in poznana tudi kot naše duhovno sonce. 

Naši predniki so verjeli, da predstavlja vrata v nebesa oz. je dom višje vibracijskih bitij. Verjeli so tudi, da njena energija prinaša povečano modrost, s katero se lahko poveže tudi človek na Zemlji, ko Sirius močno sveti na nebu. 

Tako kot Sonce omogoča življenje našemu fizičnemu življenje, Sirius omogoča življenje našim duhovnim telesom. 

Zato lahko odpiranje portala Levja vrata prinese prebujanje in dvigne našo zavest. 

Dodatno energijo prinaša v teh dneh še povezanost oz. poravnava Venere in Jupitra na nebu. Venera, planet ljubezni, in Jupiter, planet obilja, njun plesa na nebu je poseben dar Univerzuma. 

9 stvari, ki jih prinaša odpiranje Levjih vrat

1. Zdravljenje srca – portal Levja vrata aktivira srčno čakro. To pomeni, da se lahko mnoge stare čustve rane celijo in zdravijo v tem časovnem obdobju. Osvobajamo se občutkov žalosti, obžalovanja…  

2. Odpiranje tretjega očesa – krepi se intuicija. 

3. Prebujanje manjših, “neznanih” čaker – mnoge čakre se lahko odprejo in pretok energije postane bolj svoboden. Dojamemo lahko novo modrost in poveča se naše duhovno znanje. 

4. Prisotne so visoke energetske vibracije – dobimo vizije in lažje se aktiviramo v uresničevanju naših ambicij. Pomembne uvide lahko prejamamo skozi sanje ali v stanju umirjenosti in meditacije. 

5. Povečana vez z Univerzumom – lažje prejemamo signale, sporočila in opozorilne znake, ki jih pošilja vesolje. Lahko dobimo tudi razna sporočila naših pokojnih prednikov ali pa od naših duhovnih vodnikov. 

6. Svoboda – imamo povečan občutek svobode in želimo govoriti ter poslušati resnico. 

7. Tehnologija – to je tudi dobro obdobje za delo s tehnologijo, za delo na internetu, odpiranje novih spletnih strani, aplikacij ipd. 

8. Krepi se energija miru. Mir pa najlažje občutimo, če preživljamo čas v naravi. 

9. Ustvarjalnost – lahko se pojavi neverjetna kreativna energija, ki nam lahko izjemno pomaga v življenju. 

Sedaj ko to veste, se lahko na ta dan še bolj zavestno povežete s svojo Dušo, s svojo Svetlobo, Stvarnikom v vas in ustvarite kar si zamislite.

Vsi veliki in uspešni ljudje, ki navdihujejo ostale ljudi, nam govorijo, vsaka velika ideja je zrasla iz ene začetne misli. Mogočno drevo je zraslo iz semena. In če so zdaj energije, ki nas podpirajo, si vzemimo nekaj časa zase in v tišini zapišimo kaj želimo. To željo osvetlimo s svetlobo in ji dajmo impulz ljubezni iz duše. Tako bomo posadili seme želje.

Sedaj naprej je na nas, da delujemo, da začnemo dajati. Tako piše Napoleon Hill, ki je pisal velike svetovne uspešnice, kako do bogastva.

7 blagoslovov bogastva

 1. Zvok Zdravja
 2. Mir v umu
 3. Rojstvo ljubezni v tvoji osebni izbiri
 4. Svoboda od strahu in skrbi
 5. Pozitivna miselna naravnanost
 6. Bogastvo je tvoja lastna izbira in količina.
 7. Združitev s Svetlobo Stvarnika.

7 preprek bogastva

 1. Slabo zdravje
 2. Strah in skrbi
 3. Neodločnost in dvom
 4. Frustracija in nepogum
 5. Revščina in prepiri v življenju
 6. Cela jata zla: Jeza, zavist, zloba, ogovarjanje, sovraštvo, žalost, trpljenje,..
 7. Vera v Boga, ki kaznuje in daje odpustke.

3 enostavni koraki za začetek bogastva

Knjiga Z idejo do bogastva, avtorja Napoleona Hill je biblija za pravilno začeto pot, če se odločimo, da bomo vodje. Osnova so prvi koraki. Če so ti koraki narejeni v času levjih vrat, 8.8. je to še večja podpora energije neba. Na voljo jo imamo, samo uporabiti jo moramo. Te tri korake zapišimo v zvezek:

 1. GLAVNA ŽELJA: Zapiši tvojo idejo uspeha. Tvoja želja duše. Vedi, da ni omejitev, Kar si želiš to zapiši. Edina omejitev je v glavi.
 2. DEFINIRAJ IN ZAPIŠI – Natančna izjava, kaj nameravaš dati in vrniti v to željo življenja. Od tu kjer si – začneš dajati.
 3. ZAPOMNI SI:
  • željo,
  • kaj nameravaš dajati,
  • vsak dan to ponovi 12 krat in enako dozo hvaležnosti in blagoslova, ki si ga obdaril z rojstvom.

12 skrivnosti osebnosti za ohranjanje bogastva

 1. Trden pogum
 2. Samonadzor
 3. Zdrav občutek za pravičnost
 4. Določenost namena
 5. Navada, da storiš več kot računaš
 6. Prijetna osebnost
 7. Sočutje in razumevanje
 8. Mojster za podrobnosti
 9. Prevzem polne odgovornosti, za vse kar se ti zgodi
 10. Sodelovanje
 11. Poznavanje Univerzalnih zakonov Stvarstva

Povzetek knjige Z idejo do bogastva

Izberi določen namen in živi za to. Kontroliraj! Modrost je skromnost in tišina.

 1. Želja
 2. Vera
 3. Avtosugestija. Po učenju dr.Grabovoja je še bolj učinkovita koncentracija in vizualizacija.
 4. Posebno znanje. Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoja o diskretnem modelu realnosti. Kako se gradi svet in dogodki v njem. Iz tega izhaja intuicija s katero lahko človek, če ima znanje, upravlja s svojim življenjem.
 5. Domišljija. Einstein je reke: “Domišljija je pomembnejša od znanja”. Če gledamo samo znanje, ki se ga učimo v šolah, potem ne moremo ustvariti nobene nove kreativne stvari. Delujemo le v okviru znanega. Ideja, tista prvinska, ki še ni bila ustvarjena, pa pride iz polja svetlobe večnosti, iz ustvarjalnega področja informacije – po Učenju Grabovoja, se jo lahko spodbudi s koncentracijami.
 6. Organizirano načrtovanje in kontroliranje
 7. Odločitev. Življenje je zgrajeno iz odločitev. Ena napačna odločitev in imamo težave. Če sledimo intuiciji se bomo vedno pravilno odločili. Slediti intuiciji je trening. Zaupanje signalom v želodcu, ki gre naprej v možgane. Ninje uporabljajo ta občutek, ki ga imenujejo “Haragei”. Ravno zaradi tega so ti bojevniki v prednosti pred ostalimi.
 8. Vztrajnost. Volja in želja. Za vztrajnost moramo imeti voljo. Volja je ognjeni element v telesu. Volja krepimo s športom in samomotivacijo.
 9. Sila naduma. Harmonično sodelovanje z ekipo je ključ. Če ni harmonije med vsemi akterji, sodelavci, ni uspeha.
 10. Skrivnost spolne energije. Velika večina svetovno bogatih moških so imeli za seboj ženske, ki so jih mediji označili, kot skromne in zadržane.

Vir: revija sensa, Knjiga z Idejo do bogastva, Knjiga Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoja

Duša je Stvarnik v tebi

Nagovor Duši

» Pokazal ti bom, o duša, večne principe. Prejmi jih v svoje bitje, tako da postanejo tvoja last in da boš tako prežeta z resnico, kot si prepričana, da ogenj zgori stvari in da je po naravi vroč in suh, a voda odžeja in je po naravi hladna in mokra.

Če se ti neke stvari zdijo nejasne, se moraš povleči v osamo, tako da tvoje moči ostanejo svobodne od nasprotji in neskladji. Potem boš skozi zunanje stvari opazovala notranjost. Ko nekdo opazuje sliko, vidi v njej obstoj slikarja in v liniji in načinu slikanja vidi njegovo roko v gibanju, kar pomeni, da je navdihnjen s Stvarnikom, dobi uvid v idejo Stvarnika.

Duša je v nas in je del Stvarnika

Tako je z vsem, o Duša. In če Stvarnik ni neposredno viden, se mu lahko približamo skozi njegova dela. Tako lahko postanemo zavestni Stvarnika in vsega obstoja in delovanja usode, skozi njegova dela.

Prosim te, o duša, spomni se vsega, opaženo z mislimi ali občutki. In vedi, da si Resnično Bitje, Pravi vzrok, Popolna Svetloba, spoznaj notranje bistvo vseh stvari in njihove fine razlike, na kratko Gnozo.

Ustvarjalna moč mišljenja

Vzrok, Stvarnik in začetek vsega obstoja – je tebe O duša iz nič ustvaril in ti dal ustvarjalno moč mišljenja. Ta moč  je v tem, da vidiš stvari takšne, kakršne jih je Stvarnik resnično ustvaril.  Toda ti oblikuješ stvari, ki pripadajo svetu misli in resnična ideja je pred tabo skrita. Ti oblikuješ stvari iz sveta, ki ga vidiš iz ene oblike v drugo.

Vse stvari, ki obstajajo so oddvojene in niso del Njega. Ker On je, vseobsegajoče, a ne zbir vsega. Razmisli o tem duša in se osvobodi nečistoče narave. Bodi ponižna in hrepeni za Njim, Izvorom in Očetom Dobrote, Korenom in Stvarnikom moči mišljenja. Vračem življenja in Modrosti. Njim, ki je edina dobrota in milost, tako lahko dobiš Življenje in izkusiš srečo in blaženost.

Mir na svetu. Stvarnik,

Radost v duši je Stvarnik

To kar je v duhu, se lahko vidi le z duhovnimi očmi. Človek v materiji oblikuje sliko o samemu sebi. On vidi sebe z lastnimi idejami in vtisi. To se mu dopade in zato je radosten. On vidi ljubezen v samemu sebi; on ima v samemu sebi radost. A to je resnična, neminljiva sreča, ki traje večno.

Trudi se o duša, da dobiš uvid skozi odkritje in da spoznaš bistvo stvari in negiraj njihovo kvaliteto in kvantiteto. Bistvo vseh stvari je enostavno in brez posrednika.  Kvantiteta in kvaliteta so omejeni s časom in prostorom.  Uvid je osebnost duše. Uvid je odmaknjen od stvari. Zato se loti spoznavanja enostavnosti.

Duša Svetloba Večnosti iz katere je vse ustvarjeno

Duša je čista in seva svetlobo. Ona daje nebeškim telesom hramonično gibanje. Duša je suptilna od vseh teles, ki jih vsebuje.

Duša je breztelesna. Duša v sebi poseduje moč mišljenja, voljo. Ona širi svojo moč nad vsem s čimer se poveže. Tako ona prinaša življenje.

Iznad Duše stoji duh in jo zaobjema. On je najbolj suptilni od vsega kar se lahko opazi. Duh od Boga brez posrednika nosi svetlobo, življenje, lepoto nad vsem kar živi iz njega.

Duša pride na svet da dobi sposobnost razlikovanja in uvida. Življenje je večno.

Spomni se tega o duša, bodi prežeta s to resnico in bodi o tem popolnoma sigurna. Tako so stvari ustvarjene, urejene.

3 zakoni za resnično srečno življenje

Rodimo se srečni. Potem se nekje izgubimo in mislimo, da moramo postati nekaj drugega, da bi bili srečni. Zato se izobražujemo, mislimo, analiziramo,..potem izgubimo sebe, svoj stik z dušo. Ne vemo več kaj je naše poslanstvo, misija.

Komunikacija med ljudmi poteka na fizični ravni in tudi na duhovni. Vendar mi nimamo izostrenih čutov za takšno komunikacijo. Temu rečejo jasnosličnost, jasnovednost, jasnočutnost, intuicija. Da bi to imeli; ne pomeni, da nimate genov za to, ker je to enako kot da bi rekli, da ne morete teči ali plavati, ker nimate genov za to. To se nauči postopoma, z vajo. S prakso dihanja in samospoznanja z vidika duha in zavesti.

Ali naš duh napreduje, ko gremo k bioterapevtu?

Na primer, da zbolimo. Vzrok za nastanek bolezni je na duhovnem nivoju, znanost bi rekla energo-informacijskem nivoju. Če želimo pozdraviti bolezen, moramo poiskati vzrok. Šele potem, ga lahko odpravimo. Da bi se pozdravili hodimo k raznim zdravilcem, ki vidijo vzroke in jih odpravijo. Mi se pozdravimo. In nekaj časa je vse v najlepšem redu. Recimo, da se vam je to zgodilo. Potem pride nekaj drugega. Zopet gremo k zdravilcu. In on vam pomaga. Kaj delamo na duhovnem nivoju? Ali naš duh napreduje? Odvisno od vsakega posameznika. Koliko je pripravljen prevzeti odgovornosti za situacijo.

Iščete čarobno palčko ali Znanje za čarobno palčko?

Če vedno najprej tečete k zdravilcu je lahko to znak;

 1. da iščete čarobno palčko. Zakaj? Prelagate odgovornost za svoja dejanja na druge. Dokler ne zbere človek toliko poguma, da si prizna kaj dela narobe, kje ga lomi, kjer se zaletava v steno, da ga sile ravnovesja frcajo po nosu, potem bo odvisen od zdravilca.
 2. lahko pa iščete znanje, da ozavestite stvari in potem delujete drugače. Vi ste v svojem življenju sodnik samoupravitelj. Nihče drug vam ne sodi, kot sami sebi.

Ja, v naši kolektivni zavesti je: “slab si, kriv si, rojen si v grehu, zato moraš trpeti. Moraš imeti v življenju kalvarijo. Vsaj 7 kalvarij moraš imeti, potem ne boš nikoli več pomislil, na to, da bi bil srečen in svoboden v duhu.” Vemo, da je kolektivna zavest kot beton za nas. Enostavno je močnejša od naše zavesti. Vendar na srečo ljudi, samo do določene stopnje. Ko spoznamo, kaj je zavest, kako deluje, potem ni več poti nazaj. Potem kolektivna zavest izgubi vpliv na nas. Mi vemo, da naša zavest kreira. Takrat pa resnično lahko rečemo, da imamo čarobno palčko!

Zakoni Stvarnika, ki vodijo v srečno in večno življenje

Prvi Zakon Stvarnika je svobodna volja vsakega posameznika.

1. Zakon svobodne volje

Vsak ima svobodno voljo in lahko dela kar želi v življenju. Dokler bo njegovo delovanje usklajeno z zakoni stvarstva bo vse v najlepšem redu. Poglejmo delovanje Stvarnika.

Zunanji svet in notranji svet sta v vplivanju eden na drugega. Zunanje okoliščine spreminjajo nas in mi lahko spreminjamo okolico. Meja med notranjim in zunanjim svetom je naša koža. Zato, kadar smo v stresu, se to pokaže na koži.

Ena sama celica ima svojo inteligenco. In če eni celici, damo navodila, da pozdravi telo, določen organ, bolezen, bo ona ta impulz prenesla na ostale in telo se bo pozdravilo.

Tu pa ne govorimo samo o zdravju. Mi lahko damo navodila svojemu duhu, preko tehnologij zavesti, materializiramo stvari, dogodke, ljudi, srečo, radost, harmonijo, ljubezen, modrost, genija v sebi, hitro računanje, hitro branje,..vse je mogoče. O tem govori tudi znani zakon privlačnosti. S tem, da Grigorij Grabovoj daje natančna naovodila kako to narediti. On sam je dokazal materializacijo, z namenom, da je ta zakon znanstveno potrdil.

V knjigi Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost, avtorja Grabovoja, je vse opisano, kako je to naredil. Knjigo je prevedla Inga Frank in jo lahko v pdf obliki dobite tukaj

Grigorij Grabovoj je že od rojstva jasnoviden in želi rešitev Sveta. Zato pravi, da je nujno, da vsak spozna ta znanja. Njegov Izobraževalni sistem po knjigi, (njegov jezik je znanstven, zato je včasih težko razumljiv) bom na enostaven in praktičen način podala v obliki praktičnega seminarja. Če te zanima – VPIŠI E-NASLOV.

2. Zakon sile ravnovesje

Vse v naravi je podvrženo ravnovesju. To lahko primerjamo z vožnjo skozi tunel. V tunelu se slabo vidi, je zelo temno. Recimo, da imamo zelo slabo svetilko, ki nam osvetljuje pot. Potem nas bo enkrat vrglo v eno stran tunela in odbilo na drugo stran. Samo trenutek nepazljivosti in bomo obtolčeni. Recimo, da je pot zelo dolga. Predstavlja naše življenje. Moč svetilke, jakost svetlobe, je odvisna od naše zavestne pozornosti in znanja kako zavest deluje. Recimo, da naletimo v tunelu na oviro. To je v življenju nek dogodek, ki nas vrže s tira. Morda nas v službi napadajo, žalijo, ponižujejo…In naš odziv na to je lahko različen. Če imamo visoko zavestno pozornost nase in vemo kdo smo, potem bomo mirni, ne bomo dovolili, da bo žalitev prišla v naše telo. To ne pomeni, da se ne bomo postavili zase. Bomo, vendar brez trohice jeze ali delovanja z vidika pomembnosti. Tu pa pridemo do naslednjega zakona.

3. Zakon pomembnosti

Zakon pomembnosti lahko primerjamo z egom. Kajti kadar smo mirni in pozorni, to ne pomeni, da nam je vseeno. Ampak, da se zavedamo, da nič ni bolj pomembno od našega miru. Ana Bučević pravi:”Ali želite biti v miru, ali v pravu?” 🙂 To je še kako res. Kadar na vsak način dokazujemo svoj prav, potem izgubimo mir. In če smo v miru, se vedno stvari tako iztečejo, da gre v našo korist. To je danes še kako pomembno, če pogledamo globalno sliko Sveta.

Kako delovati in ostati miren, če nas žalijo ali napadajo, kradejo pravice?

Recimo, da smo s strani nekoga napadeni. Kako bomo odreagirali? Dokler ne bomo rušili sil ravnovesja, (bomo ostali v notranjosti mirni) do takrat nas “kazen ali frc po nosu” ne bo doletela. Če bomo porušili v notranjosti mir, nas bodo sile, našle. Njih ne zanima, kdo ima prav in kdo ne. Tak je zakon. Zato lahko na tem planetu sile teme vladajo.

Povejmo človeku kar mu gre. Postavimo se zase. Povejmo resnico. In potem pozabimo na to. Bodimo v trenutku zdaj z mislimi in v notranjem ravnovesju. Biti v miru je pomembnejše od vsega drugega, kar nas išče. Takrat nas sile ravnovesja ne bodo frcnile po nosu.

Kdaj nas Sile ravnovesja frcnejo po nosu?

Nekdo me užali ali vpije name. Jaz mu želim to vrniti v njegovem slogu. Tudi jaz začnem vpiti ali pa jezo potlačim, kadar je to moj šef 🙂 in mu pošiljam misli jeze in mu ves čas oddajam misli, glas v glavi. Ta glas pride tako pritanjeno, da vam lahko zmeša psiho. Od tu izvira večina depresij. Ker je ego, ki ni nič drugega kot pomembnost, užaljen in želi maščevanja, ali pa se totalno podredi, ki je druga skrajnost pomembnosti. Vsaka stvar ima vedno dve skrajnosti. Ena in druga, kažejo isto stvar, ki ruši ravnovesje.

Skozi proces prisotnosti, ki vam ga toplo priporočam, da ga naredite, ohranite notranji mir in znižate pomembnost. To ni tako enostavno narediti kot reči. Zato je potrebno “iti skozi” PROCES PRISOTNOSTI. Skozi proces dihanja, vsakodnevnega branja, kako deluje sistem imenovan ego-zavest-duša. Tako spoznate višjo resnico. Nekega dne se mogoče zgodi trenutek “uvida”. Ko ste z mislimi v sproščenem stanju, ko sploh ne mislite na to.. Uvid so vhodna vrata v razsvetljenje.. To pa je že znak, da se prebujate.

Prisotnost pomeni, da se zavedate svoje duhovne povezanosti s svojim višjim jazom, z duhom v sebi. Ko ga zavestno povežete, znižate pomembnost. Skozi proces prisotnosti spoznate, da je ta pomembnost – ego lažen. Zato ga daste na ignoriranje. Dokler ne morete ven iz svojega prepričanja, da ste vi vaš ego, do takrat vas bo skozi tunel premetavalo. Ego se vedno poistoveti z nečim. Z imenom, izobrazbo, statusom, položajem, .. in si tako vlije pomembnost. Vendar ta pomembnost je lažna. Prava moč je vaša prisotnost. Da čutite svoje telo, svoje Bitje-Dušo – le zavestni dih vas popelje v svoj duh – svoj božanski vidik sebe. Takrat se prebujate.

Jezus je bil razsvetljen s svetlobo Znanja. In lahko je delal čudeže. Rekel je tudi, prišel bo dan, ko boste tudi vi to lahko delali. Še večje stvari od mojih boste delali. Mi mu nismo verjeli. Ker mislimo, da je to čudež. Grigorij Grabovoj reče, da čudeži ne nasprotujejo zakonom narave, pač pa le naša percepecija oziroma nerazumevanje čudežev.

Mislim, da je prišel čas, ko se ljudje po naravni poti prebujamo. Zakoni Stvarnika veljajo za vse ljudi. Ne samo za ljudi, tudi za živali, rastline in kristale, kamne. Vse je živo z vidika zavesti.

Metoda za finančno obilje

Zavest ustvari kar želi

Zavest je neverjetna. Ustvari lahko kar si želi. Zakaj potem nismo vsi miljonarji? Zakaj nimamo denarja v obilju? Ker ne verjamemo, da je to mogoče. Ker smo naučeni, da se moramo dolgo časa učiti, da potem nekaj dosežemo in imamo malo večjo plačo. In denar je res težko prigaran. Pomislite vsak dan v službo, ki nam ni v veselje, ampak nam je nuja. In tako celo življenje. Do penzije. Pa je to res smisel in namen življenja na zemlji?

Zavesti niti ne poznamo

Zavest je daleč več kot mi vemo. Za zavest je vse mogoče. Da mi nimamo dovolj denarja, to samo pomeni, da ne verjamemo, da je mogoče z mislimi kot magnet privlačiti kar si želimo. Zavest je hipna, lahko jo primerjamo s tako hitrim računalnikom, kateri še ni bil izumljen. Zavest v vsake 10 na minus 17 sekunde ustvari bionormirajoči signal. Kaj to pomeni? To pomeni, da mi s svojo zavestjo spimo, zavest je na avtomatiki, avtomatika je naš program, ki nam ga je dala družba in družina. Če želimo spremenit, nam ni treba drugega kot, da se tega jasno zavemo. Da pustimo možnost, da se lahko zgodi “čudež”, za običajno zavest. Čudež za visoko zavest ne obstaja, obstaja samo nerazumevanje.

Uspešna metoda za obilje

Zavest ne bo želela pritegniti denarja, če ne vemo za kaj ga želimo in če ni ta želja v skladu z našo dušo. Mi se moramo najprej spoznati s svojo dušo. Kaj v resnici želim? Ponavadi niti tega ne vemo. Zelo hitro boste spoznali, kaj si želite, če se boste začeli samoopazovati. Kam gre vaša pozornost? Kakšne filme radi gledate? Kaj vam je všeč? Kakšne hobije imate? Kaj radi delate? O čem se radi pogovarjate s prijatelji? Tam…je pot..v vašo dušo.

Želja iz duše

Duša v vas je to kar vas navdihne, ko vidite sončni zahod in občutite stik s svojo dušo. In duša vsebuje vso obilje in vso znanje. Duša enostavno vse čuti in vse ve. Le naša zaznava skozi filter osebnosti in ega to obilje popači. Kot, da bi dali slamico v vodo. Videli jo boste izkrivljeno, čeprav v resnici ni. In če vemo, da nam je z rojstvom dana pravica na srečo in obilje, potem nam duša lahko vse priskrbi. Le obrniti se moramo na njo. Kako se pravilno pogovoriti z njo?

Zavest in duša v harmoniji in skladnosti

Tako kot je naša logika zavesti in občutenje duše lahko različno, tako različno imamo sposobnosti za doživljanje sreče in obilja, ki ni nič drugega kot stanje zavesti. Kakor vidimo svet, tako bomo živeli. Dokler ne bomo spremenili pogled, ne bomo pritegnili obilja. Najbolj pomembno je, da imamo skladno in harmonično telo. Telo je fizični izraz duše. Zato ga moramo vzljubiti. Zavestno ga vzljubimo, potem bomo ljubili tudi življenje. In takrat nam bo jasno kaj si želimo.

Želja iz področja duha in informacije pride v realnost skozi koncentracijo

Vemo kaj si želimo. Sedaj bomo naredili vsak dan, vsaj 3 krat na dan, koncentracijo po metodi Učenja dr.Grigorija Grabovoja, ki je znanstvenik za resnično zavest. On je vse tehnike dokazala v praski in materializiral stvari, patentiral ustvarjalno področje informacije in še več. Njegovo učenje je osnovno znanje kako Stvarnik ustvarja tako lahko tudi človek.

metoda za denar
Metoda za finančno obilje

Grigorij Grabovoj – finančno obilje in kako ga doseči?

“To je zanesljiva tehnika, da bi pritegnili denar za seminar, za dopust, hišo, avtomobil, stanovanje, jahto,..”

1. Usmerite se na svojo koordinatno tačko, ( bodite koncentrirani in mirni), 3 krat na glas ali potiho v sebi recite 7138192. Tako pridete v svoj center moči, koordinatno točko, ko ste stvarnik upravitelj.

2.Delajte po Grabovoju usmerjeno jasnovidnost – koncentirati se na podnožje nog ( v času od 22-23 ure je delovanje najmočnejše) in fokus na stopala. To je močno in trenutno. Osredotočite se na stopala – to izboljšuje jasnovidnost.

3. V mislih zadržite pozornost na cilj, ki ste si ga postavili. Vedno se najprej orientiramo na makro; želimo vsem ljudem obilje in makro rešitev sveta in harmoničen razvoj. Pomembno je spoznati, da nam je denar potreben. Ker če ste samo v iskanju denarja brez cilja, potem ni tukaj duše, je le pohlep, sebičnost, .. se nič ne zgodi. Vedno delate nesebično in želite vsem ljudem obilje na makro nivoju.

4. Na list papirja napišite številčni niz 71427321893 + vaš osebni cilje (kaj želite imeti) in držite papir v roki.

5. Zamislite si, da hodite z bosimi nogami po denarju in zlatu. Tako dolgo, da vaša stopala postanejo topla in vroča – v koncentraciji bodite 40 minut, v času med 22 in 23. uro. Vsako negativno misel, ki pride brišete, tako da rečete 10 na minus 17.

6. Ko so noge postale tople, ko intenzivno vibrirajo/pulzirajo je zaključni korak potrditev rezultata; recite: 319857418 število za super hitro upravljanje z informacijami in potem recite; 741 741 741 – večna radost, blagostanje in neposredna rešitev problema, 889…8 za prehod na fizično raven.

7. Hvala Stvarniku, je že spoznal cilj!

Vse te metode je dobro delati vsak dan, večkrat dnevno. Kadar koli delamo, lahko samo rečemo; formiram časovni prostor med 22. in 23.uro.

metoda za denar
Finančno obilje tukaj in zdaj!

Tehnika za zdravljenje s svetlobo radosti

Zapuščamo temno obdobje kali-yuge

Ljudje smo vedno sanjarili o večnem življenju, da bi lahko večno živeli v svojem fizičnem telesu. Sedaj ko smo na repu 2560 let trajajoče najbolj temne dobe, imenovane kali-yuge, prehajamo v dobo Vodnarja. Doba vodnarja naj bi se po Majevih izračunih začela z novim tisočletjem, to je ta čas v katerem živimo sedaj. Kaj se dogaja v vesolju, kako znanost opazuje kozmične pojave, lahko preberete v spodnji pdf knjigi 12.strani :

Doba vodnarja

Novo učenje za novo zavest nove dobe

Učenje dr.Grigorija Grabovoja je znanje o samem ustvarjanju Sveta in življenja posameznika. Ustvarjanje Sveta je povezano z razvojem duha. Ravno zaradi tega časa nam je dano, da se prerodimo, da spoznamo sebe v duhu, duši in da spoznamo, kako skozi višje razvito zavest, lahko ustvarjamo z mislimi. Lahko odpravimo bolezni, lahko uresničimo kar si želimo.

Kaj nas zadržuje, da ne preidemo na novo zavedanje?

Zadržuje nas kolektivna zavest. Dr.Grigorij Grabovoj pravi, da ima vsak človek svojo predstavo o življenju. In seštevek vseh teh predstav, vseh ljudi na Zemlji je kolektivna zavest. Srednja vrednost vseh teh predstav je naša realnost, je to kar je za nas resničnost. Kolektivna zavest deluje na človeka kot beton, nas zabetonira na eni predpostavki, tudi če mi tega nočemo. Vemo, da nočemo, da bi bil v naši realnosti prisoten strah in bolezen, ampak, če je naša pozornost vsak dan na tem, potem to dejansko ustvarjamo, ne da bi se tega zavedali.

Kako spremeniti realnost v srečo?

Tako, da se zavemo, da ustvarjamo, da naše misli, tudi, tiste, ki se jih ne zavedamo ustvarjajo realnost.. In potem se zavestno s svojim duhom povežemo z duhom Stvarnika in prakticiramo tehnike za razvoj zavesti. Ena izmed tehnik je, da v svoji zavesti ustvarimo PROSTOR RADOSTI – SFERA SREČE.

Tehnologija za ustvarjanje prostora radosti po učenju dr.Grabovoja

Zamislimo si pred seboj, pred prsmi, kjer je prostor upravljanja, sfero Radosti od Stvarnika. Ona je belo-zlate barve, znotraj in zunaj. V njo damo simbol Večnosti in Neskončnosti ter številčni niz 28 7 741. Kjer 28 pomeni preprečitev smrti, število 7 v sredini je stabilnost in 741 – večna radost in blagostanje.

V sfero zapišemo svoje posamezne cilje-naloge in makro naloge za rešitev vseh ljudi. Tudi sebe damo v sfero in jo vidimo, zamišljamo si, (Einstein je rekel, da je domišljija pomembnejša od znanja), da se sfera širi do neskončnosti in se spaja v prostranstvu svoje Radosti z radostjo Božanskega prostora. Neskončnost je Božanski prostor v katerem je vse v Normi. V tem prostoru ni časa in zato vsi ljudje, ki pridejo v njega se ozdravijo in pomladijo, v življenju se jim dogajajo samo pozitivna dejstva v korist vseh in za rešitev vseh.

Zdravljenje s Svetlobo radosti

Če ima nekdo tumor, ali je bolan na nekem organu, si predstavljajte, kako svetloba vaše radosti uničuje tumor. Včasih bolni človek celo vidi sebe, da je pod vplivi temnih bitij v njegovih suptilnih telesih. Oni ne prenesejo Svetlobe Radosti in zato odidejo ali jih nadangel Mihael odpelje v šolo Svetlobe, da se popravijo.

Pod vplivom Svetlobe radosti se energija virusov, mikrobov in parazitov, preobrazi v zdravje.

V drugih primerih, se svetloba radosti lahko uporabi za izgradnjo srečne okolice, v družini, v službi, na vasi, na zemlji, v mestih, državi.

Reševanje makro nalog za rešitev planeta, ozdravljenja vseh ljudi je potrebno v vseh tehnikah, ki se delajo, postaviti na prvo mesto. Pri koncentraciji na cilj pomeni, da upravljamo. To pomeni, da si vizualiziramo in gledamo, kako je Svet rešen in naša želja izpolnjena. Vidimo sebe in vse ljudi srečne in zdrave. Tako potem tudi bo.

Na koncu se zahvalimo Stvarniku in Grigoriju Grabovoju. Fiksiram rezultat! To pomeni, da smo cilj fiksirali. 889…8.

Nevidni temelji za uspešen začetek cikla Vodnarjeve dobe

Za Dobo Vodnarja smo prvič slišali iz pesmi v muzikalu “Lasje.” V 60. letih je zvenelo res super. Potem Woodstock se je prvotno imenoval Vodnarjeva razstava in za Woodstock je značilno, da poudarja pomen miru, svobode in ljubezni. Kaj v bistvu je Vodnarjeva doba in kako bo to vplivalo na nas? Kaj moramo storiti, da se bomo čim bolj uspešno prilagodili na nove energije?

To je čas velikih sprememb, ki so povezane s prehodom v vodnarjevo dobo in čas je, da ljudje dobijo orodja, ki jih potrebujejo za prehod iz dobe rib v kateri smo bili 2000 let, v to novo starost.

Kakšne so te starosti? Astronomi vam bodo povedali, da se Zemlja vrti na osi in da ta črta skozi središče zemlje rahlo niha. Skozi malo krožno nihanje približno enkrat na 24.000 let. Ta cikel je razdeljen na 12 delov, povezanih z 12 astrološkimi znaki, na podlagi katerih ozvezdje os niha. Od približno leta 2000 pred našim štetjem do 0 smo bili v dobi Ovna. Od 0 do danes smo bili v dobi Rib.

Naslednjih 2000 let bomo v obdobju Vodnarja. Zadnjih 50 let smo v prehodu iz dobe rib v dobo vodnarja. Uradni začetek obdobja Vodnarja je 11. november 2011 ali 11.11.11. Nekateri ljudje so ta datum določili za 21. december 2012. Glede na to, da gre za cikel 2000 let, ne glede na datum, ki ga sprejmete, bomo v bližnji prihodnosti za veliko sprememb!

Zakaj je to tako pomembno? Veliko ljudi gre skozi življenje in ne vedo o tem nič.  Ta sprememba dobe Vodnarja je tako pomembna, ker spreminja astrološke pogoje za ves planet. Ta premik je bil in bo vplival na vsako osebo na planetu Zemlji. Preučimo, kaj se bo spreminjalo.

V dobi ribe je prevladovala hierarhija in moč. Ključni stavek za to dobo je bil iz Shakespearovega Hamleta: “Biti ali ne biti.” Če si želel uspešno in srečno življenje, si moral rešiti to vprašanje. Ključ astrološkega znaka Ribe je “verjamem.” V tej dobi ste morali najti nekoga ali nekaj, v kar bi morali verjeti.

Ko ste našli to stvar, ste se pritrdili na to stvar in so vas vodili, kako živeti. To bi lahko bila religija, politična ideologija, karizmatični vodja, delo itd. Ključi življenja so bili skriti v dvoranah oblasti ter v samostanih in ašramih. Toda teh skrivnosti vam ni bilo treba vedeti, samo da bi sledili voditeljem in vodičem, ki so to storili. To je ustvarilo vertikalne hierarhije, zato je bilo ključno najti svoje mesto v vrstnem redu.

To je temelj človekove zavesti zadnjih 2000 let. Vse, kar ste se naučili od svojih staršev, in oni od njihovih staršev, ki segajo 2000 let nazaj, je obarvano s tem referenčnim okvirom. In zdaj se to vse spreminja.

V obdobju Vodnarja bodo prevladovale mreže in informacije. Ključni stavek za to starost je “Biti biti.” Ključ astrološkega znaka Vodnar je “Vem.” To je doba informacij. Nič več ni skrivno. Vse informacije so na voljo na dosegu roke. Kjer je bila doba rib organizirana v vertikali navzgor in navzdol strukturi hierarhije, je Vodnarjeva doba organizirana v vodoravni mreži, ki svetu odpira resnično enakopravnost.

V tej dobi se osredotoča ne več na vašo identiteto in obstoj (“biti ali ne biti”), ampak na sprejemanju sebe kot celovite osebe (“biti biti”), ki ji ni treba verjeti v nekaj zunaj sebe. Pripravljeni ste sprejeti, da imate znanje in modrost v sebi. Ni treba več navezati se na nekaj zunaj sebe, ampak postati vodja tega: sebe. Namesto da bi bil železniški avto, ki ga vleče motor, postaneš svoj motor. Vaša odgovornost je, da ostanete na progah in nadaljujete naprej.

S tem razumevanjem je lažje razumeti, kaj se dogaja na svetu v zadnjih 50 letih. Na notranji ravni je od šestdesetih let prejšnjega stoletja prišlo do velikega gibanja v smeri osebne preobrazbe: samozavedanje, samoizpopolnjevanje, joga, meditacija, tai chi, alternativno zdravljenje, naravna hrana itd. Prav tako se je močno povečala depresija, samomor, tesnoba, stres in uživanje drog, tako farmacevtskih kot rekreativnih.

V zunanjem svetu smo videli neverjetne spremembe: državljanske pravice, okoljska zavest, pravice žensk, gejevske pravice, globalna zavest itd. Opazili smo tudi porast fundamentalizma, terorizma, partizanske politike, rasizma, ksenofobije (strah pred “Drugo”) in splošno strahovanje.

Ta premik prinaša najboljše in najslabše v človeštvu. Nekateri se na ta premik pripravljajo tako, da odprejo svoje srce in um in sprejmejo to novo dobo, nekateri pa so ustrašeni nad spremembami, ki jih ne razumejo in se želijo vrniti v »zlato dobo« v preteklosti ali zaupajo samo tistim, ki so takšni kot oni sami.

Transformacija nikoli ni neboleč postopek. Ko hitro očistite ali očistite telo, se sprva počutite slabše, ker se toksini zmešajo, da bi jih lahko izločili. Ko se ti strupi očistijo, se počutite lažji in bolj napolnjeni. Zdaj si predstavljajte, da vsak človek na planetu Zemlja doživlja ta premik. Krenemo v čas korenitih sprememb. To je čas velike potencialne rasti in širitve, je pa tudi čas velike potencialne bolečine in trpljenja. Bolj ko razumete, kaj se dogaja, bolj boste lahko prestali vse spremembe, ne da bi izgubili ravnotežje in stabilnost.

Kaj lahko storite, da pomagate pri prehodu v to novo informacijsko dobo in zavest? Tu je nekaj predlogov:

1. Vsakdanja duhovna vadba. Vsaka duhovna tradicija ima skupno eno stvar: vsakodnevna praksa. To je lahko veliko različnih stvari: meditacija, koncentracija, petje, molitev, kontemplacija, vadba, zapisovanje itd. Ni pomembno, kaj počnete, ampak to, da nekaj počnete skoraj vsak dan in to počnete z namenom, da se prepustite svojih blokov in osredotočite svojo zavest. Meditacija in koncentracija usmerjene zavesti na namero je najmočnejše orodje, ki sem jih našla, vendar mora vsak sam najti svojo pot.

2. Ne prepustite se strahu, obupu ali jezi. Zgodi se toliko, kar lahko sproži ta čustva: mediji, okolje, politika, terorizem itd. Če razumete, da so vsa ta čustva simptomi Vodnarjevega premika, potem lahko prestopite skozi njih, ne da bi izgubili središče.

3. Ne bodite žrtev. Imate moč, da spremenite svoje življenje. Te moči ne prepustite nikomur zaradi krivde ali zamere. Odgovorni ste za svojo srečo in milost. Ne kupujte nobenega pogleda na resničnost, v katerem niste 100% odgovorni za svoje življenje. Vodnarjeva doba je namenjena krepitvi ​​zavesti.

4. Bodite vir svetlobe. Bolj ko se bodo ljudje zavestno odločili sprejeti premik Vodnarja, lažja bo ta preobrazba za človeštvo. Duhovna resnica je, da majhen odstotek ljudi, ki je premaknil svojo zavest, lahko vpliva na preostanek človeštva. Če to berete, ste najverjetneje eden od teh pionirjev. Poiščite način, kako širiti svojo svetlobo: učite, zdravite, ustvarite mreže skupnosti, služite, žrtvujte se, ljubite. Dobrodošli v Vodnarjevi dobi!

Rudolf Steiner cikli narave in človeka

ZNANOST O LJUDSKI MODROSTI

POVZETO PO STENOGRAFSKEM ZAPISU NA PREDAVANJU RUDOLFA STEINERJA, LETA 1917.

Ljudje se počutijo v materialističnem obdobju zapuščeno in osamljeno sredi vesolja. Vidite, če odrežemo prst ali roko ali če karkoli oddvojimo, nekaj kar je povezno s človekovim fizičnim telesom, bo človek občutil, da en njegov del pripada celemu telesu. V zgodnejših časih človeške evolucije so ljudje imela različne vrste občutkov. Niso vsi občutili samo to, da njihova roka ali noga pripadajo telesu, pač pa da so tudi oni sami del celote ali celine. Ljudje so občutili, da oni sami stojijo znotraj celega vesolja, da so bili formirani iz celega vesolja. Kot mi občutimo, da so roke ali prst del nas, so včasih ljudje občutili, da so del celega vesolja;

ČLOVEK KOT DEL VESOLJA

Sonce je tam zgoraj na nebu, potuje s svojim ritmom. To kar dela sonce je povezano z nami – mi smo del tega prostora skozi katerega potuje sonce.  Vesolje je kot veliki organizem in ljudje so se počutili kot del njega, kot se roka počuti del telesa. Dejstvo, da se je to  postopoma pozabilo je povezano s povečevanjem materializma. Znanost nič več ne gleda na človeka kot na del vesolja.

KONTEMPLACIJA S KOZMOSOM

Znanstveno opazovanje človeka se mora vrniti nazaj skozi kontemplacijo, s katero se človeško bitje združi s celim vesoljem, s kozmosom. Človeško bitje se mora ponovno občutiti, da stoji znotraj celega vesolja. To ni več mogoče narediti na star način, to se mora narediti z razširitvijo abstraktne znanosti današnjega dne ter s kontempliranjem posameznega človeškega bitja s pomočjo končnih idej in predpostavk. Nakazal bom nekatere od teh idej, da bi pokazal smer v katero mora iti prihodnje znanstveno razmišljanje, ki bo humanejše.

KOZMIČNI BIORITMI – ZODIAK

Pomladna točka, kjer sonce vzide pomladi, ni vedno najdena na istem mestu, pač pa napreduje. Napreduje vzdolž kroga, ki ga označujemo Zodijak. Vemo, da je pomladna točka določena. Ta točka je sedaj napredovala do znaka Riba. Pomladna točka napreduje preko celega kroga Zodijaka, tako, da je točka kjer sonce vzide vedno malo pomaknjena.

POMLADNA TOČKA PREKO ZODIAJAKA

Pomladna točka mora napredovati preko celega Zodijaka, da bi se vrnila na mesto odhoda. Čas potreben za to je 25.920 let. Teh 25.920 let so poimenovali PLATONOVO LETO. Platonovo leto je leto velikega trajanja. To leto zajema pomladno točko, kjer sonce vzide pomladi ter da prepotuje skozi cel Zodijak  (skozi dvanajst zodijakovih znamenj). Ta točka se vedno vrne na svojo začetno točko po 25.920 letih.

ŽIVLJENJSKO LETO SONCA. 25.920 LET

Torej, teh 25.920 let so značilna leta za življenje sonca, ker za čas tega razdobja gre sonce skozi združitev, skozi pravo združitev, kompletno celino. Naslednjih 25.920 let so ponavljanja. Po tem dobimo ritmično ponavljanje združitve sonca, ki traja 25920 let.

Sedaj opazujmo nekaj kar je povezano z našim življenjem in je povezano med rojstvom in smrtjo. Za človeka je dihanje najpomembnejša stvar znotraj fizičnega telesa. Dih je potegnjen noter in ponovno poslan ven. Za človeka je dihanje zelo pomembno. Naš dih nam prinese  zrak, ki nas izpolni z življenjem, na način skozi naš organizem. Mi ta zrak transformiramo, tako da postane mrtev zrak, ki bi nas ubil, če bi ga ponovno istega vdihnili.

DIH ČLOVEKA V ENEM DNEVU. 25.920 KRAT.

V povprečju človek diha 18 krat v minuti. Na uro mi vdihnemo 18 x 60= 1080, v enem dnevu 1080×24=25.920, torej 25.920 krat.

Vidite, človekov način dihanja v enem dnevu ima enak ritem kot je dihanje sonca v enem platonovem letu.  Mi imamo torej en dan miniaturno reprodukcijo enega leta sonca, da naredi združitev skozi vseh dvanajst zodijakovih znamenj. To je pomembno, ker nam pokaže naš raspiratorni proces, torej nekaj kar se dogaja znotraj človeka in je podvrženo enakemu ritmu. Kot ritem, ki na veliki skali leži kot osnova ritma sončevega kursa.

POVEŽEMO Z OBČUTKOM DUŠE

Pomembno je, da to dejstvo damo pred našo dušo. Če spremenimo to dejstvo v občutek, lahko občutimo, da smo reprodukcija makrokozmosa. To ni samo fraza, pač pa je človek dejansko slika makrokozmosa.

DAN IN NOČ. RITMIČNI PROCES. ETERIČNI PREMIK

Sedaj poglejmo še BUDNOST IN SPANJE. Naše dihanje lahko gledamo kot na najmanjši življenjski element.

Ko dihamo zrak gre noter in ven. Zrak je potegnjen noter in vržen ven, tako da postavlja v oscilacijo materialno substanco.

BUJENJE

Na enak način lahko gledamo stanje spanje in budnost. Ko vzamemo v sebe naš ego in astralno telopri jutranjem bujenju, je naše eterično telo potisnjeno nazaj, potisnjeno nazaj iz glave v višje dele našega organizma.

SPANJE

In ko zaspimo in pošljemo naš ego in astralno telo izven našega telesa, takrat lahko opazimo, da se  naše eterično telo širi ven v naši glavi. Torej imamo neprekinjen ritmični proces. Eterično telo je potisnjeno navzdol in mi se budimo, ostane dol, dokler smo budni. Ko pademo v san je zopet potisnjeno navzgor. Imamo eterični premik, v 24 urah.

EN DAN ČLOVEŠKEGA ŽIVLJENJA JE ENO PLATONOVO LETO.

25920 DIHOV IN 25920 LET

Iz tega lahko rečemo, nekaj kar diha v nas in  nekaj kar se vzpenja in pada. To kar diha v nas v ritmu enega dne in dih v ritmu 1/18 minute. To bi lahko rekli, da je reprodukcija platonovega leta 25920 let. Koliko let ima 25920 dni?  Vzemimo povprečje, da ima leto 365,25 dni:

25920 : 365,25 = 71

71 let je povprečje človeškega življenja.  Torej, če živimo en dan lahko reproduciramo platonov svet-leto z našim 25920 vdihov. Če živimo 71 let zopet reproduciramo platonovo leto 25920 let velikih vdihov z dviganjem in padanjem, ki so vezani z bujenje in spanjem.

Mi smo obkroženi z zrakom, ki je na zemlji in dihamo v ritmu zemlje. Zemlja se vrti okrog svoje osi za čas dneva in noči. Torej lahko rečemo, da zrak diha v nas, ko gre zrak noter in ven. Preko obračanja zemlje okrog osi, preko dneva in noči zemlja diha v nas in je vzrok temu, da gremo spat in se zbudimo, zemlja diha in pulzira v nas.

VSEPREŽEMAJOČE ŽIVLJENJE

To nam omogoča, da občutimo, da smo znotraj vseprežemajočega življenja, kateri ima daljše dihanje, dih, ki ima v ritmu 24 ur. Lahko občutimo sebe znotraj živega bitja – zemlje, kateri puls in ritem dihanja je daljši od našega. Mogoče nismo samo povezani z zrakom na zemlji in z zemljo in njenim ritmom dneva in noči, pač pa tudi s soncem, z njegovo vrnitvijo na začetno pomladno točko v enem letu platonovega leta. Mogoče smo na nek način povezani tudi s tem?

Te stvari so zelo pomembne.

Že stari maji so govorili, da se z letom 2012 konča cikel 25920 letnega obdobja. Sledi ZLATA DOBA.

RUDOLF STEINER

Je oče antropozofskega gibanja. Na osnovi njegovega znanja je tudi pri nas v Sloveniji osnovano izobraževanje Waldorfske šole. Povezanost človeka, narave in vsega življenja je ključna pri razvoju človeštva in vsesplošnega napredka.

Nekateri ljudje vstopajo v naša življenja, da nas naučijo, da ne bomo takšni kot oni

Nekateri ljudje vstopajo v naša življenja, da nas naučijo, da ne bomo takšni kot so oni. Kot je rekel Oscar Wilde: “nekateri ljudje prinesejo srečo ko pridejo. Drugi samo, ko odidejo.”

Ne glede na to, tudi ti ljudje pridejo, da nas nekaj naučijo. Čeprav delajo nam bolečino, nam dajo sposobnost, da drugače postopamo z našimi občutki.

ČISTO VSAK DOGODEK V KATEREM SMO BILI RANJENI, JE TU ZATO, DA NAS NEKAJ NAUČI. IZ VSAKEGA LAHKO POTEGNEMO NEKAJ DOBREGA ZA NAS.

Čeprav ne moremo ugotoviti pomen določenih negativnih odnosov, nam oni resnično kažejo neko vizijo sveta, ki je nam neznana.

Z drugimi besedami, takšne izkušnje nam kažejo in nas učijo, da ocenimo, kaj nam prinaša bolečino. Kaže nam to, kar ne želimo.

NAŠI PRINCIPI SE OKREPIJO ZAHVALJUJOČ DOLOČENIM ODNOSOM.

Biti priča nekemu nepravičnemu dogodku, občutiti veliko nelagodnost zaradi obnašanja drugih posameznih ljudi, nam pomaga, da razmislimo o svojih vrednotah in naših prepričanjih, kaj  je dobro in kaj slabo.

Prevare, hlad, prepotentnost delajo slabe stvari. Zelo slabe. Včasih je najbolj, da ne prepoznate ljudi, ki so nas obkrožali. Obstajajo ljudje, ki na koncu pokažejo kaj so, ko jim nismo več potrebni.

Ko se to zgodi, sama bolečina omogoča, da vidimo naše prioritete in svoje obnašanje do drugih. Zaradi tega, včasih, ko gremo skozi neko slabo situacijo nas naredi boljše ljudi.

Takšne situacije nam pomagajo, da spregledamo svoje občutke in vplivamo na svojo osebno in duhovno rast. Vse to zahteva veliko notranjega dela, ki omogoča, da gremo naprej in ne zbiramo slabosti, krivico in nezadovoljstvo.

ODDALJEVANJE OD LJUDI, KI NAM DELAJO PROBLEME JE DOBRO ZA NAŠE ZDRAVJE IN DUŠO.

Ko se oddaljimo od ljudi, ki so nas ponižali ali kako drugače škodovali, je to dobro, ker smo v prednosti. To je res, ker lahko izkoristimo dejstvo, da so njihove reakcije in namere vse predvidljive.

To nam omogoča, da se drugače obnašamo do okolice in do drugih, ker lahko boljše delamo z okolico.

V tem smislu, nam ni potrebno, da dajemo velik pomen kaj ti ljudje delajo, pač pa da usmerjamo pozornost na lekcije, ki jih lahko izvlečemo iz tega kar smo doživeli, pomagamo sebi, da ustvarimo možnost za rast in delamo na samozaupanju in moči.

Ker na koncu, tisti, ki nekaj pričakuje bo vedno razočaran.

Če od nekoga pričakujete preveč, lahko izzovete razočaranje, uničite svoj psihološki kisik, zatrete emocije in okrepite zaskrbljenost.

ZAVESTNA POZORNOST

Zavestna pozornost nam pomaga, da lahko dosežemo določeno ravnodušnost in da izstopimo iz te čustvene zaskrbljene planine, kar nam omogoča, da oddvojimo svoje probleme od tujih in da se osvobodimo od nesigurnosti in nekontroliranih reakcij.

Bistvo je, da skristaliziramo svoje ideje in svoje misli in čustva brez strahu od posledic. To nam bo dalo hitre, direktne in zadovoljujoče rezultate. Naši problemi se bodo zmanjšali in mi bomo živeli v miru.

KO NEKDO POSKUŠA, DA NAM NAMERNO ŠKODI, POTEM MORAMO IZBRATI ALI, DA SPUSTIMO ČUSTVENE “ZAVESE” ALI DA VSTOPIMO V TO, KAR NAS BO ZADUŠILO.

Življenje je prekratko, da bi se potresali zaradi tega, kaj ljudje delajo ali ne delajo okrog nas. Iz tega razloga je najboljša odločitev, ki jo lahko sprejmemo, da se umaknemo od vsega, kar je negativno in da se ne približamo tistemu, kar nas ne dela boljše.

Metoda hoooponopono

ENOSTAVNA, PRAKTIČNA IN UPORABNA METODA ZA REPROGRAMIRANJE NAŠE PODZAVESTI. ZA SPREMEMBO USODE.

METODA HOOPONOPONO

HO’OPONOPONO je havajska beseda, ki pomeni popraviti napako, kako prinesti mir v življenje. Ho’oponopono pravi, da vse kar se nam dogaja v življenju je ponavljanje spominov. Edini način, da rešimo problem je, da te spomine izbrišemo, namesto da komuniciramo z njimi.

• Ho’oponopono temelji na predpostavki, da je vse v svetu povezano. Kar se dogaja v naši stvarnosti je odraz naše vibracije (problem v katerem smo se znašli in ki ga imamo s sabo). Vse kar obstaja v naši stvarnosti je projekcija uma. Nikakor pa ga ne skušajte razumeti, ker naš um tega ne more razumeti.

• Ho’oponopono je proces osvobajanja škodljivih energij naše podzavesti, skozi oprostitev.

• Proces se dela z govorjenjem 4 besed (»potiho v glavi«):

• ŽAL MI JE

• PROSIM ODPUSTI MI

• HVALA TI

• RAD(A) TE IMAM

ČIŠČENJE SPOMINOV SE ZAČNE Z INTELEKTOM, ON MORA IZBRATI, DA BO GOVORIL 4 BESEDE.

In ko se intelekt odloči prepustiti se, takrat, PODZAVESTNEMU UMU (našemu otroku v nas-diha avtomatsko namesto nas, mi mu ne govorimo kako naj to dela)da ukaz, da pošlje ta ukaz naprej v NADZAVEST. Nadzavest je naš popolni del. Mi smo popolni!! Naši programi v naši podzavesti niso popolni. Mi imamo del, ki je popoln. Ta popoln del, ve, da je vse popolno. Vsi naši problemi so popolni in so naš blagoslov. Ta DEL NAS je vedno povezan z vesoljem, univezumom, božansko inteligenco. Torej, ko intelekt odloči pošlje ukaz podzavesti in stopi v vezo z Božansko inteligenco, ki briše negativne programe. Briše vse, kar sem pripravljena pustiti. Ko božanska inteligenca briše to iz mene, briše tudi iz vseh drugih. Briše iz cele moje linije, mojih prednikov, vnukov, ki se še rodili niso, ker se oni ne bodo rodili s temi spomini, ki sem jih izbrisala. Torej, če sem jaz v redu, so tudi moji otroci v redu. Če sem jaz v redu, tudi moja mama v drugem kraju je v redu.

BOŽANSKA INTELIGENCA JE V NAS

• Sam moram poskrbeti za sebe. Jaz sem v redu, v miru, pa bodo vsi v redu… Ne morem dati nekaj kar nimam. Zato delam na sebi. In kar naenkrat se začno stvari odpirati, odpirajo se razna vrata, stvari se dogajajo… Stvarem morate pustiti, da se dogajajo. Verjemite, sprejemajte, prepustite se božanski inteligenci, da vas vodi in delajte čiščenje. Ko delate čiščenje je kot, da bi bili v ravnotežju. Vi ste v tem stanju povezani z celim vesoljem, niste sami. Kar naenkrat rešitve pridejo. Moramo nehati postavljati vprašanja in iskati na napačnih mestih. Reči “hvala in ljubim te” je nekaj kar je pravilno postavljeno vprašanje. Tako dajete dovoljenje tem delu mene, da mi pomaga. To je iskanje pomoči. To ne moremo sami.

HOOPONOPONO JE ANTIVIRUSNI PROGRAM ZA ČLOVEKA

• Zakaj? Spomini so ves čas aktivni. Antivirusni program v našem računalniki imamo ves čas vključen. Ho’oponopono je tako kot antivirusni program. Na seminarju mi naložimo nove programe(4 besede), spomnimo se metode, delamo vez z otrokom v sebi. Zakaj? Ker vi to ne morete stalno početi, ker se vam vključi intelekt, pa pozabite na 4 besede. No, vaš podzavesti um(vaš otrok v vas) lahko to dela avtomatsko (tako kot diha avtomatsko-lahko te 4 besede ponavlja avtomatsko) Tudi

kadar pozabimo čistiti, ta otrok(podzavestni um) nas opazuje, kot naši otroci, ki nas opazujejo, če smo dosledni in želimo prevzeti odgovornost, bo ta otrok delal to ves čas za nas.

• Štiri besede, ki jih ponavljate:

• ŽAL MI JE Si priznate, da je nekaj brez vašega znanja o čem gre,prispelo v vaše telo/um. Vi ne veste, kako je to prišlo v vas. Niti ni potrebno, da veste.

• PROSIM, ODPUSTI MI Če ste npr.predebeli ste enostavno nekje “staknili”program, ki vas je naredil take. Z izgovarjanjem besede vi govorite Božanstvu, da vam oprosti, kar vam je bilo prinešeno in ga prosite, da vam pomaga, da oprostite sebi.

• HVALA TI S tem izražate hvaležnost in pokažete svojo vero, da se problem razreši v najvišje možno dobro vseh vpletenih.

• RADA TE IMAM Z besedo “rad te imam”preobražate to energijo, ki predstavlja vaš problem, jo osvobodite, energije steče in vas poveže z Božanstvom. Nulto stanje je stanje čiste ljubezni in ima nulte meje, vi začnete prihajati v to stanje z izražanjem ljubezni. In v takem stanju ste podobni mogočnemu Stvarniku, kjer je vse mogoče.

• Vse kar se pojavi v vašem življenju, brez obzira kako se pojavi, je tu zaradi zdravljenja, enostavno zato je tu v vašem območju. S tem je mišljeno, če lahko to občutite, lahko to tudi pozdravite. Če nekaj vidite v nekomu drugemu, kar vas moti, potem je to tudi v vas samih in je tu zaradi zdravljenja. Če lahko nekaj opaziš, lahko to tudi dobiš. Morda ne veste zakaj je prišlo v vaše življenje in kako se je pojavilo, lahko pa dopustite, da izgine, ker ste sedaj zavestni tega. Čim več boste zdravili kar se bo pojavilo v vašem življenju, čisteje boste izražali to kar imate radi, ker boste tako osvobojeno energijo lahko uporabili za kaj drugega. Vsak problem je torej zaprta energija, ki čaka, da jo osvobodimo z besedami RAD TE IMAM.

CILJ METODE HOOPONOPONO JE “RAD-A TE IMAM”.

Ljubezen do sebe je najbolj pomembna stvar, ki jo lahko naredimo v tem življenju.

Namera je igračka uma, inspiracija je ukaz Božanstva. V nekem trenutku se boste predali in začeli poslušati, raje kot da molite in čakate. Namera poskuša, da kontrolira življenje temelječ na omejeni pogled ega, inspiracija je sprejemanje sporočil Božanstva in potem postopanje po njem. Namera deluje in prinaša rezultate, inspiracija deluje in prinaša čudeže. Kaj vam je bolj všeč?

Z dihom v čuječnost do izvira v sebi

Tisto, kar zaznavate kot gosto snovno sestavo, imenovano telo in kar je podvrženo bolezni, staranju in smrti, ni končna resnica – ni vi sami. Je le zmotna zaznava vaše resničnosti, ki je onkraj rojstva in smrti, zmotna zaradi omejenosti vašega uma, ki je izgubil stik z Bitjem (Dušo, občutenjem notranjega energijskega telesa). Nikar se ne odvračajte od svojega telesa, v njemu se skriva sijaj vašega bistva in nesmrtna resničnost.

Priti do izvira v sebi vodi skozi notranje telo. Kakor hitro začnemo pisati o notranjem telesu izgubimo pomen. Besede so le kažipoti, beseda vam ne more dati izkustva. Samo izkustvo je tisto, kar vas pripelje do vaše božanskosti. Besede in nauki in tehnike so le kažipoti. Poskušajte čimbolj občutiti notranje telo.

Kakšno je vaše notranje telo? Ne bojujte se proti svojemu telesu, Vi ste vaše telo. Telo, ki ga vidite in se ga dotaknete, je le tančica, za njim je notranje telo, preddverje v vaše Bitje, Dušo, v nesnovno, nevidno življenje. Vrata v razsvetljenje. Prek notranjega telesa ste neločljivo povezani s tem nevidnim življenje Enega – večnega, večna zavest. Po notranjem telesu ste vedno eno z Bogom. Zato okrepite vez s svojim notranjim telesom.

Globoko poženite korenine Bistveno je, da ste stalno povezani s svojim notranjim telesom – da ga ves čas občutite. To občutje se bo poglabljalo in preobrazilo bo vaše življenje. Čim več zavesti boste namenjali notranjemu telesu, višja bo njegova nihajna frekvenca, kot pri svetlobi, ki postane močnejša, če zavrtite gumb in povečate dotok elektrike. Na tej višji energijski ravni vam negativnost ne more več do živega, zdaj pritegnete k sebi nove okoliščine, ki odražajo višjo frekvenco.

Če boste ohranjali vez z notranjim telesom, dihanjem in občutenjem telesa se ne boste več izgubljali v svojem umu. Počasi se boste ustalili v sedanjem trenutku. Misli in čustva, strahovi in željnost bodo do neke mere še v vas, vendar si vas ne bodo lastili.

Poglejte kje je ta trenutek vaša pozornost. Zdajle me berete. To je torej žarišče vaše pozornosti. Toda hkrati se tudi zavedate svojega okolja, ljudi okrog vas, predmete. Poleg tega vaš um obdeluje tudi to, kar berete in slišite in vam prišepetuje vaše pripombe. Vendar ni nobene potrebe, da bi vam to posrkalo pozornost. Samo glejte to in ohranjajte pozornost na vašem notranjem telesu Občutite ga kot eno energijsko polje. Naj bo to vaša vsakodnevna vaja.

Ne razdajte vse svoje pozornosti umu in zunanjemu svetu. Vsekakor se osredotočite na to, kar počnete, vendar vselej, ko je to mogoče, občutite notranje telo. Ostanite v njem zakoreninjeni. Nato opazujte, kako se ob tem spreminja vaše stanje zavesti in kakovost tega kar počnete. Ko čakate v vrsti, je idealni čas, da trenirate to vajo, občutenja notranjega telesa. Tako bodo čakalne vrste postale prijetne. Ne begajte z mislimi stran od sedanjega trenutka, temveč se poglobite vanj, da prodrete še globlje v telo. Ta veščina zavedanja notranjega telesa vam bo postopoma dala nov način življenja, stanje nenehne povezanosti z Bitjem, Dušo in bo vaše življenje obogatila z globino, ki je prej niste poznali.

Ko ste globoko v svojem telesu, zlahka ostanete navzoči kot opazovalec svojega uma. In zdaj naj se zgodi karkoli nič vas ne more omajati.

Če ne boste ostali čuječi in naseljevanje telesa je vedno bistveni vidik tega – vas bo še naprej vodil um. Besede v “vaši glavi”, pogojenost uma, vse to bo odrejalo vaše mišljenje in vaše vedenje. Mogoče boste tu in tam svobodno zadihali, a le za kratek čas. To se še posebej rado zgodi, ko gre kaj narobe, ko doživljate izgubo ali ko ste vznemirjeni. Vaši pogojni odzivi so tedaj nehoteni, samodejni, saj jih žene čustvo, na katerem temelji stanje istovetenja zavesti z umom – strahom.

Ko se vam zgodijo neprijetnosti vedno se zavedajte notranjega energijskega telesa. Samo sekundo in dve. To morate storiti hitro, ko začutite neprijetnost. Če boste odlašali se vas bo polotil vaš um in vam zavladal. In kolikor je sonce svetlejše od sveče, je neskončno več inteligence v Duši kot v vašem umu. Dokler ste zavestno v stiku s svojim notranjim telesom, ste kot drevo globoko zakoreninjeni in noben vihar ga ne bo podrl.

Izvir čija, življenjske energije, ki se pretaka v našem energijskem telesu je Nepojavno, je Univerzalna čista zavest, je prazen prostor med stvarmi, ki jih vidimo. Či je gibanje, Nepojavno je mirovanje. Če svojo energijo usmerite v notranje telo, lahko sledite toku čija, je kot reka, ki se pretaka v vas, vse do Izvira. Ko dosežete točko popolnega mirovanja in kljub temu polno življenja, ste onkraj notranjega telesa in okraj čija, ste v izviru samem, v Čisti zavesti.

Naj vas dih popelje v notranje telo. Ko hodite okrog po svetu, ne posvečajte čiste vse pozornosti zunanjim rečem in svojemu umu(misli v glavi). Zadržite jo nekaj v sebi (dihanje). Občutite notranje telo, živost, občutenje živosti svojih celic. Občutite telo tudi kadar ste zaposleni z vsakdanjimi opravili, še zlasti v odnosih z drugimi ljudmi in v stikih z naravo. Občutite tisto spokojnost globoko v njem. Držite vrata odprta. Čiste zavesti se je mogoče zavedati vse življenje. Občutite ga kot spokojnost, ki vas nikdar povsem ne zapusti, ne glede na to, kaj se dogaja tam zunaj. Tako postanete most med vašo zavestjo in čisto Božansko zavestjo. In kadar ste povezani z njo, zavestno, jo lahko nagovorite in dala vam bo vse kar bo želja vaše Duše. Ampak le v stanju spokoja, milosti in občutenja povezanosti.

Nikar ne mislite, da je čista univerzalna zavest ločena od snovnega. Kako naj bi bila? Saj je vendar življenje znotraj vsake oblike, kar obstaja. Tudi kamen ima zavest, vsa materija je nastala na podlagi zavesti enega človeka. Prežema ves svet.

Delno povzeto iz knjige ZDAJ Eckhart Tolle

Ruski znanstvenik Grabovoj napovedal virus leta 2002, ima rešitev

Dr.Grigorij Grabovoj je doktor fizikalnih in matematičnih znanosti, akademik, avtor odkritja ustvarjajočega polja informacij in izvirnih del o napovedovanju prihodnjih dogodkov, njihovem nadzoru, popravljanju; je avtor Učenja »O odrešenju in harmoničnem razvoju«.

Napoved za leto 2020 je bila objavljena v časopisu leta 2002

Napoved dr.Grabovoja v ruski reviji iz leta 2002, članek 3

Leta 2002 je bila objavljena upravljalska napoved dr.Grigorij Grabovoja v tiskani izdaji časopisa »Različica upravljanja – NAPOVED«, št. 4, 5. april 2020, stran 3, (ru.: »Вариант управления – ПРОГНОЗ” №4 (5) апрель 2002 год стр. 3«) v članku z naslovom »Evrazija in virusi« s priporočili, kaj je treba storiti za zaščito pred mutacijami virusov in reševanje ljudi.

Časopis »Različica upravljanja – NAPOVED« je registriran pri Ministrstvu za tisk, radiodifuzijo in množične medije Ruske federacije. Registracijsko potrdilo PI št. 77-11028 z dne 31. oktobra 2001. Časopise je dostopen v knjižnicah in na spletni strani https://vuprognoz2002.wordpress.com.

Napoved vsebuje informacije

»… treba je izdvojiti Evrazijo. Države te celine bi morale, kolikor je mogoče, skleniti dodatne sporazume o neširjenju teh problematičnih vrst množičnega uničevanja …. Razlogov je več, eden od njih je sprememba koncentracije ozonske plasti, kar lahko privede do pojava mutacij okužbe …. mutirani virusi bodo povzročili povratni val in isti del ozemlja Kitajske, od koder se je okužba sprožila, bo zajela nova zelo zapletena okužba.

Zato je treba paziti, da ne bi bile možne niti lokalne različice bakterioloških vojn.

Podobno se lahko spremenijo lokalni viri kemičnih okužb na genski ravni in kasneje lahko povzročijo oslabitev genetskega zapisa prebivalcev Evroazije.

… Tovrstnih problematičnih mutacij navadnih patogenov ne bi smeli dovoliti. In maja naj bi se že začelo delo, da bi to preprečili. Do takrat bi  Kitajska lahko že prejela predlog Rusije, da se začno pogajanja o tej temi. In zakaj s Kitajske, je jasno. … Zato je izjemnega pomena tudi drugi vidik – mirne razmere na vseh celinah … Zato bi moralo podpisovanje med kontinentalnih dodatnih sporazumov potekati po posebnem programu že od maja in še bolje bi bilo, če bi Rusija podprla pobude. … proti tihi bakteriološki širitvi je treba uporabljati ne le vertikalne, temveč tudi meddržavne horizontalne komunikacijske sisteme, ko do interakcij ne prihaja le prek zveznih organov, ampak se razvijajo tudi stiki med regijami. Na primer, guverner obmejne regije lahko  za ruske interese prav tako učinkovito stopi v stik z istimi Kitajci in tako naprej.«

 Za trenutne dogodke, povezane s korovirusno okužbo COVID-19, je bila potrjena upravljavska napoved, da je treba države zaščititi pred mutacijami virusa s Kitajske.

Glede napovedi, da: »Zato bi moralo podpisovanje med kontinentalnih dodatnih sporazumov potekati po posebnem programu že od maja in še bolje bi bilo, če bi Rusija podprla pobude.«, je napoved potrjena v tem, da je Rusija predlagala, naj ZN združijo moči v boju proti širjenju koronavirusa, ki je bil opažen na Kitajskem. Trenutno je treba poleg ustavitve širjenja virusa pravočasno zaščititi ljudi pred virusi, ki so jih v časopisu označevali kot “mutantno preoblikovane viruse“.

In tudi v skladu z upravljavsko napovedjo pravočasno zaščititi genetski sklad. Od maja 2002 je Grigorij Grabovoj v skladu s svojo napovedjo, ter v skladu s svojimi patenti za izume, fizikalne in matematične izračune, osebne sposobnosti upravljavske jasnovidnosti in napovedovanja ustvaril napravo, ki ščiti pred mutacijami virusov ter ščiti genetski sklad.

Tako ima ustvarjena naprava PRK-1U državno potrdilo o elektromagnetni združljivosti in varnosti, znak CE, torej je združljiva z medicinsko opremo in je v postopku certificiranja kot medicinski pripomoček. Naprava ima tudi zaščitno  funkcijo, tudi v primeru, če virusi hitro mutirajo. Ker elementi umetne inteligence v skladu s patentom za izum, ki je uporabljen za napravo, normirajo kakršnekoli mutacije virusov.

Zabeleženih je bilo več sto dobrih rezultatov zaščite z napravo pred COVID-19.

 Ukrepati moramo hitro in skupaj!

Patentirana naprava PRK-1U s funkcijo preprečitev širjenja virusa covid-19 je na razpolago vsem ljudem

Iz administracije dr.Grabovoja je bila naslovljena prošnja za vse, da širijo informacije in uporabo aparata PRK-1U:

“Možnosti za sodelovanje pri dogodkih, s katerimi bi ustavili širjenje koronavirusa in zmanjšali posledice okužbe s koronavirusom po svetu, so lahko naslednje:

1. Preko uradnih spletnih strani zdravstvenih ustanov v vaših regijah, spletnih mest raziskovalnih protivirusnih centrov, prek prijateljev lahko ponudite brezplačno delo preko spletne video z napravami PRK-1U, konfiguriranimi na medicinske profile. Povezava na spletno mesto: https://med.grabovoi.tech .

2. Zdravstvenim ustanovam, ki izvajajo diagnostiko, preventivo in zdravljenje okužbe s koronavirusom izvajajo, lahko ponudite, da v njihove prostore postavite fizične naprave PRK-1U, ki delujejo v treh načinih, saj nenehno delujoče naprave zagotavljajo učinkovito zaščito pred koronavirusom 2019-nCoV in nekaterimi drugimi nevarnimi virusi v polmeru 1000 metrov. Pri uporabi video slik delujočih naprav PRK-1U preko spletnega video dostopa, je doseg 25 metrov v smeri, kjer je vidna slika na zaslonu. Pri uporabi spletnega dostopa  za nevtralizacijo virusov, je dovolj, da zaslon, na katerem je predvajano video delujoče naprave, usmerimo na območje možne prisotnosti vzorca virusa ali virusa v laboratorijih.

V specializiranih laboratorijih vsake države lahko hitro registrirajo to funkcijo PRK-1U na obstoječih laboratorijskih vzorcih virusov in v skladu z zakoni teh držav čim hitreje priporočijo uporabo pripomočkov za zaščito pred virusi in ozdravitev bolezni, ki jih povzročajo virusi. .

Predavatelji, vsi, ki imate podpisane kakršnekoli podlicenčne pogodbe, vključno za Izobraževalni program s PRK-1U, distributerji, lahko sodelujete pri pogovorih z laboratoriji in medicinskimi ustanovami na podlagi sklenjenih pogodb kot partnerji podjetja GRIGORI GRABOVOI DOO in samostojnega podjetnika «Grigorii Grabovoi PR KONSALTING TECHNOLOGIES OF ETERNAL DEVELOPMENT».

Pogodbe lahko pri pogajanjih potrdijo zadostno znanje partnerjev, da pogajalce seznanijo s podatki o PRK-1U in organizirajo povezovanje z laboratoriji in medicinskimi ustanovami. Po potrebi lahko pošljete po elektronski pošti vloge za podpis dodatne pogodbe k tem sporazumu, v skladu s katerimi vam bo izdano pooblastilo.”

Administracija Izobraževalnega centra GRIGORI GRABOVOI DOO in samostojnega podjetnika «Grigorii Grabovoi PR KONSALTING TECHNOLOGIES OF ETERNAL DEVELOPMENT

Funkcije naprave PRK-1U

Naprava ima 5 funkcij:

 • Zaustavitev staranja in pomlajevanje
 • Zaščita in zdravljenje AIDSA
 • Zaščita in zdravljenje RAKA
 • Zaščita in zdravljenje bolezni virusa covid-19
 • Razvoj koncentracij zavesti, ki realizirajo dogodke za večno življenje

Kako naprava PRK-1U pomaga pri koncentraciji zavesti?

Napravo PRK-1U lahko uporabimo za preprečevanje širjenja virusa in tudi za razvoj koncentracij naše zavesti, za zagotavljanje večnega življenja. Kadar delamo z napravo, se zavedajmo, da naprava sama nič ne dela. Vedno smo mi tisti, naša zavestna pozornost, koncentrirana svetloba naših misli, ki lahko, če je dovolj koncentrirana materializira stvari, dogodke,..

Dokler ljudje še nimamo dovolj razvite, koncentrirane zavesti, nam lahko pomaga naprava PRK-1U. Vedno deluje v dobro človeštva, krepi ustvarjalne in harmonične misli, na negativne misli se ne odziva.

Zavest ima neverjetne sposobnosti, katere je dr.Grabovoj znanstveno opisal. Njegovo znanje je znanje Duše in Boga. Pravi, da je Duša tista, ki ustvarja informacije. Da je cilj vsakega človeka razviti duh – izobraževanje DUŠE. Učiti se upravljati z realnostjo, imeti simbole, to pomeni, da se lahko v naprej napove razvoj dogodkov, materializira stvari.

Kriterij upravljanja je odvisen od osebnega razvoja. Odvisno je v kakšnem stanju je Duša. Dr.Grabovoj pravi, da pravilno izobraževanje je STABILNOST za vedno – TO JE BOŽJA IDEJA. Bog je ustvaril svet, kako bi se s spoznanjem tega ljudje razvijali v odnosu na njegovo idejo VEČNOSTI.

Duša je primarna. Duša je Stvarnik. Naša naloga je slediti svojemu notranjemu impulzu, intuiciji, glasu duše. Duša je vse kar obstaja. Duša je Stvarnikova svetloba večnosti in neskončnosti.

Telo je fizični del duše. Delovanje duše se izraža preko čaker in nastane duh. Zavest sprejema informacije iz duhovnega področja in jih prenaša v našo realnost. Notranji in zunanji svet sta povezana in vplivata eden na drugega. Materija je preteklost zavesti. Vse kar je ustvarjeno se je začelo z eno mislijo. Zavest ustvarja tako prostor, kot čas. Zavest vseh ljudi se imenuje kolektivna zavest, ki pa se bolj, ko človeštvo čuti, da smo v nevarnosti, prebuja. Evolucija človeka je v dvigu zavesti.

Ko se pozornost večjega števila ljudi usmeri na določeno misel jo v realnosti krepi, jo ustvarja v Svetu. Naša zavest ne ve, kaj je dobro in slabo. Ona ustvarja to, na kar usmerjamo pozornost. Zato je zanimivo, da večina ljudi ne ve, da s tem, ko gredo na protest krepijo tisto, proti čemur so. Ali pa, ko se pogovarjamo o teorijah zarote, mi te stvari sami pripeljemo v realnost.

Naučiti se moramo koncentrirati na tisto, kar želimo videti v svetu, to je rešen, harmoničen, ekološko zdrav planet, kjer vsi ljudje živijo v svobodi, uspehu in obilju. In ko usmerimo pozornost na napravo dobimo še več pomoči od dr.Grigorija Grabovoja, za razvoj naše koncentracije zavesti za usmeritev v večno življenje.

Usmeritev pogleda na leče in formiranje cilja

Naprava ima na vrhu 3 leče na katere usmerimo pogled in krožimo s pogledom v nasprotni smeri urinega kazalca. Začnemo pri najmanjši leči. Na eno lečo se koncentriramo po občutku, npr. 8-10 sekund. Pogled naj bo sproščen, brez naprezanja. V mislih si ponavljamo cilj, ki smo si ga zadali. Na primer: “Popolno zdravje”. Delamo po občutku, kot sami želimo. Končamo, ko začutimo, da je dovolj. Ohranjamo harmonične misli. Na ta način gre naše zdravje v Normo. Koncentracije delajmo večkrat, na ta način krepimo svojo zavest in upravljamo z dogodki.

Do aparata PRK-1U dostopate tukaj: https://med.grabovoi.tech.

Vaše oči so vaša zavest, a vaša duša je vse kar ustvarite.

V njegovi knjigi “Vstajenje in večno življenje – od sedaj naša realnost!” je Grigorij Grabovoj zapisal pogovor, ki je namenjen vsem ljudem.

“Rešite sebe in rešili ste druge. Rešite druge in rešili ste sebe. Hoditi proti Svetu je resnica Sveta. Hoditi proti zavesti je resnica zavesti. Vaša misija je univerzalna. Pojdite proti tisti poti, ki vam je namenjena. Vaša pot je pot Večnosti. Vaše življenje je kreacija. Vaša slika je slika Božja. Vaša zavest je slika uma. Vaša kreacija je slika resnice. Vi ste stvarnik isto kot je Bog Stvarnik. Vi ste resnica, ker je resnica Bog. Ko gledate Svet jasno in z odprtimi očmi, vaše oči odražajo realnost, da vas je ustvaril Bog.

Ko gledate Boga, vam oči odražajo resnico Sveta. Vaše oči je ustvaril Stvarnik in vi lahko gledate skozi njih tako kot je on ustvarjal, torej gledate in ustvarjate.

Vaše oči so vaša zavest, a vaša duša je vse kar ustvarite. Vaše telo je vaša zavest. Vaše roke so vaša zavest. Vi opazujete sebe in tako sebe ustvarjate. Vi opazujete ljudi in ustvarjate ljudi. Vi opazujete Svet in ustvarjate Svet. Vi opažate Svet In Svet sam sebe ustvarja.

Gledate realnost in realnost vidi vas. Vidite realnost enako enako kot tudi vse druge, ki vas obkrožajo. Ko hodite proti vrhu Sveta, Svet je v vaši bližini. Ko se premikate proti njemu, Svet se nahaja na vrhu. Če ga vidite, potem vidite svojo ljubezen. Vaša ljubezen je vaša kreacija, podarjena in ustvarjena od Boga enkrat za vselej in povsod.

In kot je Bog ustvaril ljubezen, ki obstaja od vekomaj, povsod, tako jaz vam predajam to knjigo za vse čase vašega življenja in ves čas celotnega obstoja. Vi boste to imeli enkrat za vselej, a imeli boste takrat ko boste za povsod. Ko postanete povsod, boste šli navzgor in pot bo posuta s cvetjem. Ko postanete brezmejni, se boste gibali povsod in pot bo poplačana s prostranstvi in svetovi. Ko boste povsod, bo vaša pot od cvetja. Vzemite to cvetje in ga podelite, poklonite to cvetje vsakomur tega večnega življenja.

Pokažite pot, naredite, da bo vsem trenutna in gladka. Vsak mora imeti večno življenje in vsakemu mora biti podarjena pot. Vsak jo ima v svoji Duši. Odprite svojo dušo in pokažite cvet svoje radosti vsem okrog vas. Spoznajte to realnost v tistem duhu, v katerem ste jo že spoznali. Pridite do tega kar že veste. Bodite to, kar že ste.

Rešite sebe in rešite druge pa vam bo vaš um trenuten v Večnosti. A Večnost bo postala stvarnost vašega uma. Ko jo v nekem trenutku svojega uma zagledate v sebi, bo to vstajenje vseh in vsakega. Vsak, ki je prisoten mora vstati, vsak, ki je živ ne sme umreti. Na tem principu univerzalnega neumiranja izvršite univerzalno vstajenje, ker današnje znanje predstavlja znanje rešitve, a resnična rešitev se nahaja na tem, da morate vedeti.

Prihod Rešitelja leži v tem, da vi ozavestite to znanje, ki ga že imate v sebi in da ga uporabite. V tem je tudi smisel prihoda Rešitelja do vsakega človeka. Vi lahko ta znanja imate in morate z njegovo pomočjo rešiti sebe. Celotna rešitev bo prišla do vseh. Ker mi smo lahko rešeni, ko bo vsak za sebe rešen, ker lahko smo rešeni takrat, ko se vsi skupaj rešijo.

Mi se premikamo proti rešitvi za vedno. V vsakem slučaju se bomo rešili. Vaša naloga je prinesti rešitev na raven delovanja. A delovanje mora postati rešitev v večnem življenju. Kajti samo resnična rešitev je večno življenje.”

Grigorij Grabovoj, iz knjige Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost.

Vstajenje in dvig zavesti

Bliža se dan, ko bomo praznovali Kristusovo vstajenje. Ljudje ne razmišljamo o vstajenju kot o nečem kar je naraven proces. To je za nas samo čudež, ki ga je naredil Jezus Kristus. Pa je res tako?

Ruski znanstvenik dr.Grigorij Grabovoj v knjigi Vstajenje in večno življenje, opisuje, da je razvoj človeštva odvisen od dviga zavesti. Zavest je naša percepcija in zaznavanje, kako mi vidimo svet. Zavest imamo vsi enako, vendar smo na različni stopnji zavesti. Zavest Stvarnika je to k čemur bi morali ljudje težiti in se povezovati z njo. V Stvarnikovi Duši, je vse kar obstaja. Tam je čista brezpogojna ljubezen. Tam ni časa in prostora. Tam so vsi dogodki v obliki statike.Tam obstaja realnost, kjer smo srečni in svobodni in tudi realnost, kjer smo zasužnjeni. In katera realnost se bo uresničila? Tista, ki jo oživimo in ji dajemo pozornost. In kako se jo oživi?

Kolektivna zavest

Naše življenje se odvija v dinamični zavesti, ki se v družbi pokaže kot kolektivna zavest. Kolektivna zavest je povprečje percepcij in prepričanj vseh ljudi, kako vidimo svet. Svet doživljamo skozi tok dogodkov v času in prostoru. In ker se ne zavedamo, da s svojo zavestjo ustvarjamo realnost, sledimo družbenim normam in pravilom, ki nam ga vsilijo politiki. Vsak človek se rodi s svojo edinstveno dušo, ki je prišla na Zemljo izkušat svobodo, ljubezen, se kreativno razvijat. Kot otroci smo še najbolj povezani s to čisto dušo.

Potem nas skozi obdobje odraščanja, skozi osnovno šolo, prevzgojijo, v tekmece. Namesto, da bi nas učili, da smo svobodna in kreativna bitja, sodelovanja, povezovanja, pomoči drugim, sočutja, spodbujanja drugačnosti in edinstvenosti, nas naučijo tekmovalnosti na vseh področjih življenja. Biti brezčuten, kjer preživijo le najboljši, je nekaj normalnega. Druge otroke, ki se učijo težje, je potrebno grajati in jih oceniti slabše. Tak je naš današnji šolski sistem in za vse je to normalno. In je le priprava na naslednje obdobje, ko se bomo zaposlili, kjer bomo naprej sužnji v tovarnah. Robotizirane službe, kjer preživimo 8 ur na dan, svojega življenja, je zatiranje duše in duha. Duša, ki je prišla na ta svet, da bo svobodna, jo njen razum zapre v kletko in tam preživi celo svoje življenje. Razum ji reče:”moraš delati, odplačat je treba kredit za hišo in avto!”

Duša čuti in ve, nima pa volje

Duša čuti in vse ve. Ona ve, da če bi razum prisluhnil duši, bi lahko uresničil svoje najbolj drzne sanje, lahko bi postal uspešen, delal bi to kar ga veseli. Ampak, duša nima volje. Ona ne bo nikoli nasprotovala svojemu razumu. Razum ji reče: vem, da si želiš živet svoje sanje, ampak .. in potem sledi analitično razmišljanje razuma..v okviru znanega in splošno sprejetih norm v družbi. Duša si želi uživati, ustvarjati, .. ampak tega ne sme..to je prepovedano..želi se izražati skozi hobije. Razum ji reče:” s tem ne moreš zaslužiti. Tu ni denarja. Kako boš prodala stvari? Hodi v službo v tovarno, tam je veliko denarja. In najemi kredit za hišo. In odplačuj kredit.” In hodi v robotiziran sistem, kjer nisi spoštovana in cenjena, tam si le številka, ki te lahko nadomesti druga, če ne slediš drugim, ki pravijo”ponavljaj za mano.” In tako se duša vda v usodo.

Naše duše so tako dolgo zaklenjene v globinah, da je več ne čutimo. Sploh ne vemo kaj je to duša. Ne čutimo lepote narave, vonja cvetlic, užitka vsakega trenutka. Uboge duše izgubljene v umih in mislih ljudi, ki se vidijo ločene eden od drugega, ki se med seboj kritizirajo in ogovarjajo, kjer vso pozornost dajejo zunanjim stvarem, le sebe ne čutijo. Ljudje so se podredili egu, ki vodi um in dušo in samega sebe napihuje, dokler se ne razpoči kot milni mehurček, ko pride kriza.

Statična zavest in kako se ustvari realnost?

V Stvarnikovi Duši obstaja statična zavest. Dr.G.Grabovoj pravi, da obstajajo v Stvarnikovi Duši vsi možni dogodki v obliki statike. Obstajajo v obliki informacije v sferah; na primer:

 • mi v realnosti, ko smo srečni in živimo na čisti Zemlji,
 • mi v realnosti, kjer smo nesvobodni v uničeni Zemlji,
 • mi, ki delamo v tovarni in smo nesrečni,
 • mi, ki živimo svobodni in srečni, itd.. v miljonih variantah…
 • In katera se uresniči? Tista, ki ji damo največ pozornosti. Danes nas ne bombardirajo z bombniki, ampak z novicami. Se tega zavedate?

In če tega ne vemo, potem našo realnost uresničijo politiki in banke. Ampak v njihovo korist. Ne v našo.

Pravila igre zavesti

Zavest ima vsak človek. In zato tudi velik potencial. Ampak ne pozna njenih pravil delovanja. V človeku se povezuje več sfer, to so: duša, duh, zavest in fizično telo. Kako so med seboj povezane?

Da bi razvijali večno življenje je nujno, da razvijemo dušo.

Duša – je supstanca, ki jo je ustvaril Stvarnik v skladu z večnostjo Sveta in predstavlja element resničnosti. Duša je nespremenljiva, ona obstaja kot organizirajoča struktura sveta in zato iz nje izhaja obnavljanje duha. Torej delovanje duše je duh. Zato, ko izpopolnjujemo duhovno osnovo v smeri ustvarjalnega razvoja Sveta se lahko spremeni struktura duše. Neskončno življenje zahteva, da se duša razvija.

Resnična zavest

Zavest – je struktura, ki omogoča duši, da upravlja s telesom. Duša in njen materialni del je telo. Duša preko strukture zavesti vpliva na stvarnost in obratno, preko zavesti stvarnost vpliva na dušo. In isto takšno medsebojno vplivanje obstaja med telesom in njegovimi celicami. In to medsebojno delovanje ustvarja zavest, toda to je že zavest celic. (sedaj pomislite, zakaj mediji napadajo z novicami o virusu našo zavest, to spreminja našo dušo in dejansko tako uresničujejo, da se virus množi in uresniči. Če želimo preprečiti to, moramo dvigniti zavest in spoznati, da ne obstaja ničesar, kar mi zavestno ne želimo.)

V širšem smislu je zavest struktura, ki združuje duhovno in fizično materijo. S spremembo zavesti se lahko preobrazi duh in preobrazijo se dogodki. Ker je duša del Sveta, to pomeni, da ona prisostvuje v vsemu, kar se dogaja.

Resnična zavest – je zavest, ki odraža resnico Sveta v neskončnem času in prostoru, to je zavest, ki omogoča večno življenje in večni razvoj.

Tri značilnosti resnične zavesti:

 1. Resnična zavest odraža sistem razvoja sveta, zato ker se ona razvija istočasno z razvojem Sveta v vseh pojavih.
 2. Resnična zavest, pod pogojem, da je v svojem primarnem izvoru, se lahko preusmeri, delegira ali preda drugim bitjem.
 3. Resnična zavest odraža resničnost na vsakem svojem segmentu, to je, v vsakem segmentu resnične zavesti, obstaja celotna resničnost istočasno. Nekaj podobnega je v holografiji. Holografija – je zanimiva. Najlaže jo opiše primer: na primer obstaja čajnik. Ta čajnik se razbije in nastanejo razleteni koščki. Če vzamemo en majhen košček tega čajnika in ga pogledamo skozi holografski projektor bomo zagledali sliko celotnega čajnika. Tako funkcijo ima tudi zavest. Ljudje smo zavest. V nas obstaja tudi resnična zavest, ki ima sposobnosti Stvarnika.

Resnična zavest se formira pri duhovnem razvoju, to pomeni, da se resnična zavest formira z dušo, potem z duhovno strukturo in telesom. Pri telesu se misli na celotno telo, tudi medsebojno delovanje vseh celic.

Tudi najmanjša celica v telesu ima svoj razvoj, na mikro ravni, ki lahko preide na makro raven, skupnih povezav, ker je celo najmanjša celica povezana s celotnim makro svetom.

Ker vse kar je v naši zavesti, teži k temu, da se uresniči v realnosti. Če imamo strah pred virusi, bomo to kolektivno doživljali vsi. Zato se zavedajmo, da mi sami ustvarjamo realnost. Ne obstaja nekdo od zunaj, ki lahko ustvari realnost. Mi smo tisti, ki imamo moč. Ampak tega ne vemo. Zato poslušamo novice in kar slišimo, ustvarjamo. Ko enkrat vidiš manipulacijo medijev, vidiš kje je njihova moč, samo mediji. In za vse ljudi to postane realnost. Čeprav bi bila lahko realnost povsem nekaj drugega. Ne obstaja nevarnost od zunaj, ustvarjajo le naše misli in pozornost, ki je naša zavest. Zavest ustvarja. In kaj ustvarjamo? Obrnimo se k Ljubezni, svobodi in harmoniji. Tudi, če je še ne vidimo zunaj nas. Če bomo držali pozornost na svoboden in harmoničen Svet, se bo takšen tudi uresničil.

Razširjena zavest

Razširjena zavest je stanje, kjer se percepcija širi in začne zaobjemati upravljaljsko raven zavesti. Pojem vsebuje 3 ravni:

 1. Raven percepcije dinamičnega Sveta, dinamične slike Univerzuma – Če človek opazuje svet v običajnem stanju zavesti, on fiksira statične oblike. Na primer za njega je stol – stol, omara- omara. On vidi predmete kot statične oblike. Če se človek nahaja v razširjeni zavesti, on zaznava predmete kot dinamične oblike, to je stol, omara obstajajo v dinamiki, v procesu splošne povezanosti. Na ta način predmeti niso več statični, pač pa so predmeti v gibanju, začne videti Svet kot strukturo, katero je mogoče spreminjati in lahko naredi, da se Svet neskončno izboljša.
 2. Na drugi ravni se zavest ne omeji le na zaznavanje objekta, ona postane aktivna – ona postane ustvarjalni element, postane aktivna. (na primer – ko se znajdete pred neko situacijo – zamislite si, da lahko vplivate na realnost, npr. na vreme – ko nastane nevihta – si zamislite, da se vas ne bo dotaknila, da boste v nevihti ostali povsem nepoškodovani, ali ko vas strašijo z virusom – enostavno si zamislite, da ste povsem varni pred virusom…)
 3. Tretja raven je raven lastnega stanja zavesti. Zavest te ravni pozna vse kar se dogaja in kontrolira celotno situacijo. V stanju razširjene zavesti lahko človek istočasno zaznava veliko različnih procesov. Pri tem lahko zaznava približevanje in oddaljevanje nekih dogodkov. To je že jasnovidnost, intuitivno zaznavanje realnosti. Razširjena zavest je del resnične zavesti, čeprav ona predstavlja samostojni element, ki uresničuje delovanje resnične zavesti.

Dr.Grabovoj o vstajenju in večnem življenju

Dr.Grigorij Grabovoj pravi, da on lahko naredi vstajenje ljudi, kot tudi materializacijo in dematerializacijo stvari, dogodkov. Natančno je to opisal v njegovi knjigi Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost. Knjigo lahko brezplačno v pdf obliki dobite tukaj.

NAČELO BOŽANSTVENOSTI – TEŽNJA K NERAZPADANJU TELESA, K VEČNEMU ŽIVLJENJU IN RAZVOJU RESNIČNE ZAVESTI – TO JE PRAKSA NAJVIŠJEGA RAZCVETA ČLOVEKOVEGA OBSTOJA

Vstajenje se odvija pod neposredno kontrolo Boga, vstajenje prihaja skozi Boga. Treba povedati, da uničevalne sile ne morejo delati vstajenja. Vstajenje je privilegij ustvarjalnih sil. Dr.Grigorij Grabovoj pravi, da njegova knjiga pomaga, da se osvobodimo največje zablode in ene največjih mitov našega obstoja, mit o obstoju objektivne fizične realnosti, neodvisno od človekove zavesti.

Pod vprašaj se postavlja vprašanje o resničnem poreklu človeka, njegove resnične veličine, njegove Bogoopredeljenosti. Obstaja še vrsta drugih mitov, ki preprečujejo, da bi ljudje živeli polno življenje. Vzemite na primer bolečine, lakoto. Lakota sploh ni potrebna. Lakota sploh nima resnične osnove. Zato, ker ljudje ne poznamo kako je Svet ustrojen.

Smrt sploh ni potrebna v našem svetu. Ona obstaja, ker nimamo razumevanja, kako je mogoče narediti vstajenje.

V osnovo vstajenja je Stvarnik vgradil ustvarjalne emocije, kot so radost, svetloba in ljubezen. Prav radost, svetloba in ljubezen so osnova ustvarjanja Sveta, Prav to, s pravilnim razumevanjem Sveta, zagotavlja popolnoma srečno in večno življenje. Pomemben je dvig zavesti. To je pot k Bogu.

Ko človek dvigne zavest in zapusti običajno budno zavest, se pred njim odkrije osnova resničnosti Sveta, zato tisti, ki je spoznal to resničnost, o njej tudi govori. Zato tehnike dviga ravni zavesti podpirajo vse ustvarjalne in temeljne religije Sveta.

Toda nikar ne poskušajte te stvari razumeti z logiko, ker se nahajajo izven običajne logike. Tam je logika povsem druge ravni, ki z gledišče običajne budne zavesti sploh nima ničesar skupnega z logiko.

Dvig ravni zavesti je edina resnična pot k Bogu in razumevanju sveta. Samo v višjih stanjih zavesti se pred človekom odkriva Resnica.

Vir: tekst je delno povzet iz knjige dr.Grigorija Grabovoja, Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost

Veliki poziv šamanke

Svetlobne stihe, energije svetlobe skozi besedo je napisala sibirska šamanka in zdravilka Valentina Ramira.

Iz središča Svetlobe, ki je v umu Boga,

naj svetloba teče v um ljudi,

naj se Svetloba preliva na zemljo.

Iz središča Ljubezni, ki je v srcu Boga,

naj Ljubezen teče v srca ljudi.

Naj se Kristus vrne na Zemljo.

Naj se uresniči načrt Ljubezni in Svetlobe,

a vrata, za katerimi je zlo,

naj bodo zaklenjena.

Iz središča Božanske volje,

naj cilj usmeri voljo ljudi,

tisti cilj, ki mu zvesto sledijo Učitelji,

naj ustvarijo Svetlobo, Ljubezen in Moč

to je bodočnost na Zemlji.

Zdravilka, šamanka Valentina Ramira, Novosibirsk, avgust 2008

Kdo je Valentina Ramira?

Že kot 5-letna deklica je rada z mamo zahajala v sibirsko tajgo. Gozd se ji je zdel skrivnosten in nedoumljiv. Pravi, da sta se z mamo nekega dne znašli sredi jase, ki so jo obkrožale mogočne cedre. Na jasi je skozi žarke sonca zagledala svetleče stopnice, ki so se vzpenjale do neba. Velike bele ptice so krožile nad njima. Vprašala je mamo, kaj je to? Toda ona ni videla ničesar in smejala se je njeni bujni domišljiji. Kasneje je spoznala, da so bili to angeli.

Že od otroštva ji je bila dana sposobnost zdravilstva. Ko je kakšna od živalic prišla k njej z odtrganimi ušesi ali ranjena, jih je božala, pela in govorila nežne besede. Rane so se v trenutku zacelile. Z njimi se je sporazumevala v jeziku ljubezni.

Kasneje se je preselila v mesto, visoke zgradbe, široke ulice in množice ljudi, ki so nekam hiteli. Mineval je čas in ona je odrasla, se poročila in rodila hčerko. Nekega lepega poletnega večera se je njena soba napolnila z raznobarvnimi svetlečimi progami. To je bil čudež v vsej svoji lepoti; v carskih oblačilih se je pojavila Boginja Ljubezni.

Šamanka Ramira pravi:”v meni se je nekaj dogajalo, napolnila sem se z mirom in ljubeznijo. Od tistega trenutka se je moje življenje spremenilo. K meni so prihajali ljudje, ki so potrebovali pomoč.”

Moj notranji jaz mi govori: ” Vsak človek je individuum, toda družbena morala in t.i.”civilizirana”družba vse nas postavlja v okvire pogojenosti in “nesvobode” in nas obremenjuje z ogromnim bremenom nakopičenih misli celotnega človeštva. Glavna naloga vsakega človeka, ki teži k znanju in osebnostni preobrazbi svojega pravega jaza, je vrnitev k Svetlobi in harmoniji, ki nam je podarjena ob rojstvu.

Nastopil je Novi vek doba Vodnarja, Bogovi Univerzuma so se odločili pomagati človeštvu tako, da mu razkrijejo nova znanja, ki so bila do današnjih dni zakodirana. Poklonili so človeštvu zdravilne energije. Človek se mora naučiti sprejemati to zdravilno energijo in počasi preiti v novo epoho. Skupaj moramo zdraviti sebe in planet Zemljo z novimi energijami Zlatega veka.”

Svetlobni stihi

Človek, vedi, da si ti Stvarnik svoje usode!

Stki vzorec iz Svetlobe, Miru in Ljubezni!

Odkriti Ljubezen v sebi,

sanjati o Miru na Zemlji,

Blagoslavljati in ustvarjati Božansko in

radost bo zasijala na obrazu.

Zbrati vse kapljice,

jih napolniti z Ljubeznijo,

oprostiti vsem in spoznati,

kako delovati s Svetlobo,

kako odeti svet z Ljubeznijo,

da vsak lahko pije iz čaše Ljubezni

ustvarjati v Ljubeznim večno živeti in

življenje ljubiti!

V.Ramira

Materija in Razum sta nedeljiva:

bodi bitje Stvarnika Ljubezni,

bodi vedno celovit.

Bodi žareča zvezda,

Bodi Sonce in bodi edinstven,

bodi ogenj Ljubezni,

bodi Mir in Svetloba,

bodi nota SI

bodi nota OM,

bodi žarek radosti!

Bodi ravnotežje nasprotij,

bodi večnosti pristan!

Usmeri svoj pogled tja,

kjer živi večna Ljubezen.

Vsa uravnotežena nasprotja

bodo poklicana v Večnost in

razkrili se bodo neskončni svetovi.

Odvrzi dvome prosi za blagoslov

Mater Zemljo,

pripravi si napitek Večnosti iz

Svetlobe, Miru in Dobrote.

Oprosti ljudem, oprosti sebi.

Zaigraj na vse strune srca,

spleti svoj vzorec in vstopi v Novi svet!

Univerzum, razsuj na tisoče svetlečih žarkov,

vsako dušo ogrej z ljubeznijo.

Naj se tema razgubi v Večnost

in svetloba Sonca naj raztopi vse strah.

Naj naši otroci na Zemlji

živijo brez žalosti in bolečine

in vsak otrok v družini.

In velik čudež se bo zgodil,

vsa lica bodo zasijala od sreče.

Mi pa bomo z Gospodom odšli po Svetu,

da proslavljamo in slavimo njegovo Moč!

Z ljubeznijo, vaša Valentina Ramira

6 Simptomov astralnih napadov in metode obrambe

Živimo v težkih časih, ko se temne sile iz aure Zemlje, borijo za svoj obstoj in poskušajo škoditi ljudem, na bilo kakšen način. Še posebej radi napadajo s suptilnega plana, ljudi, ki imajo svetlo auro. Ljudi, ki hodijo po duhovni poti in ki se pojavljajo kot nosilci svetlobe. Rušitelji spremljajo “svetleče” in jim poskušajo z vsemi sredstvi preprečiti duhovno napredovanje in transformacijo.

Napade iz astralnih ravni ne občutijo vsi, niti prepoznajo, to lahko uvidijo le izkušeni borci. Mnogi se izgubijo in po napadu odvržejo vse duhovne vaje. Opisala bom glavne značilnosti napadov iz astrala in kako se zaščititi pred njimi.

1. Simptom napada se manifestira kot bolezen

Mračne sile bombardirajo “svetleče” s strupenimi škodljivimi žarki, ki negativno vplivajo na živčni sistem in srce in na druge organe. Najbolj pogosto udarijo v glavo, vrat, prsi (srce in pljuča). Telo reagira na take napade s povišanim krvnim pritiskom, bolečinami v srcu, pojavlja se kašelj, glavobol, vrtoglavica. Tekom napada se človek počuti vznemirjeno, strah, napad panike. Da bi se zaščitili od zlonamernih žarkov, alkemisti uporabijo kot zdravilo tehniko nevidnosti.

Ko občutite, da se je začel napad s suptilne ravni, se umirite, sedite ali lezite. Zaustavite notranji mentalni dialog. Nemirni um ne bo dovolil, da naredite zaščito. Utihnite, če želite, da se skrijete in ne želite, da vas najdejo. V tem stanju, je pomembno, da ustavite gibanje misli (zato, je duhovni dvig brez zavedanja ali prisotnosti, lahko nevaren) in čutenje.

 1. Sedaj si zamislite modro-vijolično energijo, kot polarno svetlobo, ki prihaja iz kozmosa. Svoje telo ovijte v to svetlobo. Modro-vijolična barva je protistrup za vse toksične astralne žarke. Zaščitite sebe in vrzite to svetlobo še nad svojo družino in svojo hišo. Zadržite to predstavo, dokler ne občutite, da je obramba uspela.
 2. Po učenju dr.Grabovoja: Recite: “na svojo matrico postavljam 25 za zaščito od negativnih energij iz okolice.” 7794218 – zaščita pred vsemi virusi. Število za zaščito od vsega (epidemije, orožja,…) 471894763.

2.Simptom napada: agresija

Napad se lahko zgodi skozi agresijo usmerjen na vas skozi zunanjega sveta. Na primer, v obliki provokacije drugih. V tem slučaju, bodite čustveno vzdržni, v nobenem primeru ne paničarite. Morate najprej oviti z vijolično modro svetlobo osebo agresorja in potem še sebe. Soočite se s tem človekom, ker je postal prevodnik mračnih sil zaradi njegovega neznanja. Ne jezite se in ne odgovarjajte mu. Utihnite mentalno, to vam bo pomagalo, da prinesete pravo odločitev v pravem trenutku. Ko je agresija nevarna življenju in zdravju, ostanite umirjeni in prisotni v trenutku zdaj, zavestno prisotni, ne izgubite razuma. Opogumite se in jasno in glasno, ustrašite neprijatelja in bodite sigurni v sebe.

3.Simptom: vsiljene negativne misli v glavi

Kot tretji simptom se lahko pokaže, da vam nekdo od zunaj vsiljuje negativne misli, ki se pojavljajo v vaši glavi, ODVRZITE JIH ZAVESTNO!. Ne verjemite v zastraševanje in vsiljene strahove. Če se napada nadaljujejo se še naprej ščitite. Če ne morete se znebiti teh misli, nimate časa, energije ali znanja, ne obupajte. Dovolj je da veste, ne postanite žrtev in povečajte moč svojega duha.

4.Simptom – prepir med istomišljeniki

Mračne sile vedno poskušajo spreti enako misleče ljudi, prekiniti pogovore med prijatelji, jim vsiliti vse vrste zlih misli. Temni lahko zmagajo samo zaradi človeških slabosti in pogosto izzovejo ljudi, da sumijo eden v druge. To je zelo prebrisano in najbolj učinkovito orožje proti svetlim kako bi jih odvzeli moč in ločili med seboj. Na žalost je protistrup v tem primeru zelo težko uporabiti, ker je zavest neprebujena, spi. Tudi najbolj pametni in modri ljudje padejo na tem. Potem se ogenj ugasne, skupine so tako razbite, ljudje imajo težnjo, da pridobijo samo za sebe in svoje potrebe in da ne dajo nič od sebe. Torej sile razdvajanja so najmočnejše od vseh drugih. To je sedaj glavno orožje Temnih.

5.Simptom: sumničenje v prijatelje

Kako da ne sumimo eden v drugega, da ne ogovarjamo prijatelje – to je kompleksno vprašanje. To mora rešiti vsak sam po svoji vesti, moralnosti in duhovnem nivoju.Tudi napredni borci sumijo v mišljenja svojih prijateljev in tistih, ki jih obkrožajo. Razlog za to so slabe izkušnje in napake od prej. Rešitev je v duši vsakega človeka. To je zakon in to se ne more zaobiti. Vsi imajo svoje izkušnje. Ali je najbolje, da se najde moč, da se poje ponos, da se okrepi vera v sebe in da se gre odločno naprej.

6.Simptom: zmanipulirani ljudje

Za napade suptilnih ravni se uporabljajo zemeljske ljudi prevodnike. Ti ljudje niso zavedni, da so zmanipulirani in da prevajajo destruktivne energije, namenjene za usmerjen napad. Da bi se zgradila psiho-energijska obramba, je potrebno to osebo prepoznati. Ko spoznate kdo je prevodnik astralnih napadov, poskušajte ostati čim dlje od njega, prekinite vso komunikacijo s to osebo in pozabite na njo. Če je to nekdo od vaših bližnjih, ga postavite pod zaščito in ne nasedajte provokacijam. Morate biti v stanju da odgovorite na agresijo in da se obranite od poskusa, da vam vzamejo del življenjske energije.

Imate pravico na zaščito osebne integritete in prostora in družinskega prostora – to je vaše naravno in sveto pravo kot prebivalca Kozmosa.

Trenutna situacija v svetu

Trenutno se dogaja tako veliko v astralnem in fizičnem prostoru. Ker se energija, vibracija planeta dviguje, se prebuja tudi naša zavest. Ko se bo nam začela aktivirati hipofiza bomo postajali bolj napredni, svetli. Epifizo se lahko blokira s cepivi, fluorom v zobni pasti in s klorom v vodi.

Ohraniti mirno kri! Je rešitev. Naša zavest je hiper-zavest. In ima vse rešitve. Zaupajmo! Ohranimo vero in zaupanje, meditirajmo na mir, svobodo in harmonijo Sveta. Zavest z večjim številom ljudi dobiva na moči. Zato je vsak pomemben.

918197185 Za makro rešitev in skladen razvoj za vsa bitja v fizičnem telesu Boga.

741 741 741 Tako je!

889..8 – Prehod v fizično realnost.

Orgonit piramida ščiti pred astralnimi napadi

Orgonit piramida ustvarja na eteričnem nivoju, kjer je tudi astral, svetlobo. In ta svetloba moti temne sile in se ji raje izognejo. Kako orgonit piramida deluje si preberite tukaj. Temne sile iz astrala pridejo tudi ponoči in nam jemljejo življenjsko energijo. Kako spite ponoči? Težko? Se zbujate utrujeno? To so lahko znaki. Postavite v sobo orgonit piramido za zaščito vas in vaše družine.

Kdo sem? Je vprašal mladenič..

Kdo sem jaz? je vprašal mladenič starca.

Ti si to kar misliš. Odgovori starec. Pojasnil ti bom z eno zgodbo.

Nekega dne sta se ob grajskem obzidju, v polmraku videli dve senci, ki bi lahko bile dve osebi, ki se objemata.

To sta oče in mama, pomisli nedolžno dete.

To so ljubimci. Pomisli človek, pokvarjene domišljije.

To sta dva prijatelja, ki se nista že dolgo videla, pomisli človek, ki živi sam.

To sta dva trgovca, ki sta sklenila dober posel. Pomisli človek pohlepen denarja.

To je oče, ki objema sina, ki se je vrnil iz vojne. Pomisli žena nežne duše.

To je hči, ki objema svojega očeta, ki je prišel iz poti. Pomisli žalosten človek, ker je izgubil svojo hči v nesreči.

To sta zaljubljenca. Pomisli dekle, ki sanja o ljubezni.

To sta dva, ki se borita na smrt, pomisli morilec.

Zakaj se objemata, pomisli ozkosrčni človek.

Kako je lepo videti, dve osebi, ki se objemata. Pomisli, človek, ki ima BUDNO ZAVEST, ČLOVEK BOŽJI.

Vsak misli – zaključi Starec – odvisno od tega, kar je on sam. Poglobi se v svoje misli; ti lahko rečeš veliko več o tem, kdo si, kot pa tvoj učitelj.

12 nivojev sprememb širjenja zavesti

Novi človek se ne rodi, ampak se prerodi s prisotnostjo, z namero bivanja v stanju razširjene zavesti. Ko se zavestno povežemo s svojim višjim jazom. S tem pohitrimo korake k višji vibraciji, k vibraciji na nivo svetlobnega telesa.

Kaj je zavest?

Zavestni smo, da se planet Zemlja transformira, spreminja na višjo dimenzijo. Vsi prebivalci zemlje bomo občutili te spremembe.

Zavest je orodje za ustvarjanje realnosti. Zavest je kako mi zaznavamo svet, kakšna imamo prepričanja, percepcijo.

Najbolj percepcijo opiše vprašanje; ali je kozarec napol poln ali napol prazen. Vsak bo povedal drugače. Napol praznega bo videl tisti, ki najprej vidi slabo. Optimist ga bo videl napol polnega. To je stanje zavesti posameznika. Zavest ima različne stopnje.

Zavest ustvarja realnost

Vsaka zavest ustvarja realnost in materijo. Vsa materija, ki jo vidimo je preteklost zavesti. In vsaka realnost, ki jo želimo ustvariti, se začne v glavi, misli enega človeka.

Mi tudi ustvarjamo realnost, vendar ponavadi delamo na podlagi prepričanj, ki smo jih dobili v otroštvu ali že prinesli s seboj, ko smo se rodili. Če želimo zavest uporabiti zavestno, da kreiramo svojo realnost, tako kot mi želimo, moramo razširiti zavest in spoznati njene zakonitosti.

Zelo pomembna je percepcija in zavedanje. Od tega kako mi vidimo realnost. Če nam ta realnost trenutno ni všeč, ji ne smemo dajati pozornosti. Ampak se moramo naučiti vizualizirati novo realnost, takšno kot jo želimo živeti. To lahko naredimo z dvigom zavesti. Evolucija od človeka zahteva širjenje zavesti. Od tega je odvisen obstoj in rojstvo novega človeka.

Širjenje zavesti je povezano z integracijo svetlobnega telesa, meditacijo, prisotnostjo in zavedanjem samega sebe, stapljanjem s Stvarnikovo Božansko Lučjo. Ker je ta Svetloba Božanske Ljubezni zelo močna, se to zgodi postopoma. Zato je dobro, da mi sami zavestno sodelujemo pri tem.

12 nivojev sprememb, ki se dogajajo v telesu, ko širimo zavest

Proces spremembe sedanjega telesa v svetlobno je postopen. Naša energijska polja se postopno prilagajajo svetlobi. Znanstveniki so ugotovili, da se v naših dnk verigah nahaja svetloba, svetlobni delci imenovani biofotoni, vsebujejo dnk kodne zapise. Ker je v svetu vse povezano, smo tudi mi povezani med seboj in s Stvarnikom. Stvarnik je vse kar obstaja, tako na mikro in v makro kozmosu. Vse je podvrženo gibanju in rasti. In vse je povezano. Sedaj se ljudje nahajamo na prelomni točki, ko je Bog dvignil svojo vibracijo. In zato se moramo tudi mi prilagoditi tej višji svetlobni vibraciji.

1. Nivo spremembe

Ko začenja telo prejemati svetlobo se javljajo simptomi: Glavobol, bolečine v mišicah, sklepih. Funkcija leve in desne možganske polovice se pomešajo. Hipofiza in pinealna žleza začne spsreminjati velikost. DNA strukture in kemijska sestava se začne spreminjati.

2.Nivo spremembe

Eterični načrt telesa je preplavljen s svetlobo in odpušča karmo. Posamezniki se počutijo dezorientirano in lahko nastanejo gripe. Mnogi se bodo začeli spraševati, zakaj sem tu? Svetloba iz eteričnega načrta spušča načrt za telo 4.dimenzije. Spremembe se dogajajo hitreje in mnogi se počutijo utrujeno.

3.Nivo spremembe

Fizična čutila postanejo bolj občutljiva. Telo ne vpija svetlobe le za sebe, pač pa se obnaša kot vodič svetlobe za zemljo. Proces spremembe je sedaj nepovraten. Vračamo se v svoje naravno stanje.

4.Nivo spremembe

Velike spremembe se sedaj dogajajo v možganih. Simptomi so pogosto: glavobol, moten vid, izguba sluha in včasih bolečina v prsih. Občutimo bolečine v prsih zaradi širjenja energije v srcu. Srce se odpira višjim ravnem energije. Vid in sluh začneta funkcionirati drugače. Mentalno (miselno) telo se začne spraševati in občuti težnjo, potrebo za duhovnostjo. Na trenutke izkusite telepatijo, sočutje. To je čas občutkov, spoštovanja, sprejemanja, vrednotenja čustev in učenja kako jih kontrolirati.

5.Nivo sprememb

Mentalno telo postaja bolj duhovno. Sanje se spreminjajo. Ste med znanjem in sumničenjem. Ugotavljamo povezanost med mišljenjem in dogodki. Poskušamo se spremeniti in biti to kar želite biti v duši, prisluhnete vašim srčnim željam. Če opravljate delo, ki ni po vaši duši, ga boste sedaj čedalje težje opravljali. Sedaj ne reagiramo nezavedno, ampak so naše reakcije zavestne.

6.Nivo sprememb

Privlačimo ljudi z istimi cilji zaradi skupne podpore. Vprašamo se kaj je resnično in kako vidim sebe v primerjavi z drugimi in kako vidimo spremembe, ki se dogajajo. Pod vprašaj postavljamo vsa prepričanja. To je lahko neugodno, toda čutimo, da moramo to storiti. Izprašamo vse povezave v našem življenju; posel, ljudi okrog nas, življenjski stil. Imamo občutek, da je čas prepuščanja nepotrebnega, iz naših življenj. Občutimo, da smo v stanju spremembe, občutimo se lažje, bolj svobodno. To je sedaj bolj naravno. V tem stanju je nivo svetlobe 33%.

7.Nivo sprememb

Čakra srca se odpira in bolj smo povezani s svojimi občutki. Postajamo bolj svoji. Pozabljamo stare navade. Čas čiščenja čustev; osvobajamo se čustev, ki nas zadržujejo v razvoju. Bolj smo v sedanjem trenutku in bolj polni življenja. Stare vezi z ljudmi izginejo ali se spremenijo. Začnemo izgubljati emocionalno privrženost do drugih. Bolečine v prsih so vse pogostejše, dokler se srce odpira višjim energijam.

Strah je vse manjši, zato ker se telo prilagaja višjim energijam skozi srce. Pritisk na čelo in zadnji strani glave je zaradi odpiranja pinealne žleze in hipofize. Ti dve žlezi začno vpijati več svetlobe, ko sta odprti in do kraja aktivirani in funkcionalni, tedaj staranje in smrt prenehata. Ko je pinealna žleza odprta do konca doživljamo multidimenzionalnost.

epifiza

Obstajajo dnevi, ko smo bližje Stvarniku in smo srečni in obstajajo dnevi, ko se počutimo u strahu in borbi za obstoj. Veliko jih želi oditi v 5.dimenzijo zaradi tega ker čutijo možnost vstajenja skozi poglobljeno duhovnost in globljo vez z bitji višjih dimenzij. Učimo se iti za srečo in imamo željo rešiti svet. Začnemo jesti bolj lahkotno hrano.

8.Nivo sprememb

Vidimo Stvarnika v vsemu in želimo pomagati drugim. Imamo vse večjo željo služiti volji Stvarnika. Pinealna žleza in hipofiza spremenijo obliko. Če občutite močne bolečine, prosite bitja iz višjih dimenzij, ki delajo v vami, da zmanjšajo bolečino (oni ne občutijo bolečine). V možganih se aktivira lat.cerebrum del možganov. Širjenje lobanje je pogosto na tem nivoju. Kristali izza obrvi in na desni strani glave se aktivirajo skupaj z 8.,9.,10. čakro. Začnemo razumeti jezik višjih dimenzij.

Epifiza

Hipofiza in pinealna žleza so odprte. Ustvarja se jezik višjih dimenzij. Postanete bolj zavestni multidimenzionalnosti vašega bitja. Govorite in mislite iz srca in duše. Vaši prijatelji se počutijo drugače v pogovorih, ker nimate več istih interesov. Začnete iskati nove prijatelje. Imate občutljiva fizična in duhovna čutila. In večjo zavestnost obstoja.

9.Nivo spremembe

Počutimo se bližje vsem bitjem, a manj nas zanima mišljenje drugih ljudi. Vaše telo vsebuje več svetlobe. Zopet se vprašamo, kaj moramo spremeniti v življenju. V tem nivoju odpustimo ego del sebe. Odpuščamo vsa prepričanja, ki so od ega in se obrnemo k duhovnosti. Strah preživetja izgine in živimo v trenutku sedaj. Sedaj se počutite bližje Stvarniku in delujete iz svoje božanske zavesti. Vaše želje so vedno za dobrobit drugih in izboljšanje sveta. Začnete se spajati s svojo JAZ SEM zavestjo.

10.Nivo sprememb

Eno ste z izvorom in vse je mogoče. DNK nima samo 2 verigi, pač pa 12 verig. Teleportacija, manifestacija, ..so trenutne. Svetlobno telo je izgrajeno in nam dovoljuje potovanje skozi vesolje, čas, dimenzije.

planetarna matrica

11.Nivo sprememb

Vsi nivoji svetlobnega telesa so izgrajeni in aktivirani. Obnovitev celic je popolno. Čas ni več linearen, ampak istočasen. Preteklost, sedanjost in prihodnost postanejo istočasne. Ni ločenosti od izvora in lahko v celoti manifestirate vašo vizijo raja na zemlji. V tem nivoju lahko kreirate svetlobno tehnologijo s pomočjo zavesti.

12. Nivo sprememb

Planet in njeni prebivalci živijo z novim načinom življenja. Planet gre v 5.dimenzijo. Sedaj imajo vsi svetlobno telo in živimo v harmoniji in skladnosti z naravo, s seboj in se zavedamo svoje božanskosti. Živimo v miru, ljubezni in harmoniji s seboj in svetom.

5.dimenzija

Desiderata

Spokojen hodi skozi trušč in naglico sveta in ne spominjaj miru, ki ga najdeš le v tišini.

Kolikor je mogoče, bodi v dobrih odnosih z vsemi ljudmi.

Svojo resnico pripoveduj mirno in jasno.

In prisluhni drugim, tudi neumnim in nevednim, zakaj vsak ima svojo zgodbo.

Izogibaj se bučnih, napadalnih ljudi, ker so breme za dušo.

Ne primerjaj se z drugimi, da ne postaneš zagrenjen in ohol, kajti vedno bodo večji ali manjši od tebe.

Veseli se svojih del, veseli se svojih načrtov.

Ohrani navdušenje za svoj poklic, naj je še tako skromen, saj je pravi zaklad v spremenljivih časih.

Pri poslih bodi pazljiv, kajti svet je poln prevar. Zato nikar ne spreglej, da je tudi zvrhan kreposti.

Mnogi hodijo za visokimi vzori in povsod je življenje polno junaških dejanj.

Bodi kar si.

Bodi svoj.

In nikoli ne igraj ljubezni.

Pa tudi preziraj jo ne, čeprav si razočaran in ogorčen, saj ljubezen je večna, kakor je večna tudi trava.

Spokojno sprejmi izkušnje let, drugo za drugo skladno odlagaj stvari iz mladosti.

Neguj duhovno moč, ki te bo obvarovala nenadne nesreče.

In ne spravljaj v žalost samega sebe z izmišljotinami.

Mnogi strahovi se rodijo iz utrujenosti in osamljenosti.

Vzdržuj pravo disciplino, a vedno bodi do sebe tudi blag.

Otrok vesolja si, nič manj, kot so drevesa in zvezde.

Pravico imaš biti tu.

In, če to veš ali ne- vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.

Bodi torej v miru z Bogom, vseeno, kako si ga predstavljaš.

In ne glede na to, kakšno je tvoje delo in kakšne težnje v bučnem vrvenju življenja, ohrani mir v duši.

Kljub vsej nesnagi in žalosti, kljub vsem izničenim sanjam, je svet čudovit.

Bodi pozoren.

Bodi srečen.

Desiderata (najdeno v cerkvi sv.Pavla, leta 1692)

Poglej na kateri od dveh poti sv.Kristusa se nahajaš

V nas samih obstaja misteriozna matematična točka, ki se ne nahaja niti v preteklosti, niti v prihodnosti. Kdor jo želi najti jo mora iskati tukaj in zdaj, v samemu sebi, prav v tem trenutku, niti sekundo prej, niti sekundo kasneje.

Dva pramena svetega Kristusa, Vertikalna in Horizontalna Pot, se srečata v tej točki…

Samael Aun Weor

Kako zgledata poti sv.Kristusa v življenju posameznika?

Nahajamo se, trenutek za trenutkom, izpred dveh poti: Horizontalni in Vertikalni.

Ti dve poti označujeta presečišče v trenutku tukaj in zdaj. To je tudi pravi simbol Kristusovega križa. Svetloba Stvarnika je brezpogojna Ljubezen, ki se lahko manifestira le v trenutku zdaj v tvojem srcu. Tam je dom tvoje duše in Stvarnikove Duše. Horizontalna, vodoravna pot je pot, kjer poteka naše življenje, merjeno v času in prostoru, dan za dnem. To je življenje, ki ga živimo ljudje. Obstaja tudi Vertikalna Pot.

Jasno je, da je Vertikalna Pot različna, to je pot inteligentnih upornikov, pot Revolucionarjev..

Ko se ena oseba prebudi, ozavesti; ko dela na samemu sebi, ko se ne identificira z vsemi problemi in grenkobami življenja, se v bistvu premika z Vertikalno Potjo…

Kakšna je Vertikalna Pot v praksi?

Ko pridejo življenjski problemi; nekdo ostane brez službe, ali mora biti v karanteni, ali ima težavnega partnerja, ali je brez denarja, itd.

Normalno, da je ljudem težko. Zelo težko je odmisliti situacijo in zaskrbljenost. Ampak ravno zaskrbljenost povzroča, da smo na horizontalni poti, kjer prevzamemo tuje ideje v svoje življenje. Enostavno pozabimo nase. Prva stvar, ko gremo na Vertikalno Pot je, da se vprašamo KDO smo?

Tisti, ki trpijo, ki jočejo, ki so bili žrtve neke izdaje, neke življenjske krivice; neke nehvaležnosti, neke žalitve, .. resnično pozabijo na samega sebe, na svoje intimno realno Bitje, kompletno se identificirajo s svojo tragedijo..

Delo na samemu sebi je temeljna značilnost Vertikalne Poti. Nihče ne more stopiti na Pot velikega upora, če nikoli ne dela na samemu sebi..

Vertikalna pot je psihološka

To delo je Psihološke vrste. Potrebno se je učiti, da živimo trenutek za trenutkom.

Ko je neka oseba obupana nad situacijo; ekonomsko, politično ali osebno, je logično, da je pozabila na sebe..

Če se ta oseba za trenutek zaustavi, če opazuje situacijo in poskuša, da se spomni same sebe in se potrudi začutiti ali razumeti, da je v njej Bitje, Stvarnikova Ljubezen, ki nas neizmerno ljubi in da nič ne moremo spremeniti, dokler ne prepoznamo ali pogledamo Bitje v sebi. Svojega notranjega otroka, ki je čisto in išče že od rojstva le varnost in ljubezen.

Če ta oseba ni dobila brezpogojne ljubezni od neozaveščenih staršev, potem bo celo življenje iskala to ljubezen. To se seveda dogaja podzavestno. Iskala jo bo in med tem jo bodo morda drugi izkoriščali, se ji posmehovali,.. In oseba bo trpela še bolj. Dokler ne bo spoznala, da ni potrebno več iskati Ljubezni, ker je to v njej, v njeni Duši. Samo dovoliti ji mora, da se izrazi. Duša je neotipljiva. Ne veš kje je, veš pa, da trpi. Fizični izraz duše je telo. In tam, kjer v telesu boli, boli dušo.

Če oseba razume svoj problem v osnovi, da ni nič drugega kot Slamnati ogenj, neki plamenček, ki se bo z lahkoto ugasnil, bo presenečeno ugotovila, da se je nekaj premaknilo. Ko sprejmeš situacijo in pogledaš trpljenju v oči, ko se soočiš,…občutiš mir..nastane prostor in tišina. To je Polje – brezmejnosti svetlobe večnosti in neskončnosti, neskončnost je na horizontalni poti in večnost na vertikalni, v prav tem trenutku “tukaj in zdaj”. Zato, se ustavi in poglej na svoje življenje z novimi očmi, začuti, ozavesti. To je lahko trenutek uvida, prebuditve.

Mehanične reakcije je mogoče spremeniti le s sprejetjem dane situacije in če je to trpljenje, potem postane trpljenje zavestno. In kasneje ugotoviš, da je trpljenje izginilo in se je situacija “čudežno” rešila. To je prava transformacija problemov v rešitev.

Na Horizontalni Poti ljudje reagirajo mehanično

Očitno je, da Svet reagira mehanično pred različnimi življenjskimi okoliščinami..

Ubogi ljudje! Običajno, vedno postanejo žrtve. Ko jih nekdo hvali, se smehljajo; ko jih ponižujejo, trpijo. Ko jim predvajajo poročila vse 100% verjamejo.

Žalijo, ko jih drugi žalijo. Ko so ranjeni, tudi oni ranijo. Nikoli niso svobodni; drugi iz okolice imajo moč, da jih vodijo od radosti do žalosti, od upanja do brezupja.

Vse osebe, ki gredo po Horizontalni poti, so podobne glasbenemu instrumentu, na katerem vsak igra kar mu je po volji.

Tisti, ki zna spreminjati mehanične odnose, resnično stopa na Vertikalno Pot.

To predstavlja osnovno spremembo za Nivo Bitja.

Planetarna matrica se spreminja z našo pomočjo

Trenutno so planetarne vibracije zelo nizke... veliko ljudi se boji, kaj bi se lahko zgodilo in zadnja dva meseca so intenzivno začeli oddajati negativno energijo, ki je frekvenco globalne energetske matrice spustila na zelo nizko , gosto in nestabilno raven. Žal so trenutno v igri sile, ki nimajo dobrih namenov za naše dobro počutje in dobrobit vseh živih bitij na tem planetu.

Ljudje čutimo, da se bo zgodilo nekaj slabega

Intuitivno ljudje čutijo, da se bo kmalu zgodilo nekaj slabega v svetovnem merilu. To ustvari čustven izhod nizkih vibracij, ki je opredeljena kot strah. Te sile so zelo močne in jih ni mogoče ustaviti z nasiljem ali kakršnim koli drugim sredstvom, ki uporablja fizično silo, tehnologijo ali karkoli materialnega. Edini način, da ustavimo te sile in njihove zlobne načrte za človeštvo… je skozi moč naše zavesti.

Naše misli in čustva so zelo močna, če jih znamo izkoristiti. Ko bo planetarna matrica začela prejemati drugačen energijski in čustveni prispevek, se bo začela spreminjati. Z drugimi besedami, vesolje se bo začelo preurejati do te mere, da bo začelo kazati znatne ovire, da ne bo več prevladujoče frekvence in bo blokiralo neželeno resničnost, da bi se manifestirala.

Počutiti se moramo mirno in pošiljajmo v svet vibracije ljubezni

Trenutno je izjemno pomembno, da se počutimo dobro in mirno ter da v svet pošljemo dobre, ljubeče in zdravilne misli. Velika razlika bi bila, če se izogibamo v coni strahu pred tem, kar lahko prihaja. Priporočljivo je, da se usedemo, vstopimo v globoko meditativno stanje, potopimo v svoj notranji prostor in najdemo večni mir in ljubezen. Postati moramo eno z izvorno zavestjo, eno s kozmično ljubeznijo, ki drži tkivo vesolja skupaj.

Ljubezen in mir dvigne planetarno raven

Ljubezen in mir moramo projicirati v svet, dvigniti planetarno vibracijsko raven in začeti zdraviti naš planet v teh, kar se zdi “kritičnih časih”. Čista in brezpogojna ljubezen je močnejša in močnejša čustva kot sovraštvo in začela se bo da prevladamo frekvenco strahu v naši planetarni energijski matrici.

To bo preoblikovalo našo sedanjo in prihodnjo realnost

To bo začelo preoblikovati našo sedanjo in prihodnjo realnost. Moramo se vmešavati, poskusiti po najboljših močeh, da dvignemo planetarne vibracije in ozdravimo svet. Učinek se bo okrepil, če združimo svojo energijo skozi skupinsko meditacijo. Upam, da vam bo zgoraj navedeno imelo smisel in boste razumeli, da je to v tem trenutku zelo pomembno. Namaste. Pane Andov.

Meditacija za notranjo uglasitev

Na neki točki v življenju se večina ljudi zave, da ne obstajajo le rojstvo, rast, uspeh, zdravje, užitek, zmaga, ampak tudi izguba, neuspeh, bolezen, starost, razkroj, bolečina, smrt. Te stvari označujemo kot dobre in slabe, kot red in nered.

Dobremu vedno sledi nered

Dobremu nenehno grozijo propad, motnja, nered, grozi mu slabo in brezizhodnost, ko razlage odpovedo in življenje izgubi smisel. Prej ali slej bo v življenje vsakogar vdrl nered, ne glede na to koliko zavarovalnih polic ima. Lahko nastopi v obliki izgube, nesreče, bolezni, virusa, starosti, smrti.

Nered odpre prehod k višjemu redu

Če vemo, da je življenje rast in da smo ves čas podvrženi redu in neredu ali dobremu in slabemu, nam lahko vdor nereda, kar se v trenutnem svetu kaže kot korona virus, odpre prehod k višjemu redu in propad umsko določenega smisla.

Mi stvari označujemo kot dobre in slabe. Izogibamo se slabemu in želimo biti ves čas v dobrem, kar pa je po zakonu narave nemogoče. Saj vedno nastaja rojevanje in smrt, to je cikel življenja, katerega del smo. In v življenju doživljamo tako dobre kot slabe dni. V življenju je sprememba edina stalnica.

Dobro in slabo je le utvara

Dobro in slabo sta le utvara. Življenje ni ločeno. Globlja medsebojna povezanost vseh stvari in dogodkov nam da vedeti, da sta dobro in slabo le utvara.

Zgodba, ki pokaže resnico utvare dobrega in slabega

Modri mož je zadel na loteriji zelo drag avtomobil. Družinski člani so bili zelo veseli in so mu prišli čestitat. Kaj ni to čudovito! so govorili. Ti imaš pa res srečo. Mož se je nasmehnil in rekel: Mogoče.

Nato se je z avtomobilom zaletel in pristal v bolnišnici. Družinski člani so prišli in mu govorili:”To je bila pa res smola!” Mož se je le nasmehnil in rekel: Mogoče.

Medtem, ko je bil v bolnišnici , se je ponoči sprožil plaz in potisnil njegovo hišo s pečine v morje. Zopet so prišli prijatelji in dejali:Kakšno srečo si imel, da si bil v bolnišnici. Znova je odvrnil:”Mogoče.”

Miselna ali zavestna naravnanost, ki ne želi presojati je modrost

Modrečeva beseda “mogoče” odraža njegovo naravnanost, da ne želi presojati ničesar kar se dogaja. Kar se zgodi to sprejme in se tako zavestno poveže z višjim redom. Zaveda se, da um ni zmožen doumeti, kakšno mesto ali namen ima navidezno naključni dogodek v tkanini celote. A noben dogodek ni naključen. Tudi nobena stvar ali dogodek ne obstaja ločeno, samo po sebi. Atomi, ki sestavljajo človekovo telo, so bili nekoč skovani v notranjosti zvezd, vzroki za vse dogodke so tako rekoč neskončni in na nerazumljiv način povezani s celoto.

Kozmos ni kaotičen. Sama beseda kozmos pomeni red. A to ni red, ki bi ga lahko človek doumel, četudi ima lahko bežne uvide.

Vas zanima v čem je moja skrivnost?

Veliki indijski filozof in duhovni učitelj Krishnamurti je več kot 50 let potoval po svetu in govoril ljudem. Z besedami, ki so sicer vsebina, je želel prenesti med ljudi, tisto, kar je izza besed, izza vsebine.

Med enim od govorov v poznem obdobju svojega življenja je občinstvo presenetil v z vprašanjem:”Vas zanima, v čem je moja skrivnost?”

Vsi so zelo pozorno prisluhnili. Končno bodo izvedeli ključ do sreče. Moja skrivnost je naslednja:”Nič nimam proti čemurkoli, kar se dogaja.”

Ni se spuščal v razlago besed. V tej izjavi je globoko sporočilo. Ko nimaš nič proti temu, kar se dogaja si notranje uglašen s tem, kar se dogaja. Kar se dogaja se nanaša na takšnost trenutka, ki vedno je, takšne kot je. Biti uglašen s tem kar je, pomeni, da ne nasprotujemo temu, kar se dogaja. Pomeni, da ne vrednotimo na dobro in slabo.

Ko imamo takšno notranjo uglašenost, se vedno izide za nas pozitivno, saj je celotna inteligenca Življenja samega z nami.

Iz knjige Nova Zemlja, avtor Eckhart Tolle

Zato v teh časih, ko nas obdaja strah pred virusom, zavedajmo se, ne glede kako težko je, da ima vse višji namen. In bolj ko bomo notranje uglašeni s trenutkom zdaj, bolj bo Življenje na naši strani.

Meditacija za notranjo uglasitev

Da se notranje uglasimo pomaga meditacija in povezano dihanje. Povezano dihanje poveže energijo in duha v telesu. Nas prizemlji in uravnoteži.

Za tiste, ki še niste meditirali je dobro začeti s tehniko, da se udobno usedete in začnete dihati. Morda vas bo um želel od tega odvrniti. Začelo vas bo morda kje srbeti, ali ne boste mogli biti pri miru. Tukaj morate vztrajati, da ste zavestno usmerjeni na to, da dihate in se ne premikate. Dihanje naj bo takšno kot vam odgovarja, sproščeno, brez da delate pavze. Počasi in sproščeno. V mislih si ponavljajte: “jaz sem tukaj zdaj v tem.”

vdih-jaz izdih-sem vdih-tukaj izdih-zdaj vdih-v izdih-tem

Čas: 15 minut

To vas bo povezalo, energijsko in duhovno. Zato boste bolj notranje uglašeni s trenutkom ZDAJ.

Kdor bo lahko ohranil pozornost na trenutek ZDAJ, zanj ne bo strahu in bo miren, ne glede na težavnost okoliščine.

Dr.Osmanagič sproščeno o corona projektu

“Corona je resna. Corona je projekt. Ne more se na tem planetu zgoditi nekaj, kar ni dizajnirano, planirano, da ni upravljano. Problem se napravi, prispe v vrhunec, se ponudi rešitev. Po tej formuli se upravlja Svet zadnjih 7000 let.

Če imate projekt, on je ves čas usmerjen, elite ga preko medijske pesmice prenesejo med ljudi. V ljudeh sproži strah, oddajo ga v biosfero kot negativno energijo. Ne govorimo o vladah in o predsednikih, govorimo o elitah, ki stojijo v senci, ki rokujejo s temi projekti.

Eden izmed takšnih projektov je bil izveden s strani elitnih družin, leta 2008. One so zagnale ta projekt, dobro se spomnim tega avgusta, ko se je začelo. Ko je na CNN bilo objavljeno, da prehajamo v recesijo. Potem smo vstopili v recesijo, sestalo se je 12 švicarskih bankirjev, ki se sestanejo vsako leto in govoriti so začeli, da ne bodo dajali več denarja velikih korporacijam, velike korporacije nimajo velikih projektov, ne morejo dajati naročil srednjim podjetjem, srednja podjetja ne morejo dati malim podjetjem. In mala podjetja bankrotirajo. To je bilo kontrolirano.

Kaj je smisel korone?

Korona je dobro poznan. Leta 2015 je že bil patentiran.

Ugledni ruski raziskovalec dr.Ivan Panarin, pravi, da je bil virus razvit na inštitutu v Angliji. ” Dr.Semir Osmanagić.

Kako je bil spuščen, opiše dr.Osmanagič v tem videu. 

Korona je virus in zaščita pred virusi je dober imunski sistem. Imunski sistem krepimo, ko smo v naravi. In piramide ustvarjajo več vrst energij, ki krepijo imunski sistem.

V tunelih pod piramidami so izmerili velike količine pozitivne energije, ki uničujejo viruse in krepijo imunski sistem.

Izmerjena je bila velika količina negativnih ionov, orgonske, življenjske energije in biofotonov.

Orgonsko, življenjsko energijo ustvarjajo tudi orgonitne piramide, ko jo postavite v bivalni prostor. Orgonit piramida za harmonično in zdravo energijo bivanja.

V bosanskih piramidah delajo meritve, energijo merijo z najnovejšimi aparati. Bosanske piramide so odličen pokazatelj, da struktura piramide, daje pogoje za življenje. In ni bosanska dolina edina dolina s piramidami…

Zelišče krvavi mlečnik zdravilo za jetra, kri, oči, kožnega raka

Iz receptov Marije Treben najdemo pozabljeno divje zelišče krvavi mlečnik(chelidonium majus).

Iščemo zdravje povsod, le okrog sebe, svojega doma se ne ozremo. To se mi je zgodilo, ko sem prebirala stare recepte o zdravilnih zeliščih, ki jih ponavadi na vrtu zatiramo kot plevel. Marija Treben je zapisala svoje izkušnje z zdravljeni z divjimi zelišči, kjer piše kako zdravilen za oči je krvavi mlečnik. Pomislila sem, le kako bi ga našla v naravi? In potem, ko sem videla sliko v njeni knjigi in bila malo bolj pozorna, sem ga našla, ne boste verjeli kje, skoraj pred pragom svoje hiše. Rastel je ob sivki, ob ograji kot plevel. Ponavadi smo ga pokosili. Bila sem presrečna. Čeprav ga prej sploh opazila nisem.

Zdravilne rožce nam rastejo pred pragom, mi pa jih niti ne opazimo

Ko začneš gledati z očmi narave opaziš, da je tam vse. Narava nam daje vse rešitve za naše težave. V tem zapisu bom opisala rastlino krvavi mlečnik, ki je neprecenljiv za zdravljenje oči. Danes, ko vsi gledamo v ekrane, telefone nam je še kako dobrodošel.

Krvavi mlečnik božji blagoslov za oči

KRVAVI MLEČNIK

Kvavi mlečnik znan tudi kot bradavičnik, cingola, droznica, kravje zelišče, krvomočnica, mali lisjak, rdeči mleček, vodenična roža, zlatec, zlatič

Kvavi mlečnik v višino zraste od 30-80 cm. Cveti od maja čez celo poletje tja v jesen. Listi so nazobčani in podobni hrastovim. Iz pecljev in korenin pricurlja oranžno rumen gosti sok. Najraje raste na južnih obronkih gozdov, ob zidovih, plotovih in na peščenih plazovih. Tudi, če je še tako suho vreme bo iz rastline vedno tekel gost oranžno rumeni sok. Tudi pozimi, ko sneg prekiva vse, ga lahko najdemo, če smo si zapomnili rastišče.

Zdravilni učinki krvavega mlečnika

Krvavi mlečnik čisti kri in jo tvori. Pri levkemiji Marija Treben priporoča čaj iz krvavega mlečnika, skupaj s koprivo in bezgovimi poganjki. Za dober uspeh je potrebno spiti vsaj dva litra čaja na dan.

Kvavi mlečnik je zdravilno sredstvo pri težkih obolenjih jeter. Deluje kot sredstvo za čiščenje krvi in jeter. Uporabljamo jo lahko tudi pri obolenjih žolča, ledvic in jeter.

Zunanja uporaba krvavega mlečnika

Uporabljamo ga za pri kožnih obolenjih, kurjih očesih, bradavicah in lišajih. Siva mrena in pege na roženici v očeh polagoma izginejo. Sok pomaga pri krvavenju in odstopanju mrežnice.

Način uporabe

Vzamemo list krvavega mlečnika in stremo krhki pecelj med navlaženima palcem in kazalcem. Tako dobljeno vlago namaženo s kazalcem preko zaprtih oči proti očesnim kotičkom. Čeprav nismo neposredno namazali očesa, ta vsrka snovi preko vek. To velja za sivo mreno, slabovidnost in preventivno pri zdravih, toda utrujenih očeh.

Zgodba o gospe, ki si je pozdravila raka na očeh s krvavim mlečnikom

Kmetica, ki je imela na očesu, na spodnji desni veki rdeč čir. Okulistu to ni bilo všeč in je poslal vzorec na preiskavo. Diagnoza je pokazala, da je rak. Lahko si mislite, da je to bilo za celo družino šok. Bila je prijateljica Marije Treben. Priporočala ji je krvavi mlečnik. Bilo je februarja in na srečo mila zima. Krvavi mlečni si je presadila v lonček in ga imela ves čas pri sebi. Vsak dan si je 5 do 6 krat omočila obolelo mesto s kvavim mlečnikom. Sok tudi, če pride v oči je neškodljiv. Kmetica je tik pred Božičem obvestila prijateljico Marijo Treben, da je čir izginil. Ko je prišla do nje jo je objela od veselja. Okulist ni mogel verjeti, da je čir izginil. In vprašal jo je kaj je storila? Odgovorila je, da gre enkrat na mesec na rentgensko slikanje. Rekel je, če je to rentgensko slikanje odpravijo je to čudež. 🙂 Potem je kmetica Mariji pripovedovala, da ne bi mogla iti na obsevanje, ki čir izrežejo do kosti. Pravi: “videla sem uboge bolnike, ki so jih obsevali.”

Marija Treben prosi nas vse, povejmo še drugim za zdravilo krvavi mlečnik, ko se iz bradavic razvije kožni rak.

Krvavi mlečnik koristen tudi za ledvica

Dlake po obrazu in poraščenost rok in nog, pravi, da pri ženskah kaže na motnje v delovanju ledvic. Prizadeta mesta namažemo s sokom krvavega mlečnika, ki ga dobimo s pomočjo sokovnika. Sok obstane še pol leta, v hladilniku. Pustimo nekaj ur, da ga koža vpije potem ga speremo in namažemo kožo z mazilom ognjiča ali oljem šentjanževke. Poleg tega je potrebno spiti 3-4 skodelice čaja iz kopriv na dan. Narediti sedečo kopel iz njivske preslice. Njivska preslica spodbudi prekrvavitev ledvic.

Zgodba o mežnarju, ki je nosil očala

V neki fari, kjer je imela nekega novembra Marija Treben predavanje, je spoznala mežnarja, ki je nosil očala. Ko je prišla zopet na obisk v februarju, mežnar ni več nosil očal. Kot ji je povedal, je lahko očala odložil, ker je upošteval nasvet in od novembra vsak dan uporabljal sok krvavega mlečnika. Poleg tega je videl mnogo bolje kot prej z očali. V tistem času je moral krvavi mlečnik poiskati pod snegom. To pomeni, da je tudi pozimi rastlina zdravilna.

KRVAVI MLEČNIK

Koncentracija zavesti

Dr. GRIGORI GRABOVOI  “Koncentracija lastne zavesti lahko radikalno spremeni strukturo celotnega sveta. S pomočjo koncentracije Zavesti, npr. na organ telesa, ga lahko spremenimo, ozdravimo. Odvisno od človekovega dela na sebi, njegovega razvoja, njegovi duhovni veličini, sledi vse večja in večja koncentracija njegove Zavesti. Koncentracija zavesti tu predstavlja upravljanje z informativno gostoto, širjenje informativnega obsega v prostoru enosti.

(več …)

Kako mi je piramida spremenila pogled na življenje

Natanko pred petimi leti, leta 2015, smo prvič z družino obiskali piramide v Bosni. Ta obisk je bil potovanje v neznano. Šli smo prvič v Bosno, odkrivat piramide. Ko sem brala članek Dr. Semir Osmanagiča, sem začutila, da ima zelo odprto energijo, da ni skrivnosten, da ne skriva dejstev in daje starodavno zgodovino na plano, za vse ljudi, še posebej tiste, duhovno odprte.

Počutila sem se kot otrok na Miklavžev večer, ko je ves v pričakovanju. Prispeli smo. Pred vhodom v tunele pod piramidami, so nas čakali vodiči. Vstopili smo. Spomnim se, kako sem požirala informacije o delovanju piramid.

Vodič nam je razkrival neverjetne dokaze o obstoju civilizacije stare 30.000 let

Vodič nam je pripovedoval o tunelih, suhozidih, ki so bili v svoji zgodovini s strani civilizacije vsaj 4 krat uporabljeni in zasipani z okoliškim peskom. Le zakaj so to delali? Kaj je bil namen piramid? Poslušala sem. Potem nam je govoril o megalitih.

Megaliti – keramični bloki

Megalite so pekli iz gline, v njih so kristali. Postavljeni so na točke Hartmanovih mrež, ki imajo negativna sevanja. Z njimi so sevanja povsem nevtralizirali. Še več, oddajali so pozitivno energijo. Megaliti imajo odtisnjeno pisavo, ki je do danes nepoznana. Starost megalitov je cca. 30.000 let. To je pokazala analiza dveh različnih inštitutov.

Mreža tunelov je narejena zelo premišljeno. Tuneli so narejeni tako, da po njih kroži zrak kot naravna klima. Imajo višje in nižje ležeče tunele, s čimer dosežejo gibanje čistega zraka. Diha se neverjetno lahkotno, čisto, čutiš prisotnost nečesa. Ne vem kaj, toda začutiš srečo. Mir in notranje zadovoljstvo. Ne vem zakaj, kako…ampak resnično lepo se počutiš.

Zanimivo mi je bilo to, da v tunelih ni mišev, ni mrčesa. Zakaj? Ker so vibracije in frekvence tako visoke in usklajene z naravo, da mrčes ne preživi, na človeka pa deluje pomlajevalno. Celice se v tunelih ne starajo. Enostavno so podvržene energiji večnosti, to je svetloba etra. Namreč, ravno zato rečejo piramidam, da so strukture večnosti. Ne samo zaradi tega, ker so trdne, pač pa zato, ker ustvarijo svetlobo večnosti.

Na nas ljudi na zemlji deluje zakon entropije. To pomeni, da smo podvrženi staranju. Entropija naredi, da železo zarjavi, da se stvari postarajo, da se ljudje postarajo, da telesni organi oslabijo s starostjo in časom. Vendar pa piramida deluje izven časa, zato tu ni entropije, pač da deluje v njej energija večnosti, eteričnosti.

Ena gospa iz Avstralije, pripoveduje vodič, pride vsake pol leta v tunele. Ena stran pljuč ji ne dela, zelo težko diha. Ko pride v tunele in preživlja čas v njih, meditira, diha, si jih povsem obnovi. To pravi, da ji pomaga, da se obnovi, za pol leta. Potem zopet pride in se nadiha. Zanimivo, sem si mislila.

Piramide vsako leto odkrijejo nekaj novega

V Visokem, v Bosni, iz leta v leto nas presenetijo z nečim novim. Energijski Park je vse lepši, postavljajo table, učijo, izobražujejo ljudi, govorijo informacije, o starodavnih znanjih, prirejajo dogodke,..

Energijski park poleg tunelov pod piramidami
bakrena piramida

Piramide odkrivajo in odklepajo znanje v nas. Znanje je Svetloba zavesti. Je radost, sreča, mir in harmonija. Ta svetloba mora biti prepoznana v vsakemu posebej, vsak sam se mora odločiti za to preprosto stvar, ki je ustvarjalna sila, je ljubezen, s katero je bil navdihnjen vsak velik genij ali umetnik tega sveta.

Nikola Tesla je poznal to etrsko svetlobo, Goethe jo je opeval v njegovih verzih, Einstein je zatrjeval, da ve, da je Bog božji um, ki je neskončna inteligenca. In vsi ti možje so bili pred časom. Sedaj pa je čas, da vsi ljudje spoznamo, izkusimo to svetlobo večnosti, ki je Stvarnik v nas samih.

Učinkovita koncentracija

Ni pomemben vzrok, ki prinaša uničenje – – ali je podatek o raku, sevanju, zdravilih, bolezni, nekem drugem destruktivnem dogodku, ipd.

Koncentriramo se na območje 2 cm nad glavo (ali nad seboj ali nad nekom drugim, živaljo, rastlino, …)

Takoj se pojavi naslednja struktura: kot dežnik se začne odpirati polobla (polsfera), ki takoj začne delovati kot ekran, to je zaščita, pred kakršnokoli uničevalno informacijo.

Koncentracijo držimo čim dlje. Uporabimo upravljalsko jasnovidnost za opazovanje izbranega dogodka in vnos popravkov, če so potrebni.

To lahko delate zase, za druge. S tem se zelo učinkovito ščiti sorodnike, otroke, vnuke, vse nadaljnje potomce.

Vir: Svetloba večnosti, Grigorij Grabovoj, Sistem odsotnosti uničenja